Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Bljuc prenosi pisanje Sportala.    
    • Sigurno je onaj zagrljaj dvoje mladih srušio proteste a ne na primer to što svaki drugi dan ispliva neki novi leš za koji odmah kažu da policija nema ništa sa tim slučajem na stotine prebijenih i ucenjenih i niko da podige glas već se sedi kod kuće pijucka kafica i nalazi "krivac" za neuspeh protesta, naravno šajkača mu dođe kao sigurnica, kad se nema ništa drugo pomene šajkaču,crkvu,ruse to je oproban metod za to vreme služba radi i prekovremno, prati i društvene mreže i lajkove na njima i šalje batinaše i zastrašuje, neposlušni stradaju a ovde se histeriše na zagrljaj Srbina i Pazarke      
    • Vrv se misli da li ima pravo igranja.
    • Izvinjavam se na upadu, hteo sam da na miru smislim kako ću da pristupim upisu iznad tvog čiji su primeri za zaključke potpuna nebuloza. Sam zaključak nije ali primer koji je za to uzet je glupost na kub. A ne želim da zvučim grubo jer mi to uopšte nije namera, posebno ne na ovoj "vašoj" temi.     Ovo je potpuno tačno, odnosno slažem se, iako sam taj fenomen ima i kontra stranu koja uopšte nije pozitivna. Naime, kako se danas mnogo više potstiče saosećajnost kod muškaraca tako se ohrabruje sve više nesaosećajnost, nebriga, aljkavost i neurednost kod žena. Ranije je žena koja ne zna da kuva, nije uredna i nije čista smatrana za sramotu. Danas to nije slučaj i to je dobro. Ali ima i kontraposledicu. Upravo iz razloga što te stigme više nema, danas su žene sve više slične upravo muškarcima po ponašanju. Bahatost, aljkavost, nemar... danas su žene vrlo često (da ne idemo u generalizaciju) mnogo neurednije i nemarnije od muškaraca, a dom je zapušten.   Da ne bude da tek onako pričam, iz mog ličnog primera i ovako svima ovde sa distance da ne bude da sam mommas boy, mogu slobodno da kažem da ja daleko više radim po kući nego li što je radio moj otac (a njemu to btw nikad nije smetalo, štaviše on to voli). Nebrojano puta haos u kući nakon što dođem s posla. Nema ručka, nije usisano, nije stavljen veš. Zašto? Jel to možda nešto uvredljivo da se odradi? Ja bih drage volje odradio da nisam morao na posao. To nekad ume da zaboli, kad te taj haos dočeka. Ne zamerim ja to nikad, jer je stvar banalna, odnosno uzmem i sam to odradim. Ali zašto su žene postale takve?   Mislim da odgovor leži upravo u tom nekom rušenju porodičnih odnosa i zaduženja. Ranije su muškarci odgajani da budu tvrdi, malte ne bezdušni, jaki likovi koji nikome ne podnose računa. Danas su mnogo više okrenuti saosećajnosti. Žene su se pak okrenule na kontra stranu. Možda tu ima i nekih objektivnih stvari, možda su naterane da se aklimatizuju ponašanju po pravilima muške igre. Ali da je dobro...ne.
    • Aha, evo ga sta je, naravno da su ćaciji iz ministarstva loše naslovili tabelu: Share of GDP 2,05% Share of total government expenditure 8,05%   Znači trošimo oko 8% državnih prihoda na vojsku, što dođe oko 2% GDPa.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...