Jump to content

• Popular Now

• Topics

• Nwora se povredio verovatno zbog preopterecenosti. Sve je to posledica manjka opcija usled povreda. Svaka eventualno naredna povreda bilo kog igraca u ovim okolnostima bila bi takodje posledica preopterecenosti. Zvezda je desetkovana i kao takva se takmici. Niko nije mogao ni da pretpostavi ovakav bilans povreda. Da se razumemo ima i do kalendara - opste preopterecenosti. Jednostavno nije pitanje da li ce nego kada ce se neko povrediti nazalost. Ladno cemo uci u ritam krajem novembra i biti u full ritmu tek za veciti derbi 😄
    • Koji to klubovi kazu? Evo ja stvarno ne znam za taj klub u EL, pa cak i u NBA je otprillke. Marej se vratio 6 meseci posle procenjenog vremena. Mi jos ne znamo da li Kamengele igra sutra protiv nas, a Avramovic je vaskrso pre vremena. Vujicin je reagovao na histeriju koja je nastala nakon objave NETACNE vesti. Posto se ahilova tetiva leci od 6 nedelja pa navise i odmah je krenuo linc medicinskog tima i kluba. On je objavio ono sto se znalo u tom trenutku, a to je da je to nije ta povreda kako bi se smirila javnost. To da portal objavljuje informacije bez provere sa klubom i to novinarka koja samo prati i navija za komsije i to u trenutku kada su te komsije izgubile vaznu utakmicu, je vec za ozbiljnu analizu. Zanimljivo kako je ta vest zakopala vest o porazu na svim portalima. @Golijat Evo i objave kluba: Џордан Нвора успешно обавља терапије повређеног листа, а медицински тим КК Црвена звезда Меридианбет чини све да га оспособи за утакмицу 8. кола Евролиге са Макабијем у Београду. Одлука о његовом наступу биће донета на сам дан утакмице.
    • Konačno je otkriven bag koji uzrokuje sve ovo.   Nvora se neće vratiti u tim dok ne dostigne top formu, a ne može dostići top formu dok se ne vrati u tim i ne počne da igra.   Fatal error encountered during command execution. Oporavak.exe has stopped working. 
    • Ja sve vreme pokusavam da shvatim ovoliki hajp oko toga kad se ko vraca i ko je sta objavio po pitanju povratka povredjenih igraca. Sta ce informacija da se recimo Nwora vraca 01.12. da promeni u percepciji navijača, očekivanju, navijanju, praćenju kluba, utakmica... u bilo čemu? Jače ću da navijam.kad se vrati xy igrač? Očekivaću više pobeda?  Cemu konkretno sluzi ta informacija, osim stava 'hocu/imam pravo da znam', da je toliko vike i negativne energije oko toga.  Razumeo sam tu pricu dok nije doveden Batler, jer je broj i struktura pozicija povredjenih igraca nametala dovodjenje novog igraca. Ali sada, iskreno, bez ikakve skrivene namere, ne razumem... Prethodne utakmice su pokazale da tim uspeva da igra sjajno i bez povredjenih igrača i ja ne mogu da dočekam svaku sledecu utakmicu. Kako li bi tema izgledala da je, ne daj Boze, obrnuto, ne smem ni da zamislim Povredjeni ce se vratiti kad se oporave... as simple as that... Do tada bi svi zajedno trebalo da uzivamo u ovome sto nasi momci pruzaju iz kola u kolo i da ih max podrzimo u tome.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...