mrd Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 3 hours ago, Eddard said: Jebem ti sve ako je najmoćnija zemlja na svetu opet spala na izbor između njih dvojice. Nijedan od njih ne bi prošao objektivni lekarski pregled za vozačku dozvolu - jedan jer je mator i dementan, drugi jer je psiho. Zašto se gradi od 2001. Trenutno tu je opcija Harrisova AOC itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) 1 hour ago, mrd said: Zašto se gradi od 2001. Trenutno tu je opcija Harrisova AOC itd Konacno da neko gleda u buducnost- da AOC ce biti predsjednik u sljedecem ciklusu- u ovom je samo tehnikaljje oko datuma rodjenja sprecavaju da povede USA u bolje sutra Edited April 24, 2023 by ters Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) 31 minutes ago, ters said: Konacno da neko gleda u buducnost- da AOC ce biti predsjednik u sljedecem ciklusu- u ovom je samo tehnikaljje oko datuma rodjenja sprecavaju da povede USA u bolje sutra Da, ali ja ne mislim da je ona dobra. No, budućnost je nosi. Edited April 24, 2023 by mrd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) Jedno je za sada sigurno - eventualna kandidatura Okasio-Kortez u nekom budućem ciklusu bila bi jedinstvena i uzbudljiva iz mnogo razloga. Njen sinoćni intervju na MSNBC veoma precizno pokazuje šta će demsi verovatno istaći u prvi plan u predsedničkoj trci i kada je teč o postavljenim pitanjima i, naravno, što se tiče njenih odgovora. Ona još uvek ne može da bude kandidat, ali može da bude katalizator onoga što programski kandiduju demsi, kao I respektabilna demonstracija još većeg skretanja ulevo. Edited April 24, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) 14 hours ago, ters said: Konacno da neko gleda u buducnost- da AOC ce biti predsjednik u sljedecem ciklusu- u ovom je samo tehnikaljje oko datuma rodjenja sprecavaju da povede USA u bolje sutra Sto ranije da se to desi to ce jos vise podeliti USA. Ne znam sta joj je updated program ali ono sto je imala pre je burning money, ali sada i za skoriju buducnost to nije efikasno. Ne znam, onako generalno ona mi ne deluje kao sharpest tool in the shed. Edited April 24, 2023 by nonick Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 https://www.cnn.com/2023/04/05/politics/robert-kennedy-president-democratic-nomination/index.html Decko koji obecava. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Gostovao pre neki dan na Fox News, dakle - ne može. Šalu na stranu, ali njega ne gotive u "centrali". Nazivaju ga antivakserom i tretiraju ga kao nekog čudaka, a i on im ne ostaje dužan jer kritikuje administraciju ističući stavove koji sporadično prijaju i desnima i levima. Kenedi naziva Ameriku korporativnom kleptokratijom, socijalizmom za bogate i brutalnim kapitalizmom za siromašne. Kritikuje način finanisranja ukrajinske odbrane i generalno način na koji se SAD tamo postavljaju, štampanje novca tokom poslednih 14 godina koje količinski odgovara prethodnim vekovima, kao i spoljnu politiku koja je dovela do koalicije između Kine, Rusije i Irana,.. Sve u svemu, teška kategorija kritika na račun Bajdena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Kennedy je bre ludji i od Trumpa. Duboka drzava na delu, Fox ostao bez Takeeera. https://www.yahoo.com/entertainment/tucker-carlson-departs-fox-news-154146138.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) Okasio-Kortez je na početku političkog iskaza bila radikalnija od Kenedija. Sve nešto nameravam da napišem zašto mi je pre tri-četiri godie bila idealan kandidat iz ugla političkog marketinga, ali mi se ne da. Svakako jedva čekam da vidim u kom pravcu će ići njena karijera, koja je ipak blago zastala u odnosu na zvezdani početak, plus je dobila sve glasnije kritičare iz svoje leve baze, a i nema neki approval u svojoj izbornoj jedinici. Edited April 24, 2023 by Nek grmi jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 1 hour ago, DJORDJE said: Kennedy je bre ludji i od Trumpa. Duboka drzava na delu, Fox ostao bez Takeeera. https://www.yahoo.com/entertainment/tucker-carlson-departs-fox-news-154146138.html Bomba od vesti. Nemojte se začuditi ako Taker osvane na RT ili onoj Kineskoj TV ne engleskom. Takvi ljudi nemaju blama za ništa. To vam je Vučićević na SAD način. A realno ko drugi bi zaposlio jednu takvu budalu zbog koje moraš da platiš 800 miliona $ ? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) Odluku da se nekritički promovišu Trampove laži na Foxu svakako nije doneo Karlson već Merdok. Edited April 24, 2023 by erwin 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Vašington post je čak objavljivao neke prepiske u kojima Karlson navodi da ne može da smisli Trampa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Naravno da je Murdok doneo tu odluku, eventualno njegov sin, Carlson je potrosna roba. Fox ce to dobro kostati, jer ce morati da se nagode i sa Sistematicom, ili da u sudnici brane prvi amandman izjavama da je sirenje lazi garantovano ustavom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 (edited) Lako cemo za Takera, isplivace taj negdje kao sto fekalije obicno isplivaju, nego me brine sto njegova publika nece imati pristup "istinitim informacijama" i morace tihovati dok ne dodje do tog isplivavanja i dok im Taker ne kaze kako stvari stoje i sta da misle. Edited April 24, 2023 by ters 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 23 minutes ago, DJORDJE said: Naravno da je Murdok doneo tu odluku, eventualno njegov sin, Carlson je potrosna roba. Fox ce to dobro kostati, jer ce morati da se nagode i sa Sistematicom, ili da u sudnici brane prvi amandman izjavama da je sirenje lazi garantovano ustavom. Kako god i ko god... steta je vec napravljena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelia Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 1 hour ago, DJORDJE said: Kennedy je bre ludji i od Trumpa. Duboka drzava na delu, Fox ostao bez Takeeera. https://www.yahoo.com/entertainment/tucker-carlson-departs-fox-news-154146138.html Tucker i Fox se razisli, Don Lemon dobio otkaz. Duboka drzava na delu Fox izgubio 4% vrednosti, ocigledno da ce se Tucker pojaviti ponovo negde, nadam se da nece da ima temper tantrum kao Lemon. Jel zna neko da li je CNN izgubio na vrednosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Čini mi se da je Karlson imao jači šer od Hanitija i Ingraham, pa će se njegov odlazak svakako osetiti u brojkama Foks Njuza. On je navodno imao i problema sa uređivačkom koncepcijom i još svašta nešto. Što je sada i logično, budući da raskid saradnje ne može da se popije tek tako preko noći. A što se tiče CNN, oni su imali finanijske lomove, ali sam negde pročitao da se izvlače iz toga (ili nešto u tom smislu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 9 minutes ago, Nek grmi jako said: Čini mi se da je Karlson imao jači šer od Hanitija i Ingraham, pa će se njegov odlazak svakako osetiti u brojkama Foks Njuza. On je navodno imao i problema sa uređivačkom koncepcijom i još svašta nešto. Što je sada i logično, budući da raskid saradnje ne može da se popije tek tako preko noći. A što se tiče CNN, oni su imali finanijske lomove, ali sam negde pročitao da se izvlače iz toga (ili nešto u tom smislu). Taker bi se super uklopio sa Simonyan - kakav bi to tandem "istine" bio... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Najvise za naseg kolegu @Amigo . A i @Angelia, koja takodje voli Fox News. Tucker Carlson out at Fox News citava vest ovde: https://www.cnn.com/2023/04/24/media/tucker-carlson-fox-news/index.html Hvalili ste ga kao pametnog. Eh. izgleda da vise nije. Uz to, hvalili ste Fox kao dobar i objektivan izvor vesti. Fox placa okruglo $ 800 miliona zbog lazi. A Carlson odlazi. Nema brige, pojavice se on na nekom Newsmaxu ili slicnom fasistickom izvoru "informacija." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Sta ce Dabicevi Jugoslaveni bez Tuckera? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 7 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Sta ce Dabicevi Jugoslaveni bez Tuckera? Jordan sve objasnio... 'they don't care' i vozi dalje... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJORDJE Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 29 minutes ago, Nek grmi jako said: Čini mi se da je Karlson imao jači šer od Hanitija i Ingraham, pa će se njegov odlazak svakako osetiti u brojkama Foks Njuza. O'Reilly Factor je decenijama bio broj jedan emisija na kablovsoj TV, mesec dana nakon sto su ga ukinuli niko se toga nije secao. 44 minutes ago, Angelia said: Jel zna neko da li je CNN izgubio na vrednosti? Rekao bih nista, jer je CNN sada u vlasnistvu Warner Bros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 Naravno, besmisleno je i pomisliti da će Mardok da propadne bez Karlsona, ali će se u narednom periodu promena takve magnitude svakako odraziti na šer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 7 minutes ago, Baby said: Jordan sve objasnio... 'they don't care' i vozi dalje... Suze me obliju na svaku njegovu posjetu MAGA skupova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Posted April 24, 2023 Share Posted April 24, 2023 42 minutes ago, ters said: Taker bi se super uklopio sa Simonyan - kakav bi to tandem "istine" bio... Tucker Carlson Gets an Offer From Russia State Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts