Jump to content

• Topics

• Vidi. To je tvoje lično mišljenje.  Ali je potpuno irelevantno za ovu temu.  A tema je,  kako i sve druge na forumu - nekad više a nekad manje ozbiljna.
    • Ja sam rekao. Jeste, potpuno je, sa biološkog i evolutivnog stanovišta normalno. Pri čemu tu stvarno mislim samo na seksualnu konotaciju. Za mene je to normalnije nego ozbiljna veza između dvoje. Tu sam uvek smatrao pogrešnim i znakom da muškarcu fali neka daska u glavi. A to da matori muškarac hoće s vremena na vreme da pojebe mlado žensko (izvinjavam se na vulgarnosti) koje izgleda najbolje što žensko u svom životu može da izgleda, well, ne zameram mu. Sve dok se ne pretvori u patologiju lova na isključivo 25-godišnjakinje. Da li je društveno prihvatljivo i poželjno, well nije, tu se slažem, ali tu se radi o moralnim normama. Doduše, zavisi i od društva.
    • Možemo tako da banailzujemo stvari, a možemo i recimo da uporedimo šta je NYT, bastion woke-isma, pisao o Bušovoj administraciji i ratu u Iraku koji su zdušno podržavali, a šta piše o klovnu Trampu i zlim golumima kao što je ovaj Kirk. Jer ako se čita NYT (i ova tema) rekao bi čovek da je ovo što se trenutno događa u Americi mnogo gore od Čejnija i 40 Haliburtonovih krvavih milijardi, Abu Gariba, Gvantanama, waterboardinga i korišćenje NSA za špijunažu sopstvenih građana. I onda taj isti Dik Čejni ne samo da šeta slobodno Amerikom nego je i podržao Kamalu Haris na poslednjim izborima. Kad čitam ovu temu imam utisak da se žali za tom dobrom Bušovom Amerikom nauštrb ove zle Trampove. 
    • Ima opsiran intervju objavljen u Sportskom Zurnalu (za Politiku je dat intrrvju).    Izmedju ostalog Kari je rekao  i to sto je Srlepajce postovao.    Kari ni u cemu nije prihvatio svoju odgovornost, bio je u fazonu, Boze moj, desava se, ali je rekao da igraci nisu uspeli da nadoknade Bogdanov nedostatak zbog mnogo razloga ( povrede, virus, nespremnost) iako imaju kvalitet za to, pre svega  Guduric i Micic.  Porucio im je da su uprkos porazu oni svi njegvi prijatelji i da ima veliko postovanje za njih kao tim.   Osvrnuo se na ceo ciklus i rekao je da je formirana jaka ekipa, da je dosta uradjeno i da su postignuti dobri odnosi unutar ekipe te da tim jos uvek ima visok plafon na narednim turnirima. Rekao je da smo ostvarili uspehe u Manili i Parizu jer smo bili u vrhu po kvalitetu odbrane i broju postignutih poena. Tim je foormiran tako da se forsira tranzicija sto je dalo rezultate jer sad imamo takve igrace. 2001 i 2002 je to bio samo Stojakovic ( pa je bila i drugacija koncepcija).   Intervju  ok za procitati.    Najvaznija poruka ( sto se moze zakljuciti iz Karijevih reci) je da nije bilo nikakve zle krvi, svadje i narusene hemije,sto je kljucno zarad narednih takmicenja.   Uzivaj u zasluzenoj penziji Matori! Hvala za sve   
    • A kako ti znaš da sam se ja obratila muškarcima na forumu? Učitavaš namjeru i ton mog komentara, tako ja lagano mogu da ti kažem ovo isto za sebe i neke neimenovane muškarce iz posta (što su faktički i bili, i ništa nisam slagala):     S tim u vezi, molila bih i ja tebe da ubuduće preskočiš slobodna tumačenja mojih postova i upisuješ im značenja, ton i aktere koje ne sadrže. Tvoje je da li ćeš prihvatiti dobronamjerno ili ne.         
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...