Jump to content

• Topics

• Pozdrav mala ali odabrana grupo mučenika koja je zbog dvojice (najmanje) olinjalih staraca i budala čekala više od mesec dana na novu trku šampionata Formule 1. Svet je poludeo odavno, i ne vredi ga komentarisati, ali kao što glasi citat iz jednog od mojih omiljenih filmova "The world is a horrible place, and worth fighting for!".   Ove nedelje nas (valjda) očekuje Velika nagrada očekuje trka u Majamiju, koja preti po vremenskoj prognozi da se pretvori u Regatu, pa bismo mogli da imamo priliku gledati kako oni silni lažni brodovi nakalemljeni kao u cirkusu, dižu sidra i odlaze ploveći u nepoznatom pravcu. Ukoliko se pak to ne desi, predstoji nam zanimljiva trka iz perspektive taktike.     Nepredvidiva vremenska situacija može veoma lako dovesti do mešovitih uslova tokom celog vikenda. Posebno se za nedelju najavljuje velika verovatnoća za kišu, čak 40% tokom trke. U tim uslovima biće zanimljivo videti za kakav se set up opredeljuju timovi tokom kvalifikacija i sprinta koji ovoga puta možda i ne bude odgovarajući trening za glavnu trku.   U međuvremenu, šta se izdešavalo... Meklaren je najavio potpuno novi bolid za ovaj vikend. Gianpiero Lambiase se priključuje Meklarenu najkasnije u 2028 godini, što je otvorilo lude špekulacije da bi i Max mogao istim putem, FIA je zabranila vozačima da komentarišu osećaj vožnje sa novim tehničkim regulativama koje su u međuvremenu PROMENJENE kako bi se izbegle situacije kao ona sa Bearmanom i Colapintom, mada je naknadno utvrđeno  i da je Colapinto vozio nebezbedno i nepotrebno usporio.     Iznad imate o stazi i kakve je gume Pireli spremio za ovaj vikend. Satnica vikenda OVDE.   Uživajte.
    • Koristite grok prevodilac, lepo je napisano.
    • Iiii...već sam napravio predračun i faktički pazario.  Izabrao sam neki Gorenje model koji je sa popustom na nekih 62k. Zadovoljan sam izborom; nadam se da ću biti zadovoljan i eksploatacijom
    • Ju, šta je Fils skrivio    Andreeva prošla, servirala za meč, Baptist izjednačila I ušli u TB, Baptist vodila 4:1, imala set loptu, Mira se iščupala do pobede u dva.
    • Moj brat je sad u teskim pregovorima za Sony, taman se resio Dexico gluposti, ulece prica o Soniju haha
  • Popular Contributors

1. 1
    2. 2
    3. 3
      Guru
      Guru
      110
    4. 4
      NMX
      NMX
      105
    5. 5