Ne znam ko je Marsenić, nikad čuo za njega, a kapiram da nikad više i neću čuti za njega. Ćuta mi, od kad se pojavio na političkoj sceni Srbije, prosto vrišti "DB" pa sve i da nije. Ali posle ovoga
mislim ipak da mi je početni utisak skroz ispravan.
Jednostavno kad god ga gledam imam osećaj neprijatnosti kao i da konstantno muti vodu oko kristalno jasnih stvari.
Ne mora Miljenović da postane baš pass-first tip PG, uostalom i Obradović je izjavio: "treba da zna da ne bude jedino plejmejker-strelac". Znači mora naći neki balans i naučiti da u igru uključi i saigrače ukoliko će igrati 1, pošto npr. trenutno u ABA ima skoro identičan AST% kao Jordan Nwora, a manji nego Dvejn Vašington, Musa, Prepelič... Takve brojke su mu bile i u Megi (zapravo još za nijansu lošije), tako da niko od njega ne očekuje da ode u drugu krajnost i odjednom zaigra kao Kalates, nego da pokaže makar neki basic nivo kreacije za saigrače i organizacije igre koji zahteva pozicija PG. A ako to ne poseduje, onda je ovo kukanje zašto ne igra baš na toj poziciji još besmislenije i kudikamo bi bilo logičnije da se priziva na za njega prirodnoj poziciji SG umesto npr. Kartera (koji je očekivano potpuno van forme).
Samo da podvučem da je ovaj espn fantasy teško smeće. Već dva dana ne ažurira status igrača u OUT, ne možeš da koristiš INJ spot, ne možeš da dodaš igrača ukoliko ne izbaciš nekoga. Igraš cele sezone, A, B liga, dođe do finala u obe lige, i zabaguje im sajt. Ljudi stavljaju i lovu na ovo sranje. Yahoo kakav god da je, ovo se nije dešavalo.
Srdjan Milivojevic je juce bio u emisiji sa Cutom, danas sa Marsenicem i druga dvojica su najavili siguran izlazak na izbore. Milivojevic se i dalje cvrsto drzi stava da nema izlaska i da sve resurse prepusta studentima. Marsenic kaze da je Jovanovic obisao Srbiju uzduz i popreko i da ima mnogo ljudi koji su nacionalno nastrojeni ali se ne mogu naci u studentskoj ideji, i da ne bi smeli da se izgubi ti glasovi, tako da oni izlaze da pokupe te glasove. Trenutno su tu oni i POKS ili kako se vec zove taj deo koji je bio sa njima u koalciji NADA.
Cuta nije mnogo pricao oko toga, ona standardna prica spremni su za razgovore ako treba, iako studenti vec dugo govore da razgovora nece biti. Tvrdi da je Kosjeric pokazao da Milivojevic nije u pravu, dok je Srdjan insistirao da su izbori u nedelju jasno pokazali da se najbooje proslo tamo gde je bila samo jedna lista.
Inace Marsenic rece da je odbor u Boru tek nedavno osnovan, i da su hteli da se samostalno oprobaju, i to je OK po njemu.