Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

5 hours ago, Milijaš #10 said:

@LayupFromTheMidget

To je samo dokaz da su oni igrači sistema i kao takvi su dobri (nama). Koliko god kritikovao Miloja u prethodnom periodu, njegovo znanje je došlo do izražaja što je takve igrače uklopio da pružaju najbolje od sebe. 

 

Iako nisam fan njegove igre, meni je žao što mi nemamo Srnića danas. Značio bi puno u Evropi, naročito za sistem koji igramo.  

Ne znam koliko je tačno, načuo sam, da nam je interesantan (ponovo, pre par godina ga Čova u Železniku nagovarao da pređe kod nas, i stan mu nudili uz novac) Malbašić iz Tenerifa. Nas je navijač iako je bio u FKP. 

 

Degenek je igrao dobro u Al Hilalu ali je klub sad preuzeo Lučesku iz PAOK-a koji ga ne vidi u timu.

Milić igra fino u Bate Borisovu, dva gola u prethodna dva kola, igrao i protiv Pjasta u pobedi od 2-1.

Frimpong rotacija u najozbiljnijem Fradiju decenijama unazad. I nije za više od toga.

Srnić u Las Palmasu, fina ekipa i liga za njega. Mislim da će igrački napredovati u Španiji.

Radonjić, greška jer je otišao u veliki OM gde su očekivanja ogromna. Treba mu neki Frankfurt.

 

Zato, uz sve mane, ja bih zadrzavao Miloja što duze kod nas, jer niko nije uspeo ovoliko prosečnih igrača da dovede na nivo da pobede šampiona Evrope.



Brate gde ima da se gleda Al-Halal liga keve ti Nevenke i gde si ti to gledao... tj pratio igre Degeneka u Al-Halalu u kom je ovaj igrao dobro, ali je doša Lučesku iz PAOK-a kome se ne svidja igrač koji je po tvojim rečima igrao dobro i doveden je pre 6 meseci i to po pričama da su Arapi baš bili zapeli da ga dovedu...


E ovo za olimpik iz Marseja kao da sam ja pisao, ja koji živim u vremenu kad je veliki Darko Pančev dao onaj penal & shit... a suština je da se taj Olimpik iz Marseja  poslednjih 10-15 sezona u toj Francuskoj ligi bori za poziciju koja vodi u Ligu Evrope. Da budem iskren ne sećam se njih u Ligi Šampiona i-haj godina, a Liga Evrope uglavnom neko mučenje po grupama i ako se prezimi ispada se u 1-2 kolu posle zime...    za razliku od tog Frankfurta koji svako malo izbaci po neki Olimpik igra neko polufinale Evropa Lige i tako te neke stari...

odlično je napisao @LayupFromTheMidget (mislim da je on) od svih prodatih igrača FK CZV za 17 miliona proigrao jedino Krstičić u AEK-u...




 

 

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Ahmet Sabo said:

Marsej je bio finalista Lige Evrope u sezoni 2017/2018. 



toliko o mom praćenu fudbala :thumbup:


kad god ih ukačim u nekom prenosu, njima neko čestita novu godinu i neka maltretiranja i mučenja. 

Hvala na ovoj ispravci, jel su imali još neko značajnije učešće u EL/LŠ od ovog?

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Stondisha said:



toliko o mom praćenu fudbala :thumbup:


kad god ih ukačim u nekom prenosu, njima neko čestita novu godinu i neka maltretiranja i mučenja. 

Hvala na ovoj ispravci, jel su imali još neko značajnije učešće u EL/LŠ od ovog?

Pocetkom 21. veka takodje bili finalisti u Kupu Uefa i osvojili Intertoto kup. Igrali su nekoliko puta grupnu fazu LS ali bez nekog velikog uspeha...to je sto pamtim 😄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kaakav god bude zreb, jako zajeban posao ceka Zvezdu. Aj najpre da se izbace Finci, mada ni tu nece biti naivno, pre svega shodno nasoj igri generalno, uz Milojevicevu orijentaciju na rezultat tj njegov takmicarski pecat u vodjenju ekipe.

Nakon toga tj ako prodjemo u 3.kolo, ni protiv koga necemo biti favorit, bas su standardno bezvezna novinarska sranja da smo u prednosti u odnosu na npr Bate ili Apoel ako se plasiraju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...