Necu citati komentare jer kazes da su ruzni, ali psiholog je otkrio toplu vodu, ljudi pricaju o porodici I deci. Jedan od bitnih bioloskih poriva je reprodukcija. Ja nisam htela da imam porodicu I decu kad sam bila dete, I naslusala sam se komentara o tome. I kasnije imala dete. Vecina gej dece ne znaju da su gej do posle puberteta, jer deca nisu sexualno opredeljena do puberteta, nisu sexualna bica. Deca koja misle da su u pogresnom telu, u pubertetu, je mnogo dece....pubertet je tezak za mnoge. Ustvari, mali broj te dece nastave da misle da su u pogresnom telu nakon puberteta.
Zasto se stalno vracamo na decu? Evolucija I biologija su dobre stvari, kad odrastemo mozemo da otkrijemo sebe.
Odlicno, ali moras da izaberes one kojima mozes verovati. A ne da zvuci kao IRGC propaganda. Izrael generalno mogu da proverim, dosta izraelaca ovde sa porodicama na terenu, mala zemlja. Tako da sam mogla da potvrdim medije jos u vreme 12todnevnog rata. Sky news mi je bio iznenadjenje. Inace, razmisli da kanali iz tih zemalja mozda imaju neku agendu, ili su ograniceni zakonima (ili nezakonjem). Tako da, doza skepticizma za neke stvari. I zato koristim vise izvora.
Twitter definitivno nije dobar izvor.
Zasto sam znala da je tvoj komentar da je rafinerija u Haifi pogodjena, pogresan 99%, prosle godine kad se to stvarno desilo, izvestaji su bili da se nesto desilo, iako je Izrael imao 12 sati freez na objavljivanje pogadjanja infrastrukture da ne bi pomagali u ciljanju (i posto je bilo poginuliih da mogu da jave porodicama i vide ko je poginuo), sledeci dan su po zakonu morali da prijave TA Stock Exchange.
Postoje stvari koje cesto moraju da sacekaju na potvrdu. Vidim da istrazuju ono pogadjanje skole, I da je moguce da je US omasila bazu koja je pored, iako je bilo dosta izvestaja da je iranska raketa. Do not jump to conclusions 😀 privatna sala poznata samo meni ovde.