Beonegro Posted April 15 Posted April 15 7 minutes ago, Mina D. Harker said: Đe si, rodbino! 😅🍻 SS divizija Prinz Vaso 😛 Fali vam @freethrow 1 1
deez nuts. Posted April 15 Posted April 15 Ne bi bilo zgoreg ponoviti onu staru crnogorsku: Da nema Vasojevica, ne bi bilo ni fukare. 1 2
MilošVB Posted April 15 Posted April 15 (edited) 27 minutes ago, deez nuts. said: Ne bi bilo zgoreg ponoviti onu staru crnogorsku: Da nema Vasojevica, ne bi bilo ni fukare. Kad si kod plemena, zanimljiva je informacija(pod uslovom da je tačna) da su Nebojša Čović i Duško Vujošević dalek rod po plemenskoj liniji 🙂 Edited April 15 by MilošVB
deez nuts. Posted April 15 Posted April 15 1 hour ago, MilošVB said: Kad si kod plemena, zanimljiva je informacija(pod uslovom da je tačna) da su Nebojša Čović i Duško Vujošević dalek rod po plemenskoj liniji 🙂 Kao Milko Bjelica i ja. 1
MilošVB Posted April 15 Posted April 15 1 minute ago, deez nuts. said: Kao Milko Bjelica i ja. I ja i Dejo Radonjić. Hint: Vasojevići
deez nuts. Posted April 17 Posted April 17 Bravo https://www.slobodnaevropa.org/amp/vjeronauka-crna-gora-skupstina/33387318.html 11 1
Dragan Posted April 18 Posted April 18 Suncani dan u Risnu, Perastu i Kotoru. Kelner nam posluzuje picu od 15 € sa sirokim "danas sam dobio na lotu" osmehom. Sluzbenica nas isto uz osmeh pusta u cist! WC rezervisan samo za goste restorana, sto mi ocigledno nismo. Jako puno turista za ovo doba godine, iz svih krajeva sveta - Englezi, Nemci, Francuzi, Azijati ... nekoliko crnaca i Arapa. 4 1
akholic Posted April 20 Posted April 20 On 1/2/2025 at 5:18 PM, Beonegro said: Ako se ljudi ne pokrenu, definitivno će biti, nažalost moj utisak iz polugodišnjih posjeta Crnoj Gori je da su ljudi sve divlji. Crna Gora je baš crna.Srce tame.
Recommended Posts