Don Juan Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Bagra https://rs.n1info.com/posts/reporterki-n1-demonstranti-otimali-telefon-polili-je-vodom-pljuvali-je-gadjali 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 A kako se mislilo da ce drugacije doci? Sesti u crvenog golfa dvojku, skoro trojku, doci do barikada i reci mi cemo samo tu u onaj kafic pored manastira na dojc, oli skloniti te gume da prodjemo? Mescini da se Milo posle 30 godina odlucio za pogresnu taktiku protiv iskusnijeg protivnika. Ili ga je strucni stab pogresno savetovao. A i skauting mu je popustio totalno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 22 minutes ago, Budha said: Slabo pratite događanja u CG. To je ođe svako malo, nešto hoće pa blokiraju izlaza i ulaze iz gradova, rade to i ugostitelji i litijaši, milovci... Ja sam juče u jednom razgovoru rekao da se u Crnoj Gori ponašaju kao da ih ima 20 miliona, pa ima dovoljno za razne podele. Crna Gora ima potencijal da bude balkanska Švajcarska, i zaista verujem da je to tako. Zašto su ljudima bitnije druge trivijalne stvari a ne njihova budućnost, ja zaista ne mogu da razumem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 https://www.vijesti.me/kolumne/564880/oro-i-posljednji-dani?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=InPortal%2bexchange Odličan članak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Има добра документарна емисија на Нетфликсу How to become a tyrant, која се феноменално рефлектује кроз еклатантне примјере на тренутну ситуацију у ЦГ, односно на то ко и зашто повлачи ове карте из рукава, дабоме Мило... Формирање scapegoat кроз српски свет и СПЦ, поларизација у тренуцима кад му подршка озбиљно пада је нешто што су и многи прије њега радили. Исто слиједи и Србији, може се и мали Алекс пронаћи у 90% примјера. На народу је да се запита зашто та прича пали у ЦГ, Србији, БиХ... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Na barikadi na Belvedere očigledan je strani uticaj na čuvare barikade, oni i ne kriju da rade u interesu strane države, ova slika svedoči o uticaju Norveške na dešavanje i pokušaju te skandinavske zemlje da se očigledno umeša i spreči legitimni vreski čin jedne autokefalne crkve. kako mi ide? 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Dobro je, prespavao sam. Idemo dalje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Kad su na jednoj strani Canak, Jadranka Kosor, zene u crnom, Vesna pesic, razni Filipovici i Videnovici covek nema potrebe da zna sta je u pitanju, vec da automatski odabere drugu stranu i znace da nije pogresio.Tako i danas 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Jos kad znas i da su na drugoj strani Vucic Seselj Vulin Dodik Bosko i Milica zavetnica, onda i 100 % ne mozes pogresiti. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 15 hours ago, Neme said: Ovo je ništa drugo do konstantno mešanje struktura iz Srbije u unutrašnje stvari druge države. Sve ostalo je ložnja za budale i bezobrazluk onih koji to vide a skreću priču u drugu, treću ili četvrtu stranu. Biće da se Srbija od 1219.kad je osnovana mitropolija konstantno meša u unutrašnje stvari Crne Gore... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) 38 minutes ago, Azazelkg said: Biće da se Srbija od 1219.kad je osnovana mitropolija konstantno meša u unutrašnje stvari Crne Gore... Biće da ti ili lupetaš ili si bezobrazan. Zaobiđi me ubuduće ako nemaš ništa pametnije. Poenta onog posta je bila više nego jasna i nema nikakve veze s ovim što si napisao. Edited September 5, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 CG prethodnih 30 godina u jednoj slici. Vladari koji zgrću milione i sluge koje se zadovoljavaju koricom leba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Bečić ju u izolaciji. Ima koronu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 7 minutes ago, Sector said: CG prethodnih 30 godina u jednoj slici. Vladari koji zgrću milione i sluge koje se zadovoljavaju koricom leba. A koja je razlika u odnosu na ove ovde sto prodaju svoj glas za 2000 din , mozda posao u JKP za 30000 din ( od kojih 10% da stranci ), mitingasima za sendvic itd... ??? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 4 minutes ago, Doc Holiday said: A koja je razlika u odnosu na ove ovde sto prodaju svoj glas za 2000 din , mozda posao u JKP za 30000 din ( od kojih 10% da stranci ), mitingasima za sendvic itd... ??? Nikakva. Ne vidim da to iko ovde spori. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Eno Vucic kaze da je Srpska policija samo skupljala informacije... A sta ce koji moj Srpska policija u CG?? Da ne govorimo ko sve danas nosi znacku Srpske policije I onda to " nije mesanje Srbije u Crnoj Gori" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) 1 hour ago, Don Juan said: Ja sam juče u jednom razgovoru rekao da se u Crnoj Gori ponašaju kao da ih ima 20 miliona, pa ima dovoljno za razne podele. Crna Gora ima potencijal da bude balkanska Švajcarska, i zaista verujem da je to tako. Zašto su ljudima bitnije druge trivijalne stvari a ne njihova budućnost, ja zaista ne mogu da razumem. Za ove podjele si pogodio 100%. To je nastalo najviše zbog nasilne promjene identiteta. Ako je država postala nezavisna ne znači da treba da se odrekne skoro svega što ima veze sa njenom istorijom, ili da sudi nekim istorijskim ličnostima za događaje koji su se desili prije 100-200 godina. Za ovo drugo se ne slažem. Crna Gora je bila ubjedljivo najnerazvijenija federalna jedinica bivše Jugoslavije, a nije ni prije toga kroz svoju istoriju nikad dobro funkcionisala na ekonomskom planu. Strogo govoreći vazda smo živjeli preko tuđe grbače. Turizam je postao ozbiljna grana od prije možda 40-45 godina unazad, ali mora još nešto da se radi. Nemamo praktično nikakve domaće prehrambene brendove, uvozimo većinu stvari iz Srbije( hrana, slatkiši, sokovi, itd.). Zdravstveni sistem je katastrofalan, u nekim gradovima nemaš bolnice, ljudi moraju stalno po nekoliko sati da putuju bi primili terapiju, obavili pregled, itd. Sjever države je potpuno mrtav. Čak je i Nikšić kao najbogatija i najveća opština Crne Gore prilično postao osakaćen. Edited September 5, 2021 by Betolingar Misdongard 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 1 hour ago, Don Juan said: Ja sam juče u jednom razgovoru rekao da se u Crnoj Gori ponašaju kao da ih ima 20 miliona, pa ima dovoljno za razne podele. Crna Gora ima potencijal da bude balkanska Švajcarska, i zaista verujem da je to tako. Zašto su ljudima bitnije druge trivijalne stvari a ne njihova budućnost, ja zaista ne mogu da razumem. Pa to upravo smeta Beogradu... Ode drugo oko u glavi i postaje bolje ... Usli u NATO , ulaze garant pre Srbije u EU.. A Beograd govorio da ce CG crknuti od gladi bez Srpskog zita... Doduse to se govorilo i za Sloveniju nekad... pa... Jer zaista je ispalo da svi koji su se oslobodli Beograda da su prodisali... A to Beogradu najvise smeta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Don Milo se žali zbog zloupotrebe helikoptera....gliseri bi bili OK valjda... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 10 minutes ago, Doc Holiday said: Jer zaista je ispalo da svi koji su se oslobodli Beograda da su prodisali... A to Beogradu najvise smeta Samo jos da se Srbija oslobodi Beograda... Granicni prelazi Mali raj, Vrcin, Simanovci i Grocka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 (edited) Pa kaze…https://www.vijesti.me/vijesti/politika/565109/stajnaker-zabrinuta-sam-zbog-situacije-u-cg-pokusaj-drzavnog-udara-bivse-vlasti Edited September 5, 2021 by Valensija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc Holiday Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 2 minutes ago, Prijatelj Mitar said: Samo jos da se Srbija oslobodi Beograda... Granicni prelazi Mali raj, Vrcin, Simanovci i Grocka. i u tome ima debele istine 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 1 minute ago, Doc Holiday said: i u tome ima debele istine 😄 Prosao voz, kasno smo se setili... 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Ček...ovo treba ovde da ide...namještih ga na pogrešnu temu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 56 minutes ago, Sector said: CG prethodnih 30 godina u jednoj slici. Vladari koji zgrću milione i sluge koje se zadovoljavaju koricom leba. Kao da je preuzeto iz Alan Forda 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts