Eddard Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ovo sam radio već jednom na kraju Duletovog trećeg mandata u klubu. Nije lijepo za topic ali je potrebno. 😁 Elem, predstavljam vam “Koja si Cecina pjesma, ed. 2.0: Željko: Ja još spavam u tvojoj majici Carlik: Kad bi bio ranjen Wash: Luda za sebe Kalates: Idi dok si mlad Milton: Šta još možeš da mi daš Vanja: Da li to ljubav pravi od nas slabiće Sterling: Idealno loša Bonga: Veliko srce Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Poku: Rođen sa greškom Tyrique: Trula višnja Bruno: Plan B Dilan: Mrtvo more Lakić: Sve što imam i nemam Nakić: Doktor Murinen: Isuse. Ostoja: Kukavica Honorable mention: Ife: Kuda idu ostavljene devojke Nilikina: Ne računaj na mene. 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Post je toliko dobar da si čak zažmurio na svoj hejt prema Ceci. Stvarno svaka čast, Sone, zbog ovoga se dolazi na forum:) 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne, nego, toliko smo loši da samo njene pesme mogu da nas opišu 😎. 2 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Eddard said: Ne, nego, toliko smo loši da samo njene pesme mogu da nas opišu 😎. Niste toliko losi.
Recommended Posts