Eddard Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ovo sam radio već jednom na kraju Duletovog trećeg mandata u klubu. Nije lijepo za topic ali je potrebno. 😁 Elem, predstavljam vam “Koja si Cecina pjesma, ed. 2.0: Željko: Ja još spavam u tvojoj majici Carlik: Kad bi bio ranjen Wash: Luda za sebe Kalates: Idi dok si mlad Milton: Šta još možeš da mi daš Vanja: Da li to ljubav pravi od nas slabiće Sterling: Idealno loša Bonga: Veliko srce Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Poku: Rođen sa greškom Tyrique: Trula višnja Bruno: Plan B Dilan: Mrtvo more Lakić: Sve što imam i nemam Nakić: Doktor Murinen: Isuse. Ostoja: Kukavica Honorable mention: Ife: Kuda idu ostavljene devojke Nilikina: Ne računaj na mene. 8
DameTime Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Post je toliko dobar da si čak zažmurio na svoj hejt prema Ceci. Stvarno svaka čast, Sone, zbog ovoga se dolazi na forum:) 1
Eddard Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne, nego, toliko smo loši da samo njene pesme mogu da nas opišu 😎. 3 1
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 hour ago, Eddard said: Ne, nego, toliko smo loši da samo njene pesme mogu da nas opišu 😎. Niste toliko losi.
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Samo se uiniju nije dopao post. 😞 Umesto da je zapevao jednu Frenk K'o na grani jabuka Nilikina
Volter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 hours ago, DameTime said: Kasno je sad za vađenje. Jao, kad ovo vidi @Volter Posle saznanja da je stipsa, sad saznajem da dobro poznaje Cecin repertoar. Užas. 1 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NMX said: Umesto da je zapevao jednu Frenk K'o na grani jabuka Nilikina I Ostoju štrecne kad počne da sam krala, krala sam. 7
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Izvini Edard što sam prozvao samo tebe, koliko vidim i ovi tvoji saborci dobro poznaju Cecin repertoar.
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Volter said: Izvini Edard što sam prozvao samo tebe, koliko vidim i ovi tvoji saborci dobro poznaju Cecin repertoar. Pa avangarda :) 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Volter said: Posle saznanja da je stipsa, sad saznajem da dobro poznaje Cecin repertoar. Užas. Čekaj bre, zar ti ne voliš Cecine pesme?! 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, DameTime said: Čekaj bre, zar ti ne voliš Cecine pesme?! Jok, odvratna mi je Ceca. Napisao sam da volim Zveki Zmijanac. 1 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Volter said: Jok, odvratna mi je Ceca. Napisao sam da volim Zveki Zmijanac. Ok, više nismo prijatelji. Spoiler Biće da sam ja ovo pogrešno zapamtila. 1
Recommended Posts