Eddard Posted Tuesday at 07:39 PM Posted Tuesday at 07:39 PM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ovo sam radio već jednom na kraju Duletovog trećeg mandata u klubu. Nije lijepo za topic ali je potrebno. 😁 Elem, predstavljam vam “Koja si Cecina pjesma, ed. 2.0: Željko: Ja još spavam u tvojoj majici Carlik: Kad bi bio ranjen Wash: Luda za sebe Kalates: Idi dok si mlad Milton: Šta još možeš da mi daš Vanja: Da li to ljubav pravi od nas slabiće Sterling: Idealno loša Bonga: Veliko srce Džabula: Od tebe ne znam da se oporavim Poku: Rođen sa greškom Tyrique: Trula višnja Bruno: Plan B Dilan: Mrtvo more Lakić: Sve što imam i nemam Nakić: Doktor Murinen: Isuse. Ostoja: Kukavica Honorable mention: Ife: Kuda idu ostavljene devojke Nilikina: Ne računaj na mene. 10
DameTime Posted Tuesday at 08:28 PM Posted Tuesday at 08:28 PM Post je toliko dobar da si čak zažmurio na svoj hejt prema Ceci. Stvarno svaka čast, Sone, zbog ovoga se dolazi na forum:) 1
Eddard Posted Tuesday at 09:05 PM Posted Tuesday at 09:05 PM Ne, nego, toliko smo loši da samo njene pesme mogu da nas opišu 😎. 3 1
DameTime Posted Tuesday at 10:07 PM Posted Tuesday at 10:07 PM Kasno je sad za vađenje. Jao, kad ovo vidi @Volter
JPM Posted Tuesday at 10:08 PM Posted Tuesday at 10:08 PM 1 hour ago, Eddard said: Ne, nego, toliko smo loši da samo njene pesme mogu da nas opišu 😎. Niste toliko losi.
NMX Posted yesterday at 07:58 AM Posted yesterday at 07:58 AM 2 minutes ago, Sector said: Samo se uiniju nije dopao post. 😞 Umesto da je zapevao jednu Frenk K'o na grani jabuka Nilikina
Volter Posted yesterday at 08:30 AM Posted yesterday at 08:30 AM 10 hours ago, DameTime said: Kasno je sad za vađenje. Jao, kad ovo vidi @Volter Posle saznanja da je stipsa, sad saznajem da dobro poznaje Cecin repertoar. Užas. 1 1
Barkley#34 Posted yesterday at 09:26 AM Posted yesterday at 09:26 AM 1 hour ago, NMX said: Umesto da je zapevao jednu Frenk K'o na grani jabuka Nilikina I Ostoju štrecne kad počne da sam krala, krala sam. 10
Volter Posted yesterday at 09:55 AM Posted yesterday at 09:55 AM Izvini Edard što sam prozvao samo tebe, koliko vidim i ovi tvoji saborci dobro poznaju Cecin repertoar. 1
Geronimo Posted yesterday at 09:57 AM Posted yesterday at 09:57 AM 2 minutes ago, Volter said: Izvini Edard što sam prozvao samo tebe, koliko vidim i ovi tvoji saborci dobro poznaju Cecin repertoar. Pa avangarda :) 2
DameTime Posted yesterday at 09:59 AM Posted yesterday at 09:59 AM 1 hour ago, Volter said: Posle saznanja da je stipsa, sad saznajem da dobro poznaje Cecin repertoar. Užas. Čekaj bre, zar ti ne voliš Cecine pesme?! 1
Volter Posted yesterday at 10:06 AM Posted yesterday at 10:06 AM 1 minute ago, DameTime said: Čekaj bre, zar ti ne voliš Cecine pesme?! Jok, odvratna mi je Ceca. Napisao sam da volim Zveki Zmijanac. 1 1
DameTime Posted yesterday at 10:08 AM Posted yesterday at 10:08 AM 1 minute ago, Volter said: Jok, odvratna mi je Ceca. Napisao sam da volim Zveki Zmijanac. Ok, više nismo prijatelji. Spoiler Biće da sam ja ovo pogrešno zapamtila. 1
Recommended Posts