Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Kakve bre povlastice kod vakcinisanja. Pa na deset punktova u BG možeš samo da dođeš i kažeš "Evo me" i vakcinišu te. Završiš za 15 minuta. 

edit: i još možeš da biraš. Neću ovu Modernu, neću Aleksandra Zvereva, daj Kineze ili 'ladnog Fajzera. 

Edited by We lose every week
Posted (edited)
1 hour ago, We lose every week said:

Kakve bre povlastice kod vakcinisanja. Pa na deset punktova u BG možeš samo da dođeš i kažeš "Evo me" i vakcinišu te. Završiš za 15 minuta. 

edit: i još možeš da biraš. Neću ovu Modernu, neću Aleksandra Zvereva, daj Kineze ili 'ladnog Fajzera. 

Ja to znam ali ajd ti sad objasni to Rotenbergu i slicnim koji ce da ospu paljbu po Novaku - ko ce da cita tvoja objasnjenja i d aih publikuje - isto kao sto su osuli paljbu kad je Novak dao one sugestije drugih igraca na AO kako da se poboljsaju uslovi a svi ga napali ne znam ni sama za sta ali bio je kriv onoliko

Uostalom sta mi sad tu nagadjamo, mozda se i vakcinisao, mozda jos uvek ima antitela, mozda nece da kaze da se vakcinisao - vakcinisanje spada u tvoj privatan zivot na neki nacin bar do daljnjeg dok nije obavezno

Edited by ciao
Posted (edited)

A najbolje još da će da organizuje sebi život prema Rotenbergu i sličnima, onda može i odmah u penziju.

Edited by alcesta
  • Like 2
Posted (edited)

valjda se niko i nije vakcinisao iz muskog top10. Ko ima pravo da se vakcinise ako je mladji i nije srbin ili u srbiji? Simona i ko jos?

i ako nije zdravstveni radnik i eventualno prosvetni radnik u nekim zemljama.

U mojoj zemlji se ni Makron nije vakcinisao  jer nije stigao na red a nece preko reda ...

Edited by ciao
Posted (edited)

koliko ja znam od muskaraca je samo Filip objavio (a za Lajovica imamo izvestaj iz 2. ruke).

u sustini, jedino bi jos Ameri imali priliku da se vakcinisu, cak mislim da ni u UK sportisti jos uvek nisu na redu.

od zena verovatno su se neke sad u Charlstonu vakcinisale (nisam citala onaj tekst koji sam postavljala, moza je tu nesto pisalo).

Edited by wwww
Posted

Mnogo je jadan nadal.

Tesko da postoji veci folirant umesto njega.

Grimase i izraz lica kad daje izjavu sve kazu.

Ja cu samo da dodam da ce patnja biti vecna, najveci prevarantu u istoriji sporta.

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Losmijev post kojim je presekao diskusiju o Novakovoj vakcinaciji dodje tacno kao kada duplom vodkom preseces pivo koje celu noc cuclas. Nisi vise smoren,zenice ti se brzo prosire i kez razvuce od uha do uha. :classic_biggrin:

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Posted (edited)

Koliko li košta taj model 311 :classic_biggrin:

Sad gledam intervju sa TC i više gledam pejzaž u pozadini nego što njega slušam :classic_love:

Edited by alcesta
Posted

Ovo mu je velika čast, pošto je prethodna vrsta koju je Pešić otkrio dobila ime po Dženifer Lopez :classic_biggrin:

Doduše to je bila neka grinja pa je puž definitivno bolja opcija :classic_cool:

• Ha-ha 2