Jump to content

Novak Djokovic

wwww

Recommended Posts

Definitivno mu tri dobijena više nisu prednost u odnosu na dva kad se već posle par gemova muči ovako. Znala sam da će mu biti premalo takmičarskih mečeva da se dovede u formu za RG, sad je pitanje može li da ga Grič dovede u formu za posle RG. Živi bili pa videli :classic_smile:

9 minutes ago, Elias said:

Gde to gledate, na ovim mojim hiljadu SK kanala ima od svega pomalo, Portugalski kup u bičvoleju, Egipatska liga u bocanju, ali zato nema Novaka!?:classic_ninja:

https://cdn.livetv787.me/webplayer.php?t=ifr&c=2407682&lang=en&eid=209632523&lid=2407682&ci=3763&si=4

ja gledam na streamu, ali bezveze pališ. Nije ni trčao na nekoliko lopti u poslednjem gemu

• Like 1

On 5/23/2024 at 3:17 PM, Howie Roseman said:

Solidan žrijeb za Noksu, od težih protivnika Musetti 3. kolo, Ruud četvrtfinale i Zverev ili Nadal polufinale.

Trenutno je Novak dobar žreb za druge..

• Like 3

10 minutes ago, Don Dusko said:

I onda u III setu reset

Izgledalo mi da je u trečem setu par poena odlučilo. Nerealan rezultat. Fizički je bio ok. Kao da nije bio 100% motivisan i da nije bio oduševljen idejom da bude obevezan i sutra pa da ga zarobi neki rain delay u Ženevi. Kao da se zadovoljio time što je uspeo da premosti problem koji je imao u prvom setu i rekao sebi, sad možemo dalje.

Iskreno rečeno ne bi ni valjalo da izgubi od Ruda drugi put zaredom sad kad mu je u žrebu. Doduše ne verujem da je to uticalo na ishod ovde, niti da će mu pomoći u Parizu, ali ajde neka svetla strana da se nađe.

E da, i dobio je tortu na terenu, sreća da taj meč nije izgubio :classic_biggrin:

Edited by alcesta
  • Like 1
  • Ha-ha 1

Opet je oborio rekord, odigrao je najkasnije završen meč na RG. Što se mene tiče, takve rekorde ne mora da postavlja :classic_rolleyes:

In other news, još jedna pobeda i preteći će Feda po broju pobeda na slemovima.

Edited by alcesta
  • Like 1