Mina D. Harker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 49 minutes ago, mrd said: Passive aggressive. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Life is good. Hej, ako misliš na moj post, mogu ja i bez pasive, samo će onda mene banovati a Andjelija može da zadene još jedan skalp za pojas😁 Re: komunikacije i gaslajtinga, nismo svi sisa veslali ođe. Life is good indeed 😎
mrd Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Mina D. Harker said: Hej, ako misliš na moj post, mogu ja i bez pasive, samo će onda mene banovati a Andjelija može da zadene još jedan skalp za pojas😁 Re: komunikacije i gaslajtinga, nismo svi sisa veslali ođe. Life is good indeed 😎 Mah, čemu emocije. Pišemo ovde, kažemo nekad jedno drugom ono što ne bi inače. Koga je briga. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ja sam neke blokirao i ne brigam.
Mina D. Harker Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Malo je dosadno i čak uvredljivo to učitavanje emocija, posebno kad je sagovornik žena. Nisam emotivna, racionalna sam i opisujem stvari onako kako ih vidim, a to korespondira sa stanjem na terenu. Ko voli da ga se pravi ludim, samo naprijed 🤷♀️ /off Edited 7 hours ago by Mina D. Harker
Angelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Beonegro said: Zavlačenje ruke u moj džep bez moje saglasnosti se zove krađa, a prema lopovima i vama ljubiteljima lopova se zna kako se postupa. I postaće vam jasno, nemoj da brineš, ne može ludilo vječno da vlada. Pazi kad se potpuno slazem sa tobom 😀 posto sam gledala zavlacenje ruke u moj dzep bez moje saglasnosti toliko dugo. Sad znas osecaj.
Angelia Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Mina D. Harker said: Hej, ako misliš na moj post, mogu ja i bez pasive, samo će onda mene banovati a Andjelija može da zadene još jedan skalp za pojas😁 Re: komunikacije i gaslajtinga, nismo svi sisa veslali ođe. Life is good indeed 😎 Skalpovi? Nemam pojma sta pricas. Ne zelim niciji scalp. Nigde nisam trazila da se neko banuje.
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slušajući Trumpa, imam vibe nekih likova koji su pokušali da me lažu i mažu, pa se onda ljutili kad ne popušim priču. Samo zvuči kao kada bi se skupili na jedno mesto i govorili uglas.
mrd Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 hours ago, DameTime said: Slušajući Trumpa, imam vibe nekih likova koji su pokušali da me lažu i mažu, pa se onda ljutili kad ne popušim priču. Samo zvuči kao kada bi se skupili na jedno mesto i govorili uglas. Nemoj da slušaš Trampa! Ne zna ti on šta je rekao i sutra će da kaže da to nije rekao. Gledaj kako pravi lepe, moćne i nezaboravne dogovore(deals) Edited 4 hours ago by mrd
ters Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Juznoafricki predsjednik se sprda sa Trampom: I am sorry I do not have a plane to give you 1
ters Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A vidim i da su ova dva klovna progutali ono sto su brabonjali prije par mjeseci:
MeanMachine Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago (edited) 6 hours ago, Angelia said: Pazi kad se potpuno slazem sa tobom 😀 posto sam gledala zavlacenje ruke u moj dzep bez moje saglasnosti toliko dugo. Sad znas osecaj. Svaka kompanija koja planira da radi to sto ove dve hoce ce proci ko Tesla u Evropi. Samo da malo se net zapali. Pa da vidimo ako im se isplati da imaju veliki gubitke na najvecem trzistu zbog americkog super njihov izbor. Sto se tice carina, pa vidi Andjo ako hocete nekakav fer plej moze ali onda ajde da nemamo npr vise petrodolar? To je po meni osnova fer pleja jer jbg dok god svako vase vece sranje cisti ostatak sveta preko petrodolara onda nema govora da si ti opljackana, nisi ti i tvoji sunarodnici preko petrodolara pljackate nas ostale. Dakle molim te prekini da kukas kako si bila pljackana od strane zlog sveta preko carina kad uzivas u benefitima jedine svetske super valute. Edited 41 minutes ago by MeanMachine
ters Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 32 minutes ago, MeanMachine said: Svaka kompanija koja planira da radi to sto ove dve hoce ce proci ko Tesla u Evropi. Samo da malo se net zapali. Pa da vidimo ako im se isplati da imaju veliki gubitke na najvecem trzistu zbog americkog super njihov izbor. . Upravo tako - svaka kompanija ce procijeniti svoj interes i donijeti odluku na nacin na koji smatra da joj odgovara. A potrosaci ce ih nagraditi ili kazniti za to. Veoma jednostavno.
Recommended Posts