Kronostime Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Ako trazite prestolonaslednika za monarhiju, da vam siljemo ovog naseg - em` je u srodstvu sa Kraljem Nikolom, a i ne zna jezik iako zivi odje vec 30 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 On 10/6/2021 at 8:18 PM, Betolingar Misdongard said: Ovo će da bude spektakl. Izbušiće ga Vanja, ali Katnić je neuništiv, mogu misliti kakve će sve odgovore da daje sjutra. Zgazila Vanja ovu bubasvabu Katnica. Lik je slika i prilika privatne drzave familije Djukanovic. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 (edited) Nije sramota biti seljak, živjeti na selu, pričati seljačkim jezikom, ali ovaj Katnić je STD. Kako je moguće da čovjek na njegovoj poziciji nema baš nimalo elokvencije? Nikakvi izrazi, nikakva retorika. On ne poznaje padeže, govori nekim arhaičnim jezikom. Ja sam svaki put šokiran njegovim nastupom. Čovjek se nalazi na jednoj od najvažnijih pozicija u državi, a priča kao neki nepismeni seljak koji nije vidio ni škole ni knjige. Edited October 7, 2021 by Betolingar Misdongard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Katnić.... pa ne znam, mene je iskreno sramota što živim u državi u kojoj je onakav lik na čelu tužilaštva. Ako nekom do noćas nije bilo jasno, da nam je specijalni državni tužilac postavljen na to mjesto samo sa zadatkom da zataška i spriječi istrage poslovanja krupnih riba iz DPS-a, nadam se da mu je noćas jasno. Ko kaže da ne misli to jednostavno laže. Nego moram vas malo pecnut.... Ova budala makar priča. Jel iko čuo glas Zagorke Dolovac? Možete li zamisliti Zagorku Dolovac u debati sa nekim iz Krika ili Insajdera? Kod nas je to normalno, i uvijek smo imali televiziju sa nacionalnom frekfencijom na kojoj se neko istovari argumentima po glavi nekog od DPS predstavnika institucija. Kod nas nije bilo moguće da se prećuti neka krupna afera, a kod vas o 24 stana na nacionalnim frekfencijama ni riječ. Kratka horor priča za laku noć....AV ima samo 51 godinu. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Pa kako vam onda 30 godina trebalo da smenite vlast pored takvog festivala demokratije na nacionalnim frekvencijama? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 1 hour ago, Bejbl said: Pa kako vam onda 30 godina trebalo da smenite vlast pored takvog festivala demokratije na nacionalnim frekvencijama? 🙂 Milo nije pao ranije samo zato što su opozicioni lideri gledali samo svoju guzicu i nije imao ko da ih ujedini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 To nije bas najpreciznije. Tacnije je da nisu imali oko cega da se ujedine, ama ih je zato ujedinio pop Amfilohije, i to oko ideje o velicini i znacaju anticivilizacije. Ali to je dobro, ne treba kriti svoju pravu prirodu, 'oće od toga da se dobije rak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Pa kako vam onda 30 godina trebalo da smenite vlast pored takvog festivala demokratije na nacionalnim frekvencijama? [emoji846]Jer su kupovali ljude, kupovali lične karte, ucjenjivali, vršili pritiske na zaposlene.... monstruzni sistem "sigurni glas".AV je taj sistem dobio na ruke od DPSa, unaprijedio ga (brutalnije ga sprovodi), plus ima SVE medije sa nacionalnom frekfencijom.Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 10 hours ago, Kimmi said: Jel iko čuo glas Zagorke Dolovac? Ja, ispitivala me svojevremeno na pravosudnom ispitu. Da je nisam čuo i video svojim očima ne bih verovao da postoji ta osoba. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (edited) Zato je pričam koliko je bitno što Vijesti nijesu pale pod kontrolu Vučića. Puštite vi Miška Perovića i Željka Ivanovića, na Vijesti su se uvijek pretresale razne neugodne teme, i mogla je da se čuje riječ svih ljudi koji su relevantni za društveni i politički život CG. Ko se to bavio državnim udarom, raznim aferama, zakonu o slobodi veroispovjesti? Da nije možda RTCG? Oni su konstantno ignorisali protest "Odupri se", ignorisali su litije. Da nije bilo debata na televiziju Vijesti teško da bi se oslobodili. Da ih je Vučić kupio nastao bi medijski mrak u CG. Edited October 8, 2021 by Betolingar Misdongard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 56 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja, ispitivala me svojevremeno na pravosudnom ispitu. Da je nisam čuo i video svojim očima ne bih verovao da postoji ta osoba. Koleginica je 12-e polagala i za nju je imala samo reči hvale. Kaže jako razuman i korektan ispitivač 😄 Bem li ga, ne znam kakav je tvoj utisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 (edited) Edited October 8, 2021 by Betolingar Misdongard 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 On 10/8/2021 at 12:59 PM, Kimmi said: Jer su kupovali ljude, kupovali lične karte, ucjenjivali, vršili pritiske na zaposlene.... monstruzni sistem "sigurni glas". AV je taj sistem dobio na ruke od DPSa, unaprijedio ga (brutalnije ga sprovodi), plus ima SVE medije sa nacionalnom frekfencijom. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Ma pusti ti medije sa nacionalnom frekvencijom. Pomisliću da vi tamo u CG još uvek vrtite "riblju kost". Eto mi ne znamo šta se dešava u Srbiji, ako ne jave Pink i RTS. Cenim ja tvoj entuzijazam zbog prve demokratske i istorijske smene vlasti, ali brate do juče vas se hapsilo ako direktora policije nazovete "prdnjavom". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Ali je to ipak bilo do juce a kod nas je i dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija jr Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Upravo tako... mislim, jes da živimo u septičkim jamama i jedni i drugi, ali jbg, mi smo napravili bar nekoliko koraka prema izlazu... sad makar možemo da se tješimo upoređujući se sa Srbijom (koliko god to bilo 1-besmisleno i 2-neplemenito... ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbl Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 47 minutes ago, Perkos2 said: Ali je to ipak bilo do juce a kod nas je i dalje A ne znam stvarno da li je iko hapšen što je ministra policije zvao slinom. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 4 hours ago, Bejbl said: A ne znam stvarno da li je iko hapšen što je ministra policije zvao slinom. 🙂 ali su hapseni za razne druge gluposti, taj ministar prdonja je vec bivsi a nas julin i dalje hara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Ovako se odgajau srpska djeca po CG. 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Vazno da su zli komunisti vršili takav zulum i ugnjetavanje, pa je u to zlo vreme ovakve u ovom uzrastu baš stoleo bojko da se deru "Ju-go-sla-vi-ja" ili "Tito - partija" nego im je idol bio Brus Li i slicni. Prava strahota je to bila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimmi Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Dok jedni Srbuju i slikaju se sa popovima, a u isto vrijeme ne dozvoljavaju da se Katnić smijeni, a drugi Crnogorče i brane šefa i Katnića... dešavaju se sljedeće stvari: 1) Jedan od bivših šefova ANBa nađen mrtav u stanu. https://www.vijesti.me/v/571021?utm_source=vijesti_android&utm_medium=app_android&utm_campaign=vijesti_share_counter 2) Zet ubijenog urednika Dana optužio Meda i Demokrate da opstruiraju istragu o ubistvu jer su leakovali da je Dritan išao u zatvor u Spužu na poziv zatvorenika koji je htio da da informacije o ovom ubistvu. https://www.vijesti.me/vijesti/571016/pavicevic?utm_campaign=vijesti_share_counter&utm_medium=app_android&utm_source=vijesti_android Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Popovic Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 7 hours ago, Kimmi said: Dok jedni Srbuju i slikaju se sa popovima, a u isto vrijeme ne dozvoljavaju da se Katnić smijeni, a drugi Crnogorče i brane šefa i Katnića... dešavaju se sljedeće stvari: 1) Jedan od bivših šefova ANBa nađen mrtav u stanu. https://www.vijesti.me/v/571021?utm_source=vijesti_android&utm_medium=app_android&utm_campaign=vijesti_share_counter 2) Zet ubijenog urednika Dana optužio Meda i Demokrate da opstruiraju istragu o ubistvu jer su leakovali da je Dritan išao u zatvor u Spužu na poziv zatvorenika koji je htio da da informacije o ovom ubistvu. https://www.vijesti.me/vijesti/571016/pavicevic?utm_campaign=vijesti_share_counter&utm_medium=app_android&utm_source=vijesti_android Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Kimmi, bio sam u septembru u tvojim krajevima. Mou ti reci da sam se lijepo proveo. Poslije duzeg vremena sam jeo prave smokve. Da napisem nesto pozitivno. I da ovo nije samo iz pristojnosti vec stvarno onako kako sam dozivio.Naravno ima i kritike ali ne ovakve kao od nekih vajnih forumasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/571233/ljubav-u-duginim-bojama-uz-zahtjeve-vlastima Bez ikakvih incidenata, za razliku od komita i litijaša 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 hour ago, Budha said: https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/571233/ljubav-u-duginim-bojama-uz-zahtjeve-vlastima Bez ikakvih incidenata, za razliku od komita i litijaša 🙂 Kad je na litijama bio incident? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 Uvek. Npr, urlanje nacionalističkih parola je incident. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 1 hour ago, Milenko Puzigaca said: Uvek. Npr, urlanje nacionalističkih parola je incident. Ti nisi relevantan da dajes bilo kakav komentar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts