Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

1 hour ago, Guru said:

Ja bih samo voleo da mi neko objasni na bazi čega mi očekujemo taj famozni iskorak, odnosno plasman u plejof Evrolige? Na bazi toga što to jako želimo, a i igramo EL godinama pa eto red bi bio? 

 

Pa verovatno na bazi toga da u nastupajućoj EL sezoni prvi put imamo i domaćeg rivala da nam diše za vrat, i na kraju koje će se jasno izmeriti uspešnost oba kluba u najvišem rangu tako da sada imamo znatno manje prostora za greške u formiranju rostera. Znači gotovo je sa luksuziranjem...moraće da se rizikuje sa nosiocima jer ako krenemo sa Grejndžer, Jović, Blaža...eto ruja nazad ubrzo pa ćemo roditi mečku za ABA titulu sa našom gerijatrijom na baterije.

Ok, potrošismo 5 sezona na Borišu zaludnog i vreme će pokazati da li se moglo više izvući od takvog prospekta ali jedan Lazarević i Dalibor Ilić trebaju da nam budu specijalan projekat tokom leta.

Obojica žilavi, hasl igrači, moćnog frejma i željni dokazivanja. Zdrav materijal za apgrejd ali samo ako se rizikuje njihovim bacanjem u vatru tokom sezone. 

Ali ako zadržimo iskusnog Pefija da nam vazda deset sekundi prenosi loptu guženjem i pored sto kila žive vage,

Ivanovića klupiramo jer ipak još uvek nije za EL hasl, onda nam upravo nedostaje upravo Grejndžer da cirkus bude Medrano.

 

 

Edited by Wingwalker
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Edward Louis Severson III said:

Kontinuitet imamo itekako, ali kvalitet bas i nemamo, a ne moze se pobedjivati stalno samo na energiju i difens. Nekad moras da ubacis kos vise. Ekipa mora da ima bekap planove igre.

 

Tako da ce se po meni vrlo brzo videti imamo li ambiciju za nesto vise. 

 

Апсолутно, и без жеље да мрачим, рекао бих да то није случај. Једноставно мислим да смо се превише уљуљкали у доминацију на Јадрану и да опет планирамо да се ослонимо на проверене снаге, јер оне дају резултате. То је све ОК, али потребан је квалитет да би се нешто више урадило, што би рекао Шарени после победе над Америма 2002, "ако хоће више, морају да пошаљу боље играче. Камо им Шакил О'Нил, камо им остали професионалци?" 

 

Довешћемо ми неке ислужене ЕЛ ветеране и можда којег младог играча типа Илића (ако и он напрасно не промени курс), али за оно што нам треба да бисмо се дигли, једноставно немамо шушки, или нисмо вољни да ризикујемо доводећи непознате за средства која имамо. Једино што ће сад Робија добити још девизних шприцева а ла Мустафа Кајгани, па се можда и наши коначно сете да се мора мало више потрошити за већу позорницу. У том случају очекујем искукавање још којег милиона по разним Хепијима и другим Пинковима. Иначе, гурамо као и до сада, убеђен сам.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pa nije kontinuitet samo ucestvovanje u EL nego odrzavanje nekog sistema na duzi period. Mi vec nekoliko godina svaku sezonu imamo novog trenera, novi tim, nove nosioce igre, drugaciji stil kosarke. To nije kontinuitet. Kontinuitet je bio prosli Radonjicev mandat gde je nekoliko godina stvaran tim i forsiran isti stil igre, pa smo u sezoni 2016/17 dostigli vrhunac i najbolje izgledali (moje misljenje). Nekoliko godina su "kaljeni" Jovic, Lazic, Dangubic, Djenka, Mitrovic, Simonovic kao neka osnova rostera. Naravno, finansije su uvek problem i mi nismo mogli da zadrzimo Milera ili Cirbesa posle sjajnih partija, sa tim problemom smo se svake sezone susretali i borili, ali je baza prethodno nabrojanih igraca ostajala na okupu zajedno sa strucnim stabom.

 

Naredna sezona ce se razlikovati od nekoliko prethodnih po tome sto cemo imati istog trenera (opet je to Radonjic) i nadam se iste nosioce (Kalinic, Holins) zajedno sa jos nekoliko domacih igraca koji su tu vec godinama. Uz 3-4 nova igraca sasvim je realno za ocekivati da cemo napraviti iskorak. E sad, da li ce on biti dovoljan za TOP8 tesko je reci, jer cemo sigurno na papiru ponovo imati jedan od najslabijih rostera.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kontinuitet je kada dozvolis treneru koji radi dobar posao, a to oceni uprava, da taj posao radi neometano makar jedan olimpijski ciklus. To je neka suvoparna definicija.

 

Kontinuitet takodje podrazumeva i kontinuirani rast apetita i pojacavanje finansija i ciljeva kluba. Kontinuitet podrazumeva ulaganje u delovae rostera koji su "skripali" ranijih sezona. E tu mi stagniramo. Ok je imati skelet tima, ali je vazno i popuniti kriticne pozicije iskusnim igracima koji imaju kvalitet. Mi smo od Beron-Punter preko Lojd-Volden dosli do Nista-Nista na bekovskim pozicijama, pri tome muceci Dobrica da igra nesto sto ne ume. Ono njegovo zaletanja na prijemu lopte je kosarkaski presedan, covek prosto ne ume driblingom da napravi prednost i bezveze je terati ga na to.

 

Ok, svaki trener ima svoje preferencije i malo vise vole ili tipske igrace ili kombo igrace, ali poceti sezonu bez beka i sa jednim centrom penzionerom i drugim polucentrom Mitrom... nikad vise.

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Dve stvari ne mogu da shvatim čitajući ovaj forum.

 

Zašto nezadovoljstvo nije usmereno prema onome ko bira trenera? Nebojša Čović je na čelu Zvezde, posredno ili neposredno, nekih 4000 dana. Od tih 4000 dana on na klupi drži Dejana nekih 2000 dana. U skladu sa tim za nedostatak famoznog iskoraka najveću odgovornost snosi uprava. Što se tiče ovog besramnog posta o primoravanju Zvezde na neplaćanje poreza, eto to vam je nadzor te iste uprave.

 

I druga stvar, koji kontinuitet? Kakve veze Radonjić ima sa neuspesima kluba u periodu od njegovog odlaska do njegovog povratka.

 

I da, Zvezda je ove sezone načinila iskorak u odnosu na prethodne četiri.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nismo uzeli dostupnog centra sa kojim bi verovatno ušli u TOP 8, uz to ga prepustili komšiluku, zbog toga što smo se štekali za 50K €. A tri puta toliko ćemo platiti Dilejisanje™ u finalu ABA.

 

Doveli smo gorepomenutog guzitelja™ za novce za koje je mogao da se dovede korisniji igrač.

Edited by Laki21
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Komsije ce svakako sledece sezone biti mnogo jace nego ove i nisam siguran da ce krvava kolena biti dovoljna u tom slucaju, tako da bi bilo dobro da pocnemo malo modernije da razmisljamo i da probamo da ipak sastavimo malo kosarkaskiji tim od ovog koji smo imali ove sezone.

 

Svakako bi bilo dobro da smo zavrsili Ilica i Petruseva, mladja garda, a opet domaci igraci, dobri potencijali.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Kontra said:

Dve stvari ne mogu da shvatim čitajući ovaj forum.

 

Zašto nezadovoljstvo nije usmereno prema onome ko bira trenera? Nebojša Čović je na čelu Zvezde, posredno ili neposredno, nekih 4000 dana. Od tih 4000 dana on na klupi drži Dejana nekih 2000 dana. U skladu sa tim za nedostatak famoznog iskoraka najveću odgovornost snosi uprava. Što se tiče ovog besramnog posta o primoravanju Zvezde na neplaćanje poreza, eto to vam je nadzor te iste uprave.

 

I druga stvar, koji kontinuitet? Kakve veze Radonjić ima sa neuspesima kluba u periodu od njegovog odlaska do njegovog povratka.

 

I da, Zvezda je ove sezone načinila iskorak u odnosu na prethodne četiri.

Koji neusepesi, nismo uzeli ABA ligu samo jedne sezone kada je ALIMPIJEVIC bio trener, a zna se sa kakvim minusom i sa kakvom podrskom drzave smo usli u tu sezonu, i sa kakvim timom. Uporedi taj tim koji je igrao, tim komsija za cipiripi prosle sezone, i tim sa kojim ce uci u EL sledece sezone prvi put u ovom formatu, jer do sada samo su na SK1 mogli da gledaju, o novim pravilima i formatu EL to cu na TATI jer vecina njihovih forumasa i ne znaju kako se igra EL sada  posto su prestali gledati EL od kako ih je NOLAN SMITH izbacio.

 

Dug za porez je nastao sa prethodnom upravom, ali sam dug nije toliko bitan jer je najmanji od svih ovih udruzenja gradjana  koji duguju x 5 x 10 preko 20 x vise od KKCZ. Garantujem ti da ce KKCZ prvi izmiriti obaveze,a  da ovi ostali nece ni mrdnuti sa vracanjem ovog poreza. Zivi bili pa videli sledece sezone u ove vreme.

Radonjic da je hteo mogao je svih 4000 dana da bude trener ovog kluba , ali da su se mnogi pitali ovde i na fb strancima pa i medju osnivacima tih istih stranica trebao je da leti naglavacke posle nepunih 400 dana od kako je seo u trenersku fotelju.


 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Naših prethodnih 5 učešća u EL (od uvođenja novog sistema takmičenja):

 

2016-17:  9. mesto, 16 pobeda i 14 poraza (53.3% pobeda)

2017-18:  14. mesto, 11 pobeda i 19 poraza (36.7% pobeda)

2019-20: 14. mesto, 11 pobeda i 17 poraza (39.3% pobeda) u trenutku prekida sezone

2020-21: 17. mesto, 10 pobeda i 24 poraza (29.4% pobeda)

2021-22: 11. mesto (jer su izbačena tri ruska kluba koji su svi imali značajno bolji skor od nas), inače smo dobili 14 utakmica i izgubili 19 (42.4% pobeda)

 

Znači mi smo ubedljivo najbliži bili u prvoj sezoni ovog formata i to je jedina sezona u kojoj smo imali pozitivan skor, u ostalim smo imali od 5 do čak 14 više poraza nego pobeda... Još nijednom se nije desilo da se među 8 plasira ekipa sa negativnim skorom, a dešavalo se recimo da se ne plasira Valensija sa skorom 19-15 (55.9% pobeda). 

 

Utakmice u Evroligi se ne dobijaju na bazi qrca, nego moraš da imaš i neke prednosti u odnosu na druge timove, u nečemu moraš da se izdvajaš i budeš bolji od konkurencije, a to posebno važi ako ganjaš taj famozni plejof u ovom formatu sa 30+ kola. Šta je konstantno naš najveći problem u EL? Naravno, napad. Pa kaže:

 

2016-17: 2. najgori napad u EL

2017-18: 2. najgori napad u EL

2019-20: 2. najgori napad u EL

2020-21: 3. najgori napad u EL

2021-22: 2. najgori napad u EL

 

Kako bi jedan deo Zvezdaša rešio ovaj problem - pa dovedeš talentovanog beka i odmah si bolji u napadu i imaš šansu za plasman među 8, pošto valjda druge ekipe nemaju talentovane bekove (bolje i više njih). Jel' Taylor Rochestie u sezoni 2017-18 nije bio veoma kvalitetan napadač? Lojd u prošloj sezoni? Beron i Panter u sezoni 2019-20? Kako je onda naš napad konstantno kriminalan?

 

Tako što za kvalitetan napad na tom nivou košarke nije dovoljan 1 ili 2 igrača, nego je neophodno da imaš veći broj kvalitetnih ball handler-a koji će efikasno kreirati za sebe i svoje saigrače, tako što će igrači koji nisu ball handler-i pogađati trojke u visokim procentima i na dobrom volumenu, tako što ćeš imati dobre finišere bilo da se radi o prodorima, rolu, katovima itd. I naravno, moraš da imaš kvalitetnog trenera koji će sve to da posloži. 

 

Kada smo kod trenera, Radonjićev Bajern je u sezoni 2018-19 imao 6. najbolji napad u takmičenju - mi naravno nikada nismo imali ni blizu 1.019 poena po posedu koliko su oni tada generisali, a na kraju su završili na 9. mestu... Najviše jer im je odbrana bila u najboljem slučaju ispodprosečna. Kako to, zar Radonjić nije defanzivno orijentisani trener?

 

U principu jeste, ali za svaki stil igre su ti potrebni i adekvatni igrači koji će sve to na terenu da sprovedu u delo - ne ubacuje trener trojke, ne dribla, ne zakucava, ne krade lopte, ne lupa blokade. U našoj ubedljivo najboljoj sezoni u ovom sistemu smo takođe imali 2. najgori napad u takmičenju, ali smo imali ne dobru, nego ELITNU odbranu i to ne samo na nivou te sezone, nego je to top 5 odbrana u poslednjih šest sezona EL.

 

To se ne postiže samo Radonja mađija metodom, nego tako što na poziciji SF imaš Lazića i Dangubića, koji uprkos tome što su i tada bili izrazito limitirani u napadu su igrali fenomenalnu odbranu na perimetru - znači čuvaju od pozicije 1 do pozicije 3, tamo gde je najopasniji protivnički napadač, agresivnost na max, jedan fizikalan, drugi dugačak i tako tokom svih 40 minuta, bez pauze - jer je uvek neko od njih dvojice na parketu. To se takođe postiže tako što ti je startni plejmejker prajm Stefan Jović - 198 cm, jak, dobar lateralno, sa veoma dobrim instinktima i brzim rukama (uostalom, čovek je i došao u Zvezdu kao defanzivni specijalac, pa je vremenom u potpunosti otključao ofanzivnu igru, prevashodno plejmejking). To se takođe postiže tako što ti je startna dvojka Čarls Dženkins u svojoj najboljoj sezoni, u kojoj je grizao poput besnog psa, otimao žive lopte iz ruku protivničkih ball handler-a, bio najbolji kradljivac lopti u takmičenju itd. To se takođe postiže tako što ti je startni centar Ognjen Kuzmić u njegovoj ubedljivo najboljoj profi sezoni, sa izvanrednom odbranom pika, reketa i kontrolom skoka (defanzivno najbolji centar koga sam gledao u Zvezdi).

 

To se ne postiže tako što ti Nejt Volters igra 24 mpg, Nikola Ivanović 15 mpg, Ognjen Dobrić 23 mpg, Luka Mitrović 20 mpg, Vajt 18 mpg, pa čak i Nikola Kalinić 30 mpg (u ovoj LeBron ulozi, sa nenormalnim usage-om)... I tu ne pomaže ni Radonjić, ni Ćavi Paskval, ni Tom Tibodo. Kao što ne bi pomogli ni genijalni ofanzivni umovi da igramo dobar napad. Kao što ne bi pomogao jedan bek, niti jedan centar.

 

Mi ovako možemo da igramo EL još 10 godina i da ne uđemo plejof, za to ćemo imati neke šanse tek kada tim budemo formirali tako da imamo odličan balans između napada i odbrane (što nismo imali nikada), tako što ćemo imati ELITNI napad (konstantno u dva-tri najgora u takmičenju), ili tako što ćemo imati ELITNU odbranu (što smo imali jednom). To se ne postiže random nabacivanjem dostupnih domaćih igrača, politikom "3-4 stranca max, nećemo dvojicu na istoj poziciji" i brojnim improvizacijama i trulim kompromisima koji služe da te retrogradne ideje nekako uklopimo u celinu i ponosno kažemo kako eto imamo domaću osnovu, "jer samo se tako osvajaju trofeji, samo oni shvataju težinu Zvezdinog dresa". 

 

I pošto se i u ovaj prelazni rok ulazi sa istim majndsetom, zaista ne vidim na čemu bih tačno bazirao taj optimizam da će ovaj put to dati drugačiji rezultat? To smo što smo, za više ne samo da nemamo para, nego ni znanja, ni volje... Al' možda eto dovedemo neko zvučno pojačanje pa se naložimo, kao da naši protivnici nemaju isto to pa puta 10 i kao da je košarka random slaganje igrača po pozicijama U Zvezdu, zna se! style.

 

 

  • Like 28
  • Thanks 7
Link to comment
Share on other sites

Uspesi nisu sporni i koliko god neke stvari zamerao Radonji on je doktor i legenda kluba i ti nema spora ! Ostaje nama Dejo jos koju godinu samo ako se opametimo i dovedemo prava pojacanja a ne kvazi igrace pred penzijom ,imamo bazu imamo kao retko ko u Evropi bazu domacih igraca koji nose teret igranja u El i to treba da se nadogradi ako je moguce ciganijom tipa Gudura ili Nedovic ili mozda Bjelica ako je spreman za povratak iz Usa ! 
 

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Šarac said:

Koji neusepesi, nismo uzeli ABA ligu samo jedne sezone kada je ALIMPIJEVIC bio trener, a zna se sa kakvim minusom i sa kakvom podrskom drzave smo usli u tu sezonu, i sa kakvim timom. Uporedi taj tim koji je igrao, tim komsija za cipiripi prosle sezone, i tim sa kojim ce uci u EL sledece sezone prvi put u ovom formatu, jer do sada samo su na SK1 mogli da gledaju, o novim pravilima i formatu EL to cu na TATI jer vecina njihovih forumasa i ne znaju kako se igra EL sada  posto su prestali gledati EL od kako ih je NOLAN SMITH izbacio.

 

Dug za porez je nastao sa prethodnom upravom, ali sam dug nije toliko bitan jer je najmanji od svih ovih udruzenja gradjana  koji duguju x 5 x 10 preko 20 x vise od KKCZ. Garantujem ti da ce KKCZ prvi izmiriti obaveze,a  da ovi ostali nece ni mrdnuti sa vracanjem ovog poreza. Zivi bili pa videli sledece sezone u ove vreme.

Radonjic da je hteo mogao je svih 4000 dana da bude trener ovog kluba , ali da su se mnogi pitali ovde i na fb strancima pa i medju osnivacima tih istih stranica trebao je da leti naglavacke posle nepunih 400 dana od kako je seo u trenersku fotelju.


 

Neuspesi su napisani ironično u skladu sa kontekstom uspeha na ovom topiku.

 

Poenta mog posta je da se ne sagledava šira slika. I da je neprikladno tvoje pisanje o Dejanu Radonjiću u prethodnim godinama.

 

Crvena zvezda je načinila iskorak u prvom Radonjićevom mandatu. Pored njegovih trenerskih sposobnosti postoje i okolnosti koje su dovele do toga. Te okolnosti trenutno ne postoje i to vam Guru crta već neko vreme.

 

Ono o čemu se veoma malo piše jeste nepostojeći sportski sektor kluba i očajno stanje u kome se mladje kategorije nalaze. A to je odgovornost uprave.

 

Kuca se na pogrešna vrata.

  • Like 6
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Edward Louis Severson III said:

 

Da, naravno. Ove godine smo imali ubedljivo najnetalentovaniji roster u zadnje tri ili cetiri sezone i prvi put smo stvarno bili ugrozeni za aba ligu. Partizan je mogao vrlo lako da dobije majstoricu. To se ranije nije desavalo.

To nije odgovor na pitanje.

 

Sadrži čak i logičku pogrešku jer ne sagledava napredak Partizana.

 

Crvena zvezda će ove godine osvojiti sva tri trofeja. Imala je najbolji rezultat u evropskim takmičenjima i igrala najkvalitetniju košarku u poslednjih pet sezona bez obzira na količinu talenta kojom ova ekipa raspolaže (ni sa tom tezom se ne slažem ali ne vidim potrebu da se diskusija produbljuje u tom smeru).

 

 

Edited by Kontra
  • Like 6
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

ono sto je najbitnije je ostanak Kaline i Holinsa

odu li oni bice gotovo nemoguce nadomestiti njih plus dovesti pojacanja koja su i sa njima pod obavezno

 

Nakaradna selekcija i odluke u jos uvek tekucoj sezoni, to ne moze niko poreci

 

Nisam neki preveliki optimista ali ostanak nosioca bi bar dalo neku sliku o ambicijama

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Edward Louis Severson III said:

 

Da, naravno. Ove godine smo imali ubedljivo najnetalentovaniji roster u zadnje tri ili cetiri sezone i prvi put smo stvarno bili ugrozeni za aba ligu. Partizan je mogao vrlo lako da dobije majstoricu. To se ranije nije desavalo.

A prekoputaši najtalentovaniji, pa uzeše vreću krompira. Sačuvaj me Bože Radonjićevog inata, Madarovog talenta i kuge. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sto se tice EL, ekipu je najvise sputala cinjenica da se startni krilni centar povredio. Rec je o igracu koji je sigurno medju skupljim u timu (uz Hollinsa, Kalinica i Woltersa), a od njega nismo videli skoro pa nikakav doprinos. Naravno, bilo je i glupih poraza, ali hajde da rekapituliramo sezonu u EL:

 

Domaci teren: 10 pobeda, 6 poraza (nije odigran mec sa CSKA). Pobedjeni su Zalgiris sa komformnih +12, ubedljivo je savladam Panatinaikos, lagano je dobijen Asvel, vidjene su odlicne suterske partije u pobedama nad Bayernom i Olympiacosom, da bi na kraju zavrsili sa onom serijom od 4 pobede kod kuce (Baskonia, Fener, Real, Maccabi) i Efes na kraju. Bilo je i kikseva - mec sa Albom je uzasno odigran, imali smo dva egal poraza protiv Zenita i Barce, zatim dva nesrecna poraza od Monaca (vodili +20) i Armanija (koji je bio prejak defanzivno) i onaj uzasan poraz od Unicsa.

 

Dakle, ovde su objektivno morale da dodju pobede protiv Monaca (ti porazi su nam i dosli glave) i Albe, sto bi bilo tih 12 pobeda koje su OK za borbu za 8 najboljih.

 

U gostima: 4 pobede i 13 poraza. Poceli smo jako dobro, imali dve bitne pobede (Zenit i Maccabi), ali ovde je zaista moralo bolje i vise - prvo, izgubili smo sva cetiri meca od ekipa koje su tu negde sa nama po budzetu (ili imaju jeftinije sastave) - Zalgiris, Alba, PAO, Baskonia, sva cetiri poraza. Kad se na to dodaju i uzasna gostovanja u Francuskoj, kao i egal mec sa Efesom, dodje se do nekih 5-6 pobeda vise.

 

Kako god, ocigledno je da ce se i sledece sezone izdvojiti 4-5 ekipa na vrhu. Formula je jasna - dobiti skoro sve meceve kod kuce protiv ostalih (to je 12-13 pobeda), kao i dobiti Albu, Baskoniu, PAO, Asvel i Zalgiris u gostima. Ostalo je bonus i sluzi kao zamena za neku od ovih pobeda. Bez davanja prioriteta ABA ligi kad imamo bitne meceve (poraz u Vitoriji je dosao nakon pobede u derbiju) i moguce je boriti se za TOP 8 do samog kraja.

Link to comment
Share on other sites

22 hours ago, Dropkick Murphys said:

Može li moderacija da zaustavi, bar na ovoj temi, pisanje kako je titula dogovorena i pre početka sezone i kako je Željko došao samo da nam ulepša dominaciju? 

Što je mnogo, mnogo je. 

Hvala. 


prestajem, no to ne menja cinjenicu da zivimo u drzavi gde kim dzong vucko kontrolise sve.

eto zaustavicemo to, jer nam se realnost ne svidja. 

reci mi samo par stvari. jel ostoja nije sns potrcko koga vucko sprda? 

jel mi nemamo svoj klub u dva takmicenja? jel to nije krsenje regulanosti tih liga?

jel cabarkapa bio nas covek ili nije? jel milija nas covek ili nije?

 

12 hours ago, Devil In My Pants said:

Covic bi trebao da da bar dres svakom ko je procitao celo saopstenje.

 

covic bi za pocetak mogao da omoguci da dres moze da se kupi.

pre par nedelja dolazili neki rodjaci i ja da klincima uzmem dva dresa, kad nema, ne postoji na sajtu. kad kliknes na dres nista se ne desi, ne psotoji.

na telefon se niko ne javlja danima, isto niko ne ogovara na mejl.

https://www.crvenazvezdastore.com/user/dresovi/77_4151_1_0_0/category.jsp

 

sramota je preblaga rec. 

 

https://kkczstore.com/product-category/dresovi/replike/

 

cuj tek ovo, ko zna od kad ovo stoji. 

 

dakle dres kk je nomguce kupiti onilne. najbolji marketing el. 

 

  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

@Guru Odlican tekst ali uj jednu malu ispravku.

Sezona 2016 u EL je bila "TA" kada smo imali dobar napad a predvodjen Kvinsiem & Co. i naravno plasirali se u top 8

Cak je sastav bio po meni prebukiran domacim igracima ali eto, svako je imao svoj doprinos a isti ti su i sada u ekipi.

Simonovic ( ok matorac ), Mitrovic, Lazic, Cirbes, Rebic, Tejic, Stimac itd..

Odbranu smo i tada igrali jaku ali se ne bih slozio da 2 kosgetera ne mogu donijeti prevagu. Realno, tada su bili Kvinsi Miler i mislim Guduric. Kinsi realno je bio mnogo jak u odbrani a nije bas zatrpavao kos protivnika.

Sta smo mi bez Kalinica, Barsa bez Mirotica itd...

Edited by Abizolirni
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...