Meni je zapravo čudna Rafina reakcija, mislila sam da je montaža, ali izgleda da nije, sad je šeruju svi, da sve ESPN - on na španskom.
Pre bih rekla da ovo liči na Tonija, ko će ga znati
Ubili smo ih i ne mogu da budem srećniji. Odlična utakmica, igrači su postali tim i svaku sledeću ću čekati sa nestrpljenjem.
Braun prvo poluvreme odigrao energetski na visokom nivou, baš napaljen, da je takav uvek niko nam ništa ne bi mogao, ali je drugo pol puštao Šortsa odmah na prvom koraku, bukvalno nebo i zemlja igrač, ja bih rekao i kalkulator, a to ne praštam. Da imamo zamenu za njega (povratak Karlika, novi Šejk), pa da kažem da je to taj ratnički ali i u napadu opasni Partizan, ovako dosta zavisimo od tog čoveka, makar za sad.
Dilan majstorska utakmica u odbrani, ko bi reko. Jekiri top minuti, Bruno odličan, krivovrati je dobro rešenje za spoljnu liniju, idealan back up za Karlika ili dopunska dvojka, Laki i ostalo dopunsko osoblje ok.
Bonga čovek koji nikad nije umoran. Nema potrebe više išta reći.
Ne želim da pišem o negativi, želim samo da kažem da sam izuzetno srećan što je Ataman večeras izgledao kao Željko u Atini. PAO neće daleko da ovim timom, čak i kad se Kendrik vrati, borba za plej in i to im je.
Ma Muratoglu mi je ljigav još otkako je trenirao Serenu, a sigurno mu poštenje nije prvi prioritet ni na terenu ni van njega. Ali ne mogu da verujem da ozbiljno poredi tenis Big 3 iz njihovog prajma sa Sinkarazom na osnovu sadašnjeg Đokovića. Pa ovaj Novak bi skupljao gemove protiv svoje verzije 2011-2016.