alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Njega baš volim...mada danas volim sve🥰 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Mislim da kljucni momenat meca bio kada je Novak poceo da "cita" Kirjosov servis i da reternira u skladu sa svojim mogucnostima. Tad su i ostale kockice u njegovoj igri pocele da se slazu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ako neko nadje torrent meca, po mogucnosti ESPN-ov komentar, neka slobodno podeli ovde ili na PM. 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) 58 minutes ago, Drug Crni said: Mislim da kljucni momenat meca bio kada je Novak poceo da "cita" Kirjosov servis i da reternira u skladu sa svojim mogucnostima. Tad su i ostale kockice u njegovoj igri pocele da se slazu. Meni se cini da se to desilo tek u TB zadnjeg seta. Novak mi je delovao nekako cudno tokom celog meca, anestezirano 😐 Mozda zato sto je Nikovu igru jako tesko citati i sto se u njegovu ludu glavu ne moze uci. Nista on tu ne planira niti analizira,covek gra da fascinira publiku Edited July 11, 2022 by Милица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Koga je Novak pobedjivao u finalima GS (21) Murray 5 (4 AO + RG) Nadal 4 (2 AO + USO + W) Federer 4 (3 W + USO) Tsonga AO Anderson W Del Potro USO Thiem AO Medvedev AO Tsitsipas RG Berrettini W Kyrgios W A od koga je gubio finala GS (11) Nadal 5 (2 USO + 3 RG) Murray 2 (W + USO) Wawrinka 2 (RG + USO) Medvedev USO Federer USO 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Od Medvedeva nije smeo da izgubi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Meni je teze pao poraz na RG od Wawrinka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Poraz od Melcera na RG, od Rafe u Madridu, od Stana na RG, od Nisikorija na USO, Feda na RG... Bas bolni Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 4 minutes ago, Милица said: Meni je teze pao poraz na RG od Wawrinka. I meni, Medvedeva nisam ni očekivala da dobije. Inače htedoh da kažem na tvoj gornji post da je Novak počeo da reternira dobro već u drugom setu ali Crni ti je odgovorio na to na vimbldonskoj temi pa sam se malo pogubila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) Cestitke svim djokofenovima koji mogu da se poraduju egzibicionoj tituli 29 minutes ago, Милица said: Koga je Novak pobedjivao u finalima GS (21) Murray 5 (4 AO + RG) Nadal 4 (2 AO + USO + W) Federer 4 (3 W + USO) Tsonga AO Anderson W Del Potro USO Thiem AO Medvedev AO Tsitsipas RG Berrettini W Kyrgios W A od koga je gubio finala GS (11) Nadal 5 (2 USO + 3 RG) Murray 2 (W + USO) Wawrinka 2 (RG + USO) Medvedev USO Federer USO Auuu... ne bih nikad pomislio da mu je GS skor u finalima ovolika sprdacina. Najvise titula uzeo protiv Marija 18 od 32 finala protiv non-Big3 rivala kakav teniski vulture majko moja Edited July 11, 2022 by Darth Steva Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) Stevo, treba ovo za Marija Mek da napiše, nije stvarno u redu da čoveku kradeš postove Hvala na čestitkama Edited July 11, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Jel se javljao onaj smrda Rotenberg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 13 minutes ago, Darth Steva said: Cestitke svim djokofenovima koji mogu da se poraduju egzibicionoj tituli Hvala i gledaj da nam otvoris dogodine temu RG pa makar bila i sa * 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) 8 minutes ago, AgroLaki said: Jel se javljao onaj smrda Rotenberg? Kaže: "najbolji teniser u istoriji". Edited July 11, 2022 by erwin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ovo da se pribeleži, za prvu iduću priliku kad Nik okrene ćurak 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Nisam otkucao šta je bolelo i to, već šta nije smelo da se desi. Vavrinka peglao linije to finale. A i dugo čekao na svojih 5 minuta. NĐ igrao dva dana sa Marijem pre toga. Nišikori bio pred ženidbu, Nadala i Federera ne računam, mnogo puta ih je NĐ pobedio, par puta i zgazio. Jble ga OI sa sve miks dublom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 13 minutes ago, erwin said: Kaže: "najbolji teniser u istoriji". I dobio po usima od brojne Nadalovce na tviteru zbog toga. Neverovatno koliko ih ima po tim socialnim mrezama. Deluje da svako ko je navijao za Federera pre nekoliko godina, je postao Nadalovac ili bolje reci Fedalovac u medjuvremenu. 😳 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Za Marija mi krivo što se upustio u trkanje s njim na kraju 2016, za poraze u finalima jok, nakupilo se slemova i bez toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 To je i normalno, tako Tviter funkcioniše. Društvene mreže su zlo nije doduše da mi ga je žao, njemu je i cilj da isprovocira reakcije. 1 minute ago, Elias said: I dobio po usima od brojne Nadalovce na tviteru zbog toga. Neverovatno koliko ih ima po tim socialnim mrezama. Deluje da svako ko je navijao za Federera pre nekoliko godina, je postao Nadalovac ili bolje reci Fedalovac u medjuvremenu. 😳 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 A sta mu sad ovo sa docekom treba da mi je znati.☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Srki je sve organizovao,a Novak rekao da ne moze da odbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Verovatno je dobro što nemam RTS Šta da se radi, ništa nije savršeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts