Ko ce kod Spanaca igrati pleja uz Diaza, sada kada je i Abalde koji moze da pomogne otpao zbog povrede.
Brizuela vise gleda ka kosu, a ovaj De Larrea nema mnogo minuta u seniorskoj kosarci.
Da ga jebem ako doguraju vise od cetvrtfinala sa ovim krs timom.
U 2025. godini kritikuješ igrača koji je sam i šutnuo je za 3.
I to igrača koji do tog trenutka ima 3 od 4 za tri. Naravno da će da šutne. Kad je promašio, opet je završio tekmu sa 60 posto za tri, što je neverovatno.
Ali trebao je da zakuca preko LeBrona 😂
Možemo i da gledamo na način da im nije zviznuo te tri trojke, ne bi ni bili u situaciji da je taj šut nešto bitan već bi Amerika već vodila preko 10 razlike i bilo bi gotovo.
Nije trojka samo tri poena, to i mentalno utiče, diže onog ko je dao, spušta onog ko je primio. Plus promašena trojka otvara prostor za kontru i onda umesto tri poena da dobiješ, ti primiš dva ili tri za par sekundi na drugoj strani.
Osim u pandurskoj Srbiji zemlji večne mistike, zaverologije i TV mantri koju međusobno 24/7 nunaju DB, CIA, FSB, BND, MI6 i Mosad. I ništa ne može i ne sme biti spontano i hrabro, čak i kad se desi nešto stvarno ludo dobro i obećavajuće. Uvek ima tu nečeg možda eventualno, da sačekamo mi uz nes i ceđenu. I obavezno nenasilno i clear face jer to jako ljuti sistem a i čike sa ekrana kažu da to tako treba.