Angelia Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 4 minutes ago, DameTime said: Neka me neko ispravi ako grešim, pre izbora si ovde kačila klipove koji su se sa podsmehom bavili Kamalinim fizičkim izgledom i smehom. Što se tiče ostatka posta, sad bi da prebaciš lopticu u moje dvorište, što mene dalje ne zanima. Nek me moderacija sankcioniše ako veruje, na osnovu mog dosadašnjeg pisanja ovde, da ja zaista imigrante smatram prljavima. Ne, ja se ne secam bavljenjem njenim izgledom, samo njenim ponasanjem na pozornici, nemam nista da prigovorim njenom izgledu. Smejala se kad nista nije smesno, cesto nekontrolisano, kopirala akcente, I naravno regularna wordsalad To je sve ponasanje, a ne izgled. I za Elona, sam cesto rekla da covek ima Asberger, nije uvek socijalno ispravan. Mislim sta pokusavas sa ovim, da kazes da imam licemerne stavove jer je zena? Nemam. Zasto si ubacila "prljave" imigrante? Ne interesuje me moderacija, nego zasto bi ti izabrala takav izraz. Ocigledno ja sam imigrant, I jasno je da ne mislim da su imigranti prljavi. Tramp je ozenjen zenom koja je imigrant. JDV je ozenjen zenom koja je imigrant. Moji najbolji prijatelji su imigranti. Jel stvarno mislis da svi ti ljudi misle da su imigranti prljavi, ili su prosto protiv ilegalnih imigranata koji ignorisu zakone. Znas kako su predstavili teroristicki napad ilegalnog imigranta u coloradu? White man attacks Jewish rally. 3 minutes ago, Mina D. Harker said: Woah, woah, woah @Angelia sama si rekla da ti, hm, izmiču finese u srpskom jeziku (zbog dugog nekorišćenja), polako sa te samouvjerene optužbe na @DameTime račun. Da izmicu mi finese, ali ovo nije finesa I ti znas da nije. Izraz "koji su vam prljavi imigranti oteli" moze da znaci samo dve stvari, ili su imigranti prljavi, ili ja mislim da su prljavi. Nema treceg. I ja ne prihvatam nijedno. 1 1
Helena Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Off Ja ne znam što ulazite u rasprave sa njom i zašto vas njeno mišljenje zanima. Na svako suvislo pitanje ili komentar, dobijete spin i/ili relativizaciju i na kraju čovek završi banovan i ja sam bila jedna od njih. Ignore majka. 5 1 1
Beonegro Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 25 minutes ago, Mina D. Harker said: Woah, woah, woah @Angelia sama si rekla da ti, hm, izmiču finese u srpskom jeziku (zbog dugog nekorišćenja), polako sa te samouvjerene optužbe na @DameTime račun. Laki je malo nervozan. Umro Pantelija. Popičkarali su joj se omiljeni likovi u čitavom MAGArištu, nielako maćori. 2 3
Rex Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 2 minutes ago, Beonegro said: Laki je malo nervozan. Umro Pantelija. Popičkarali su joj se omiljeni likovi u čitavom MAGArištu, nielako maćori. Nije da pomno pratim, ali MAGA upadljivo ignoriše sukob i pravi se luda. Oni koji reaguju ili ublažavaju ili ih mole da se pomire. Komedija potpuna. 4
Beonegro Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 8 minutes ago, Rex said: Nije da pomno pratim, ali MAGA upadljivo ignoriše sukob i pravi se luda. Oni koji reaguju ili ublažavaju ili ih mole da se pomire. Komedija potpuna. Prave se ludi, ali se vilice stiskaju same od sebe, nesvjesno Edited 21 hours ago by Beonegro 2
Angelia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 8 minutes ago, Beonegro said: Laki je malo nervozan. Umro Pantelija. Popičkarali su joj se omiljeni likovi u čitavom MAGArištu, nielako maćori. Da, reakcija na "prljavi imigranti" je zato sto se elon I Tramp gadjaju blatom. To me nervira 😀 Aj da sacekamo odgovor zasto su ubaceni prljavi imigranti. Ja nemam problem da kaze izvini podmetnula sam ti misljenje.
Beonegro Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, Angelia said: Da, reakcija na "prljavi imigranti" je zato sto se elon I Tramp gadjaju blatom. To me nervira 😀 Aj da sacekamo odgovor zasto su ubaceni prljavi imigranti. Ja nemam problem da kaze izvini podmetnula sam ti misljenje. Tužno. Ne ti, moderacija koja ti ovo toleriše. 4
Smrtokapa Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 36 minutes ago, Angelia said: Ocigledno ja sam imigrant, I jasno je da ne mislim da su imigranti prljavi. Tramp je ozenjen zenom koja je imigrant. JDV je ozenjen zenom koja je imigrant. Moji najbolji prijatelji su imigranti. Još jednom bih ponovio da su ovo loši argumenti. Postoje muškarci koji su mizogeni pa se opet ožene, po istom principu postoje i muškarci i žene koji za bračnog partnera izaberu nekoga ko je imigrant ili druge rase, iako mrze imigrante ili su rasisti. Postoje imigranti koji gledaju da sapletu druge imigrante na svakom koraku, da ne bi drugima bilo lakše i bolje nego što je njima bilo. Bukvalno postoje i pojave kao što su Jevreji neonacisti (npr. Pavle Bihali je jedan poznat slučaj u Srbiji), tako da nema mesta isticanju svega ovoga kao nekih kontradiktornosti.
DameTime Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago @Angelia U rečenici u kojoj spominjem "big bjutiful dil", a odgovaram na boldovani deo tvog upisa koji se bavi Donaldom, doesn't it ring a bell for you? Apsolutno nema veze sa tobom niti se tebi podmeće, a ovaj bezobrazluk već odavno prevazilazi granice. 1
ters Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Karakterizaciju imigranata je dao - Donald Trump, tvrdnjom da "truju krv nacije". Oneciscuju sjadnicku naciju svojim prisustvom. Cistu naciju, u kojoj ima mjesta samo za indo-evropljane, da ne kazem Arijevce... 4
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 minutes ago, ters said: Karakterizaciju imigranata je dao - Donald Trump, tvrdnjom da "truju krv nacije". Oneciscuju sjadnicku naciju svojim prisustvom. Cistu naciju, u kojoj ima mjesta samo za indo-evropljane, da ne kazem Arijevce... ... koji dodju na jednu vizu, a posle je pretabavaju u drugu, sve legalno.
Pletilja Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Alarm postavljen, po nasem vremenu to je o 01 h posle ponoci moji amerim kazu da obvezno gledam..... https://murrow.wsu.edu/about-edward-r-murrow/ 2
Angelia Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 hours ago, Smrtokapa said: Još jednom bih ponovio da su ovo loši argumenti. Postoje muškarci koji su mizogeni pa se opet ožene, po istom principu postoje i muškarci i žene koji za bračnog partnera izaberu nekoga ko je imigrant ili druge rase, iako mrze imigrante ili su rasisti. Postoje imigranti koji gledaju da sapletu druge imigrante na svakom koraku, da ne bi drugima bilo lakše i bolje nego što je njima bilo. Bukvalno postoje i pojave kao što su Jevreji neonacisti (npr. Pavle Bihali je jedan poznat slučaj u Srbiji), tako da nema mesta isticanju svega ovoga kao nekih kontradiktornosti. Da, u pravu si, ali to su izuzeci. Tretirati situaciju u kojoj su imigranti protiv ilegalne imigracije, svi protiv jer su rasisti, mizogeni, I misle da su imigranti prljavi, jeste generalizacija. I podmetanje. 8 hours ago, DameTime said: @Angelia U rečenici u kojoj spominjem "big bjutiful dil", a odgovaram na boldovani deo tvog upisa koji se bavi Donaldom, doesn't it ring a bell for you? Apsolutno nema veze sa tobom niti se tebi podmeće, a ovaj bezobrazluk već odavno prevazilazi granice. Ne. Pojasni... rekla si "vama oteli" kojim vama? Koji to imigranti? Jel pricas o meni? 6 hours ago, ters said: Karakterizaciju imigranata je dao - Donald Trump, tvrdnjom da "truju krv nacije". Oneciscuju sjadnicku naciju svojim prisustvom. Cistu naciju, u kojoj ima mjesta samo za indo-evropljane, da ne kazem Arijevce... Tramp je pricao o kriminalcima i teroristima koji su usli jer im je dozvoljeno, a ne generalno imigrantima. Ta Hitler prica je stvarno dosadna. Uz to kad je rekao "oni" jasno je da prica o Dems I trenutnoj administraciji, a ne imigrantima. Amerika je nacija sastavljena iz celog sveta.
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago President Donald Trump on Saturday night signed an order to deploy 2,000 members of the National Guard in response to protests over federal immigration protests in Los Angeles, the White House said. Protesti protiv ICE u Kaliforniji... Cela ova pizdarija sa imigrantima je i dalje mislim samo da bi se objavilo vanredno stanje i onda da rade apsolutno sta hoce. Ceo big beautiful bill je ustvari nesto drugo od onog sto kazu, samo ko ce citati 1000 strana, bitno je da se glasa a pojma nemaju za sta glasaju. Spoiler
Angelia Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 hours ago, DameTime said: @Angelia U rečenici u kojoj spominjem "big bjutiful dil", a odgovaram na boldovani deo tvog upisa koji se bavi Donaldom, doesn't it ring a bell for you? Apsolutno nema veze sa tobom niti se tebi podmeće, a ovaj bezobrazluk već odavno prevazilazi granice. Draga, napisala si nesto I probala da poturis nekom drugom. Meni, da ja mislim da su imigranti prljavi, sto je jako ruzno. Nemoj da razvlacim ovo dok ne priznas. Nisam zainterosavama da ti moderacija kaze da si rekla nesto lose. Prosto kazi izvini, insinuirala sam nesto sto nema veze sa realnoscu. Necu ti zameriti. Mozes da probas da tvrdis da si mislila da Tramp to tvrdi, ali niko nece poverovati. I meni I tebi je jasno sta si probala da kazes. 2
ters Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 3 hours ago, Angelia said: Tramp je pricao o kriminalcima i teroristima koji su usli jer im je dozvoljeno, a ne generalno imigrantima. Ta Hitler prica je stvarno dosadna. Uz to kad je rekao "oni" jasno je da prica o Dems I trenutnoj administraciji, a ne imigrantima. Amerika je nacija sastavljena iz celog sveta. Ne - Tramp je pricao o 15 miliona onih koji su presli jzunu granicu. Stvarno mislis da je Hitler prica dosadna kada su jurisni odredi SS na ulicama u LA i NYC, i dok se tenkovi navlace oko Rajhstaga? Amerika je bila nacija sastavljena iz cijelog svijeta. Sjedinjenija je bijela nacija u kojoj tolerisu vise kaste Indusa. Edited 9 hours ago by ters 3
Smrtokapa Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 hours ago, Angelia said: Da, u pravu si, ali to su izuzeci. Čak je i ovo upitno u nekim situacijama, ljudi mogu da izracionalizuju i "pronađu objektivne razloge" za sve i svašta kada (misle da) im ishod odgovara. Ali nije to bila poenta, već to da na poreklo, lični izbor partnera i slično, nisu dovoljni da "odbrane" pojedinca ako on kontinuirano prikazuje određeno ponašanje. Da uzmem neutralan primer: ako Rusi samo kažu "Zelenski je nacista", konstatacija "Zelenski je Jevrejin poreklom" je više nego dovoljna da se zatvori diskusija. Međutim, kada bi Zelenski uzeo da npr. priča o čistoti rase i otvaranju konclogora, to što je poreklom Jevrejin više ne bi imalo ni približno dovoljnu težinu. 2
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 hours ago, Angelia said: Draga, napisala si nesto I probala da poturis nekom drugom. Meni, da ja mislim da su imigranti prljavi, sto je jako ruzno. Nemoj da razvlacim ovo dok ne priznas. Nisam zainterosavama da ti moderacija kaze da si rekla nesto lose. Prosto kazi izvini, insinuirala sam nesto sto nema veze sa realnoscu. Necu ti zameriti. Mozes da probas da tvrdis da si mislila da Tramp to tvrdi, ali niko nece poverovati. I meni I tebi je jasno sta si probala da kazes. Batali krokodilske suze, botuješ ovuda već mjesecima za lika koji o imigrantima kaže mnogo gore stvari od toga da su prljavi. 4 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Beonegro said: Batali krokodilske suze, botuješ ovuda već mjesecima za lika koji o imigrantima kaže mnogo gore stvari od toga da su prljavi. E da je mesecima bilo bi dobro, nego punih 9 godina... Ne postoji nista sto se moze reci da je zaustavi.
doragan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne mogu da razumem nikoga, koji podrzava bilo sta ilegalno.Kad popustis prvi put, onda kraju nema.Tako drzave propadaju.Ako neko pokusava da nezakonito udje u neku, bilo koju drzavu, sta je tu nejasno?Nezakonito je i tacka.Tu nema opravdanja.Moralni cistunci ne cine nikome uslugu.Postoje bolji nacini pomoci tim ljudima nego ih ohrabrivati da cine nesto nezakonito.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 6 hours ago, Angelia said: Draga, napisala si nesto I probala da poturis nekom drugom. Meni, da ja mislim da su imigranti prljavi, sto je jako ruzno. Nemoj da razvlacim ovo dok ne priznas. Nisam zainterosavama da ti moderacija kaze da si rekla nesto lose. Prosto kazi izvini, insinuirala sam nesto sto nema veze sa realnoscu. Necu ti zameriti. Mozes da probas da tvrdis da si mislila da Tramp to tvrdi, ali niko nece poverovati. I meni I tebi je jasno sta si probala da kazes. Je l' ovo neka pretnja? I ko si ti da ovako razgovaraš sa mnom? Edited 3 hours ago by DameTime 1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, doragan said: Ne mogu da razumem nikoga, koji podrzava bilo sta ilegalno.Kad popustis prvi put, onda kraju nema.Tako drzave propadaju.Ako neko pokusava da nezakonito udje u neku, bilo koju drzavu, sta je tu nejasno?Nezakonito je i tacka.Tu nema opravdanja.Moralni cistunci ne cine nikome uslugu.Postoje bolji nacini pomoci tim ljudima nego ih ohrabrivati da cine nesto nezakonito. A jel mozes da razumes nekog ko podrzava dokazanog kriminalca koji je varao drzavu i krisio zakne iste te drzave, plus dokazanog seksualnog prestupnika na celu drzave? Btw, ilegalni imigranti su civilni ne kriminalni prestup. I btw drzava ima ustav koji kaze da svako ima pravo na pravedno sudjenje, a sada se oslanjamo na sud onog gore iz prvog pasusa da nam kaze ko je kriminalac ko ne. 2 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovako su samo valjda napredovali u Srbiji i sad u Americi, od bastovana preko menadzera samposluge direkt do vodje protiv ekstremizma https://www.thedailybeast.com/donald-trump-appoints-22-y-o-ex-gardener-grocery-store-assistant-as-us-homeland-department-terrorist-chief/ 🤔 1 1
doragan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: A jel mozes da razumes nekog ko podrzava dokazanog kriminalca koji je varao drzavu i krisio zakne iste te drzave, plus dokazanog seksualnog prestupnika na celu drzave? Btw, ilegalni imigranti su civilni ne kriminalni prestup. I btw drzava ima ustav koji kaze da svako ima pravo na pravedno sudjenje, a sada se oslanjamo na sud onog gore iz prvog pasusa da nam kaze ko je kriminalac ko ne. Ne.mogu da rzumem ni lika.iz prvog pasusa, ali.nevezano koja je vrsta prestupa,ne.mozes.dopustiti ni ohrabrivati ilegalno bilo sta.Ovo bih isto rekao i da svi Srbi pokusaju ilegalan ulazak npr u Nemacku..smucila.nam.se.Srbija,pa.hajde da ukanalimo neku drugu drzavu.Eto,toliko.Ne pokusavam.nikoga da.ubedjuem u svoj stav, forumi sluze.za razmenu stavoca,a nisam.bas primetio da ima.mnogo preobracenika.
Recommended Posts