Jump to content

EUROLEAGUE 2021/22, devotion still in the time of covid


Chaos Is Me

Recommended Posts

Steta za celavu prevaru, pokidali su drugi deo sezone.Umalo da sve sto je nama bilo skart, odvede ekipe do kraja, mozda jos jedan dokaz da smo prilicno kratkovid klub. James mi je odvratan, ali mi je Olimpijakos odvratniji, bas nisam znao za koga da navijam...

Na F4, tipujem na Real, iako je pre 20 dana to delovalo kao tezak SF

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu kao kršteni semenkar da navijam za Barcokasov Olimpijakos ali moram priznati da su večeras i pored jurnjave za Monakom izgledali prilično pismeno. Na svaku distancu koju bi napravio Monako, neko bi preuzeo inicijativu i povukao tim: prvo ono ludilo mini Šeka koji je imao samo jedan promašaj uz 18 poena i sprečio da sve bude gotovo na poluvremenu... hladnokrvnost Wolkota koji je na postavljenu i jaku odbranu izmislio 5-6 poena na isteku napada, Dorsi i Vezenkov su isporučili kada je trebalo...sve.dok na kraju Slukas nije rekao: ,,ok, odavde ja preuzimam''.

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, propolis said:

Meni šteta za Uniks koji je pokidao sezonu,a za sve ostale koji su ispali ili ušli na F4 mi je svejedno.

 

Meni i za Zenit, prošle godine im je izmakao F4 ali ove su stvarno mogli da se plasiraju. Ali prokleti rat, jbg.

 

Žao mi je malo i Armanija, naišli su na nagaznu minu Efes plus problemi sa koronom i povredama.

 

Ovo je baš mogla biti paklena sezona, ovako zalutali Maccabi, pa duel 2 granična top8 tima Oli i Monaco, pa Bayern koji je skupo prodao kožu ali na njihovom mjestu je lako mogao da bude neki Efes ili Unics. Šteta baš.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Romantik said:

James je u poslednje tri utakmice serije šutirao trojke ukupno 4/26, tj 15%. Sramota za amatera a ne nekog ko pretenduje da budi glavni bek takmičenja.

 

Kompletna timska odbrana Olimpijakosa je do te mere bila posvećena i organizovana za Džejmsa, da većina EL bekova u susretu sa takvom odbranom uopšte ne bi mogla da uputi šut na koš, a ne da ima puno bolji %.

Jako mali % šuteva bi mogao da se svrsta u otvorene, uglavnom je uzimao šuteve kada nisu mogli da iskreiraju ništa normalno. Uostalom, bacio 10 asistencija, a izgubio je samo 2 lopte.

 

Slažem se da je to slab %, ali čovek je izginuo na terenu. Ali opet ne znam ko bi u Evropi mogao puno bolje, možda Larkin i to je to.

 

1 hour ago, Del Piero said:

Po cemu je Olympiacos granicna top8 ekipa? Bili su ispred svih Rusa na tabeli i nikoga nisu preskocili. Ono sinoc je jedna od najboljih majstorica u Evropi u novijoj istoriji EL.

 

Pa lupetanje klasično, ljudi su bili na 2 pobede od prvoplasirane Barse, od koje su uzgred, u gostima izgubili 1 razlike. Cele sezone igraju odlično.

Edited by realno *w
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Del Piero said:

Po cemu je Olympiacos granicna top8 ekipa? Bili su ispred svih Rusa na tabeli i nikoga nisu preskocili. Ono sinoc je jedna od najboljih majstorica u Evropi u novijoj istoriji EL.

 

Meni je najjača serija i majstorica bila u sezoni 2011/2012 

Pao vs. Makabi, Žoc vs. Blat

Link to comment
Share on other sites

Olimpijakos svakako nije napadački najpotentnija ekipa EL i ne može da se meri sa Barsom i Efesom u tom segmentu, ali daleko su oni od neke hrkljušijade, imaju i umetnika i krvavih kolena, i bekova i centara sa finom tehnikom. Meni je čak i Barcokas gotivac, deluje mi da će ga svakog momenta udariti šlog, nekako izgleda nezdravo. Nije baš Laso nivo gospoštine, ali nije ni ova infarkt škola Žoca i Šarasa.

  • Like 3
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...