Jump to content

• Topics

• @moderacija Mislim da ste preterali sa banom za Baby. Ja sam se zezala da cu da je prijavim, prosto zbog neprimerenog recnika u par postova, ali stvarno nije bio plan. Htela sam da sama skonta da je recnik neprimeren. Nemam pojma zasto je odlucila da se auto-reportuje i prozove fansija. Ali nisam se uvredila, malo sam bila shokirana sa koriscenjem izraza koje ne koristim u dnevnom zivotu. Mislim da rec "guzica" nisam iskoristila od detinjstva. Ako je poenta da poboljsate komunikaciju, potpuno podrzavam, ali to moze sa manjim kaznama I upozorenjima.
    • Posle Sheltona, De Minaura ododse - Feliks, njega je izbacio neugodni Atman i Medvedev. Eliminisan je i branilac titule, znao sam da ce to biti jako tesan mec i da Tiafo tu ima sanse. Cilic uzeo set Zverevu, solidan otpor. Mikelsen prosao i Tabila, sve vise napreduje. 
    • Strasna partija Jenkinsa, kako je brz kao munja i spretan sa loptom + je veceras bio flejming hot. Mirisalo je da ce Lakersi da preokreta opet i da se izvuku u klacu, ali nije dozvolio. Trebao je Redik mnogo ranije da vrati Ejtona - Duren je uspeo da izrudari dosta poena preko laksih Hayesa i Vande, plus je Hejs 2x usrao u napadu kad se lomilo. Ejton je opet igrao dobro u klacu, hvatao ofanzivne, pospremio i 3/4 bacanja, predugo je ostao na klupi. I Doncic je na kraju imao 2 sanse i obe zasrao i to bi bilo to. King samo na asist do TD, povukao je u drugom opasno, izvukao jedan bas tezak ulaz gde je preleteo do obruca solidnu distancu i par jakih poteza na postu i fina odbrana - jednom je polepio Rida, pa mu ukrao loptu. Sudije su pustale da Detroit bije i prilicno su nas ostetili u jos nekoliko situacija, jednom nisu svirali cistu nogu itd. 
    • Dannis Jenkins iskoristio odsustvo Cade-a, odigrao partiju karijere i resio Lejkerse u neizvesnoj tekmi. U clutch minutima ruka nije zadrhtala i ispogadjao je bitne suteve.
    • Insajder veceras bio u Boru, grad Zi Djina, nas i Kineza 30 000. Emisja je bila znaimljiva jer je po prvi put novinarka ispitivala ljubiteje lika i dela nelegitimnog predsednika kako to da su nezadovoljni lokalnom vlascu, ali ce ipak glasati za tu vlast. I naravno na kraju opet prica on valja, on sve ispunjava, ali ovi oko njega, valjda ce ih sada naterati da rade kako treba... Bio je tu i stari SPS ili SRS kadar kome je najgore naravno bilo nakon 2000. Oko zagadjenja u gradu podeljena misljenja, ovi stariji pricaju kako je nekada bilo mnogo gore. Svi se slazu za bolnicu da im ocajnicki treba nova, samo ima li doktora koji ce da rade? Oni koji su vec raseljeni zbog rudnika su ocajni, a oni koji iscekuju da li ce da se sele ili ne ni na nebu nu na zemlji. Para ima, ali se to slabo primecuje u gradu. Zeleznicka stanica propala, ceka se brza saobracajnica. Penzije odlicne, nekada ih nije ni bilo, a ovi mladi se i nesecaju toga, nego ulzeteli mnogo. Ima vode, ima struje, grejanje cak i nocu radi Grupice nabildovanih momaka vec mesec dana setaju po gradu, a naravno obilaze se i glasaci. Stariji u vecini za njih, a ostali su za opoziciju. Lista ima da se probere samo tako.   Naravno Arsenije bi mogao mnog bolje da opise atmosferu u gradu i sta se moze ocekivati.
  • Popular Contributors

• Most Contributions

• Create New...