ciao Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 (edited) 4 hours ago, Drug Crni said: Nema nikakvih "informacija" tipa insajder. Otprilike sam mislio na ovo što je Berti opisao u prvom delu svog posta - on bukvalno ne može da planira sezonu, pa samim tim ni da se priprema za nju kako treba. Nema sumnje da je Novak zadovoljan ostvarenim u karijeri. To niko i ne dvoji. Samo, očito je da želi da nastavi, a to je sada kompromitovano u velikoj meri. Pa, neka sam vidi šta će i kako će dalje. Pogledah intervju u kojeg je dao Viškoviću. Malo je reći da sam razočaran njegovim tokom, sadržajem i trajanjem. Jedno veliko ništa. Viško pokušavao da nešto pita, Novak uglavnom držao neke monologe, miksajući u njima sve i svašta. Tresla se gora, rodio se miš. Thanks za objasnjenje . Priznajem da sam pomislila da su tu i neke druge dodatne stvari, privatno ili zdravstveno, znaci nije, ovo je ipak bolje u smislu kako smo se nadali ... Za intervjue koje daje sada - pomenuo je negde (mislim bas u tom itv kod viska ne secam se tacno) da se konsultovao sa vise PR iz celog sveta tako da po meni on sada prica pricu koju su mu oni rekli da prica i da ne talasa previse. Po onome koliko ja vidim po francuskim "novinama" to jeste uspesan proces, posle AO je bila katastrofa, odmah posle bbc a je bilo - najvaznije mu je da s ene vakcinise bas ga briga za turnire medjutim to se promenilo, sada sve vise pisu o njemu kao teniseru, steta za tenis da on ne igra, citira se podrska Mareja, rafe itd koji su sada ipak rekli nesto u smislu da je steta za tenis ako on ne igra bez obzira na vakcinu itd. Narativ se definitivno promenio, nadam se trajnije. Licno, racunam na kraj pandemije i skidanje vakcinalnog passa i slicno uskoro Edited February 26, 2022 by ciao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 27, 2022 Author Share Posted February 27, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Pezo zvanicno otkazao sponzorstvo Djokovicu. Ološ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Pezo zvanicno otkazao sponzorstvo Djokovicu. Ološ. Zbog radi cega su olos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Bez obrazlozenja, ikakvog, samo gotovo je, a prosle nedelje izdali javno saopštenje da ostaju uz Djokovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Novak je izjavio da je spreman da plati neku cenu zbog svoje odluke oko vakcine. Jbg, ovo otkazivanje sponzora jeste deo te cene. Nema tu emocija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 6 minutes ago, Borko said: Bez obrazlozenja, ikakvog, samo gotovo je, a prosle nedelje izdali javno saopštenje da ostaju uz Djokovica. Bice da nije citao Terms and conditions, nego samo kliknuo accept. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Videla sam ali nisam razumela da li je ugovor istekao pa neće da ga produžavaju, ili su baš raskinuli ugovor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ja mislim da je sad istekao i da nece da produze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Novak Djokovic je svakako veoma cudan covek. Ti idioti oko njega su mogli da ga ubede da npr primi kinesku vakcinu koja je pravljena na tradicionalni nacin i da od nje sigurno nista ne moze da mu bude, ako se plasi drugih vakcina. Covek u njegovoj poziciji bi mogao za par minuta i da kupi potvrdu o vakcinaciji i time na prljav nacin zavrsi vec jednom ovu pricu. Njemu je očigledno veoma stalo da svi znaju da on nije, i nikada nece biti vakcinisan. Jedino cime to mogu da objasnim je da su on i njegova vise nego cudna zena clanovi neke sekte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 6 minutes ago, Boxy said: Ja mislim da je sad istekao i da nece da produze. To je već mnogo razumljivije. Sigurno troše velike pare na njega, i ne isplati im se još jedan višegodišnji ugovor ako nije sigurno da će u dogledno vreme igrati barem većinu velikih turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ako je ugovor istekao i ako su imali velike gubitke zbog korone, onda je sve ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Just now, alcesta said: To je već mnogo razumljivije. Sigurno troše velike pare na njega, i ne isplati im se još jedan višegodišnji ugovor ako nije sigurno da će u dogledno vreme igrati barem većinu velikih turnira. Ne tvrdim, ali meni tako lici. Mozda treba videti kad je potpisao sa njima i da li je to bio neki mart, april, onda moze bolje da se zakljuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 11 minutes ago, Borko said: Novak Djokovic je svakako veoma cudan covek. Ti idioti oko njega su mogli da ga ubede da npr primi kinesku vakcinu koja je pravljena na tradicionalni nacin i da od nje sigurno nista ne moze da mu bude, ako se plasi drugih vakcina. Covek u njegovoj poziciji bi mogao za par minuta i da kupi potvrdu o vakcinaciji i time na prljav nacin zavrsi vec jednom ovu pricu. Opekao se kada je muljao sa potvrdom za test pa verovatno nece da rizikuje sa kupovinom potvrde za vakcinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 1, 2022 Author Share Posted March 1, 2022 nisam proveravala, ali negde procitah neki komentar za Pezo ima puno nekih "sredstava" vezanih za Rusiju, te ocekuju i zbog toga neke gubitke/zamrzavanja/probleme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ovo je drugi put valjda da nema produzetka ugovara, slicno je bilo i 2017 koliko se secam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 2 hours ago, Borko said: Ako je ugovor istekao i ako su imali velike gubitke zbog korone, onda je sve ok. Ozbiljno im je zagudilo sa 18 milijardi dolara operativnog profita u 2021., što jes' - jes' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Za sada nista zvanicno od Peugeota - nagadjanja koja sam videla su vise u smislu da Peugeot ocekuje finansijsku krizu u narednom periodu (valjda vezano za Rusiju) i da pokusavaju da naprave ugovor sa Novakom za bitno manje pare - pitanje je da li ce Novak da pristane - ovo je sve nezvanicno. Izjasnice se oni uskoro Koliko sam shvatila oni nemaju neki ugovor sa Novakom konstantan u vremenu i parama nego naprave nesto veliko onda kada imaju u planu da izbace novi model i onda im je Novak vrlo bitan maneken Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 ne znam koliko je ovo zvanicno Quote Prekid saradnje potvrdio je i izvršni direktor Stellantisa Carlos Tavares. "Informacije su tačne, nećemo nastaviti saradnju sa Đokovićem", rekao je Tavares, a prenosi Ansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 https://t.co/6rSgcByMsA Marjan Vajda više nije u Đokovićevom timu! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 O ne, opet mi se prividja Mare Djokovic u boxu. Gadost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted March 1, 2022 Author Share Posted March 1, 2022 lepo sinoc Viskovic rece u Wish&Go da ce danas biti nekih velikih vesti, kao i obicno, dan posle njihovog podcasta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Ovo sponzorstvo Pezoa je najmanje bitno, vec je zaradio toliko para da ne moze da ih potrosi, ali sve ostalo je problematicno. Americku martovsku turneju preskace, sljaka u Evropi je takodje pod znakom pitanja i ne vjerujem da ce moci igrati, tako da bez turnira, cak i ako ga puste na RG, nema neke velike sanse i naci se vec neki Veseli da ga eliminise. Igraci su svjesni u kakvoj je on sada poziciji i na taj nacin dobivaju samopouzdanje. Tuzno je ovo sve, cak nadrealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts