Cerovini je jedini problem sto je lenj.
Plus ga misko usrao sa izborom kluba, ubedio da ga ide u francusku nakon mege, tamo se kosarka svodi na ko predje pola sa lopton sutira, bas nije bila za njega. Imao je srecu da se tad sklopio ovaj Spartak pa nije mnogo izgubio.
Besmislena buka. Inace, svaka cast na istrazivanju, stvarno cenim kad se neko potrudi da razume umesto "nema nista tu" ideoloski jer se ne cita dalje od prve recenice. Ili povrsno razumevanje zakona. Mozda jos ima sanse da te prevedem na "dark side" 😉 zezam se naravno.
Ali kao sto sam rekla, na pravnoj strani ova administracija je dosla dobro spremna, I mene su iznenadili, ima stvari gde malo guraju dalje nego sto je potvrdjeno pravo, ali nemam sa kime ni da diskutujem o tome, jer vecina samo prenosi sazvakane price sa MSNBC ili Guardian, jos gore TikTok.
Ne, ja nisam strucnjak za svaki zakon, ali znam kako da ih citam I gde da ih nadjem.
Doveli smo Vidovića, Ljubičića i Villara. Prodani su igrači za 38M, potrošena su 4M. Ne znam koga iz Osijeka. Vjerojatno misliš na Belju koji je igrao u Osijeku. Al dosta se igrača vraća s posudbi (Špikić, Bulat, Perković...). Riješili smo se ugovora h