Jump to content

Novak Djokovic

wwww

Recommended Posts

Zašto?  Mislim... zašto pao najniže?  :classic_biggrin:

Nisam ni znao ko je dotična, Google kaže neka influenserka (ako je to ta?!)

Odakle ti to..? 

Budući da sam, s treće strane, čuo isto to pre jedno 2 nedelje al sam mislio da je neko (što verovatno i jeste) zajebavanje... pa nisam čak ni guglao ko je famozna Dunja.

39 minutes ago, fancy said:

Zašto?  Mislim... zašto pao najniže?  :classic_biggrin:

Nisam ni znao ko je dotična, Google kaže neka influenserka (ako je to ta?!)

Odakle ti to..? 

Budući da sam, s treće strane, čuo isto to pre jedno 2 nedelje al sam mislio da je neko (što verovatno i jeste) zajebavanje... pa nisam čak ni guglao ko je famozna Dunja.

Ženska je najveće zlo na influens sceni, težak prevarant.

A ima i nekih pričica za Sofi Milo (žena Luke Jovića) i Novaka. Više poslovnih nego privatnih, ispao je baš seljana. Iver ne pada daleko od klade, mislim tate Srđana 😄 

Edited by DameTime

18 hours ago, alcesta said:

dobio je dubl s Kirgiosom jutros, volela bih da sam nešto videla

Gledao sam, bilo je zapravo jako zanimljivo.  On i Kirios najbolji pajtosi, zezanje na terenu, ali i ozbiljna igra... bilo malo i egzibicije (Kirios kroz noge, ludilo poen) spektakularnih poena na i oko mreže, Novak servirao odlično, sve u svemu dobra atmosfera na terenu, ko može da odgleda neku reprizu novogodišnja zabava zagarantovana.

Jedino sad to oko Dunje... to me baš kopka :classic_unsure:

• Thanks 1

1 hour ago, McLeod said:

Opa, spill the tea gurl! Bilo je dosta alleged afera tokom godina, ali nista nije bilo zasigurno cak bih rekao da je sve to sranje. A mozda imaju i neki ugovor, jer su mu sve bile bar lokalno poznate licnosti, nema anonimusa.

Priča je iz marketinških krugova, odnosno ja sam tako dobila informaciju (koju nisam tražila, da se razumemo xd). Tu sam čula i za aferu pre ove, zaboravila sam već kako se zove devojka, ali je isto vlasnica nekog brenda. Za tu aferu se ne bi ni saznalo da ona nije u nekom kafiću pričala naglas loše o Novaku, pošto je bila s njim.

Što se tiče Jelene, to se baš komentarisalo da li ona zna ili ne zna, ali to je njena odluka kako će se postaviti po tom pitanju. 

1 hour ago, Nicklord said:

Pa bilo je dva tvita i jedan tiktok, znači istina je

Interesantno je da nema ni tvitova ni TikTokova na temu. Klasična gradska priča je u pitanju - ne mogu da tvrdim da je 100% istinita pošto im, jelte, nisam držala sveću. Samo mi je bila interesantna u kontekstu slike koju Novak šalje o sebi u poslednje vreme 😄 

(Sličan se sličnom raduje)

Vidi stvarno, bojkot :

https://sportklub.n1info.rs/tenis/atp/novak-djokovic-bojkot-srpskih-medija/

I stvarno, gledam na b92 (tamo i na SK pratim vesti iz tenisa) do pre dva dana je sve objavljivano, sad nista :onaj smajli sto se krsti:

A sto se tice afere, meni to zvuci nemoguce, pa zar hoce da mu oduzmu krst, celiju u Ostrogu i sta sve jos ne 😕 😞 🙂

• Like 1
  • Thanks 1

6 hours ago, McLeod said:

Zbog cega? Bio je u vezama sa mnogo gorim ljudima, ukljucujuci one koji treba da budu u zatvoru zbog ubistva, zasto bih sad pisao o (bivsoj) drugarici Sare Jo?

Upravo sam na ovo mislio..još imaš to u sebi
good-evil.gif

Nije Nolence nikad bio nevinašce...pisalo se nekada o ovim temema još na b92 forumu..ja nikad nisam hteo javno da napišem neko ime sa kojim se povezivao,pa neću ni sad.