Old 666 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) Kakve bre povlastice kod vakcinisanja. Pa na deset punktova u BG možeš samo da dođeš i kažeš "Evo me" i vakcinišu te. Završiš za 15 minuta. edit: i još možeš da biraš. Neću ovu Modernu, neću Aleksandra Zvereva, daj Kineze ili 'ladnog Fajzera. Edited April 13, 2021 by We lose every week Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Odrećiće ga se antivaxeri, piramide, drveće i stari Sloveni 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) 1 hour ago, We lose every week said: Kakve bre povlastice kod vakcinisanja. Pa na deset punktova u BG možeš samo da dođeš i kažeš "Evo me" i vakcinišu te. Završiš za 15 minuta. edit: i još možeš da biraš. Neću ovu Modernu, neću Aleksandra Zvereva, daj Kineze ili 'ladnog Fajzera. Ja to znam ali ajd ti sad objasni to Rotenbergu i slicnim koji ce da ospu paljbu po Novaku - ko ce da cita tvoja objasnjenja i d aih publikuje - isto kao sto su osuli paljbu kad je Novak dao one sugestije drugih igraca na AO kako da se poboljsaju uslovi a svi ga napali ne znam ni sama za sta ali bio je kriv onoliko Uostalom sta mi sad tu nagadjamo, mozda se i vakcinisao, mozda jos uvek ima antitela, mozda nece da kaze da se vakcinisao - vakcinisanje spada u tvoj privatan zivot na neki nacin bar do daljnjeg dok nije obavezno Edited April 13, 2021 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Rotenberg zagovara vakcinaciju, ne vidim kako bi on sad pljuvao po Djokovicu zato sto se vakcinisao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) A najbolje još da će da organizuje sebi život prema Rotenbergu i sličnima, onda može i odmah u penziju. Edited April 13, 2021 by alcesta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) a jel neko iz top10 objavio uopste da se vakcinisao (iako za tim nema potrebe - licna stvar )? Edited April 13, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 (edited) valjda se niko i nije vakcinisao iz muskog top10. Ko ima pravo da se vakcinise ako je mladji i nije srbin ili u srbiji? Simona i ko jos? i ako nije zdravstveni radnik i eventualno prosvetni radnik u nekim zemljama. U mojoj zemlji se ni Makron nije vakcinisao jer nije stigao na red a nece preko reda ... Edited April 13, 2021 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 13, 2021 Author Share Posted April 13, 2021 (edited) koliko ja znam od muskaraca je samo Filip objavio (a za Lajovica imamo izvestaj iz 2. ruke). u sustini, jedino bi jos Ameri imali priliku da se vakcinisu, cak mislim da ni u UK sportisti jos uvek nisu na redu. od zena verovatno su se neke sad u Charlstonu vakcinisale (nisam citala onaj tekst koji sam postavljala, moza je tu nesto pisalo). Edited April 13, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Mnogo je jadan nadal. Tesko da postoji veci folirant umesto njega. Grimase i izraz lica kad daje izjavu sve kazu. Ja cu samo da dodam da ce patnja biti vecna, najveci prevarantu u istoriji sporta. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 Losmijev post kojim je presekao diskusiju o Novakovoj vakcinaciji dodje tacno kao kada duplom vodkom preseces pivo koje celu noc cuclas. Nisi vise smoren,zenice ti se brzo prosire i kez razvuce od uha do uha. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 (edited) Edited April 14, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 14, 2021 Author Share Posted April 14, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 14, 2021 Share Posted April 14, 2021 (edited) Koliko li košta taj model 311 Sad gledam intervju sa TC i više gledam pejzaž u pozadini nego što njega slušam Edited April 14, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Otkrivena nova vrsta puža u Crnoj Gori: Dobila ime po Novaku Đokoviću 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Ovo mu je velika čast, pošto je prethodna vrsta koju je Pešić otkrio dobila ime po Dženifer Lopez Doduše to je bila neka grinja pa je puž definitivno bolja opcija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Da nije neki crkveni velikodostojnik umro? Nemam drugo racionalno objasnjenje za danasnji poraz.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 ja mislim da mu se zuri u beograd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 A Beogradu lose vreme, kisa i vetar, pa kako ce da igra kad on to ne voli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Coveka sada interesuju GS ovi to bi bilo glede tenisa, sve drugo mu je zadovoljstvo ili mu nije kako mu se hoce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Kad izgubi, to je zato sto je on to planirao, kad pobedi, to je zato sto je on tako planirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 pa da 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted April 15, 2021 Share Posted April 15, 2021 Nije hteo da se saginje i kupi slajsove da mu ne stradaju kolena, pa posle treba 15 meseci da se oporavlja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 16, 2021 Share Posted April 16, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 16, 2021 Author Share Posted April 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts