Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Meni i dalje CJ najbolje što mogu da izvuku od svega što se pominjalo. Mnogo bolji igrač imho od Pacova koji u životu nije igrao ni malo pobedničke košarke. Očigledno da niko nije lud da daje neke kapitalce za Simmonsa. Mada priznajem da bi trio Simmons - Edwards - Towns bio dosta intrigantan.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, Alex_Serbia said:

Jedino sto je intrigantno je da igrac na max ugovoru gotovo uopste ne radi na sebi i svojoj igri i zapravo polako nazaduje. Sto pokazuje i lista zainteresovanih.

 

mislim da smo već pisali na temu ali meni on izgleda kao epski antitalenat za probacivanje lopte kroz obruč.

 

nisam siguran da uopšte ne radi na sebi, prosto jer su mu svi ostali aspekti igre vrhunski.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da bi Simons više koristio Lejkersima, nego Vestbruk, pre svega zbog maltene DPOY odbrane, a i onda bi se nadoknadili odlasci KCP-a i Karuza koji su igrali dobru odbranu. Daleko je od toga da se tako nešto dogodi, ali čim se Vol dovodi u vezu sa Filadelfijom (makar to bilo i iz sprdnje), onda ne znam zašto ne bi i Vestbruk koji je sada ipak ozbiljniji igrač od Vola.

 

Veoma je sjajno što Vestbruk ako slučajno razočara ima posle ove sezone još jednu godinu ugovora, možemo da ga trampimo gde hoćemo. Lejkersi 2022. godine nemaju pik prve runde na draftu, zatim ostaje samo još 2025. godina swap sa NOP.

 

Ostaje prostor za neki megatrejd sledećeg leta uz istovaranje velikog broja pikova.

 

Najviše bih želeo Dejma u ekipi, siguran sam da odlazi iz Portlanda sledeće sezone.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gordon za Simonsa i svi srećni

Klipersima bi isto dobro legao nek smisle nešto

CJ za Simonsa

Kornjača za Simonsa

Zid za Simonsa isto ima smisla, svako bi se rešio muke

Toronto bi mogao da smisli nešto i njima bi dobro došao

 

Generalno sad može da se dovede prilično jeftino i mislim da je on lik koji je low risk high reward. U najgorem slučaju imaš high bbiq elitnog defanzivca.

 

Jesam li ja jedini koji ceni Simonsa iako je potencijalno pičkica i vrv neradnik?

Link to comment
Share on other sites

Uff, pa mogao bi i Denver da trejduje za Simonsa.

 

Simons-Džamal-MPJ-Grin-Jokić i sixth man Bartona je jaka ekipa. Ben bi bio veoma kompatibilan i sa Džamalom koji je više kombo bek, a i sa Jokićem koji je ipak dosta bolji šuter od Embida.

 

Naravno da Nagetsi neće ništa da pokušaju kada je Simons nikada jeftiniji.

 

 

Gordon-Moris, plu 2-3 pika prve runde im radi ogroman posao. 

Link to comment
Share on other sites

Simmons mi ni hipoteticki nema smisla u Lakersima pored Brona... Cak mi se i Kornjaca vise tu uklapa, ali bez sumnje da je Ben bolji i korisniji igrac od ninja-nabijaca statsa

LeBron organizuje kampovanje s timom pre pocetka trening kampova da ojaca timski duh ekipe. Verujem da ce bar hemija ekipe biti na visokom nivou 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, delgado said:

Simmons mi ni hipoteticki nema smisla u Lakersima pored Brona... Cak mi se i Kornjaca vise tu uklapa, ali bez sumnje da je Ben bolji i korisniji igrac od ninja-nabijaca statsa

LeBron organizuje kampovanje s timom pre pocetka trening kampova da ojaca timski duh ekipe. Verujem da ce bar hemija ekipe biti na visokom nivou 

Činjenica jeste da je Lejkersima dosta oslabila odbrana, najbolji bek u odbrani nam je Rasel Vestbruk. Odbranu smatram mnogo značajnom, jer im je to najvažnija stavka u nedostatku napadačkog potencijala. Zbog toga mislim da bi Ben pre legao neko Vestbruk. 

 

Sve što više vremena prolazi, mislim da su trebali da produže Šredera i dati mu 18-20 miliona po godini ( ne bi imao gde da uzme pare, sad je za mid level u Bostonu), trejduju Herela i Kuzmu za Hilda, kada su to već Kingsi želeli i zadržali bi KCP-a.

Smatram da je Šreder, Hild, KCP > Vestbruk. Ja nisam Pelinka, ali kada sam čuo da su Kingsi želeli taj trejd, postavio sam sebi pitanje da li onda pametno dovoditi Vestbruka, a mogu se zadržati pomenuti igrači. Šredera bismo lako produžili, jer smo na njega imali bird right. Kuzma i Herel su dokazano neupotrebljivi igrači u plej ofu, mogli su samo pojačati ekipu jednim od najboljih šutera u ligi, a pogotovo što bi ekipi kao što su Lejkersi to dosta i značilo, jer im je velika boljka šut za 3 poena.

 

Nadam se da će Lejkersi da rade neki trejd i sa ovim THT-om. Pokazao talenat jeste, ali ja ne verujem da će se on nešto posebno izdići ove sezone.

Link to comment
Share on other sites

Meni je Tauns super, ali mi nije ispred Ejtona. Pomalo se zaboravlja da je Tauns u odbrani samo posmatrač, igrač za statistiku.

 

Ono što je Ejton radio u toku plej ofa je za Taunsa nedostižno. Elitna odbrana i u zavisnosti od meča nekada da 20+ poena uz neverovatne procente.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Dracarys Ja to od samog pocetka trejda pricam. Pa i bez Badji Hilda (koji bi bio savrsen) -> Sruder (birdrights, to si lepo primerio ) + Pope + Carushow mi dosta vise vrede od kornjace, i uvek bih isao na tu varijantu. Ajde da smo mi imali dostupnog Obrvu pa izduvali, pa da rusis tim i probas nesto novo. Ne vidim potrebu za ovolikim rizikom kad si vec imao dobru popunjenost bekovskih pozicija. Sama cinjenica da je THT maltene 4. najplaceniji igrac u ovom sastavu govori da se ozbiljno racuna na njega da nam vadi govna iz kestenja ove sezone.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Profesor said:

Simons nema sta da trazi u bilo kojoj ekipi koja ima sampionske ambicije. 

 

tip je odličan igrač i očajan šuter. 

svaki odličan igrač može biti deo ekipe koja ima šampionske ambicije ili osvaja titulu, sve zavisi od fita.

 

ako simmonsa okružiš vrhunskim šuterima na svim pozicijama, od kojih recimo polovina igra dobru i vrhunsku odbranu, taj tim bi automacki postao contender

 

meni lično kod njega nije najveći problem taj šut, već nepoznanica da li je on lik koji je mentalno / po majndsetu sposoban da bude bitan faktor pobedničke ekipe.

kada bi to bilo poznato, skoro sam siguran da bi npr dubsi rado dali draymond greena + nekoda od kuminga / wiseman / moodey omladina za simmonsa.

 

čisto igrački gledano, simmons bi bio upgrade u odnosu na ostarelog draymonda. mentalno, nisam siguran da će ikada biti u stanju da uđe ili čak priđe njegovim cipelama tj patikama.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Simmons u napadu može da igra samo plejmejkera ako želiš da mu maksimizuješ talenat. Mislim, možeš da ga koristiš i kao klasičnog smetlara pod košem ali u toj ulozi on se ništa ne razlikuje od klasičnih smetlara pod košem koji koštaju 5 puta manje od njega. 

 

Za Lakerse bi on pored Brona (odakle uopšte ova priča wtf?) bio najgori mogući fit jer sigurno Lebron ne bi njemu dao loptu u ruke a on otišao da igra iz spot upa. Čak i kornjača koja je drugi najgori fit za Lakerse uz Brona ponekad pogodi nešto spolja, a ovaj slepac ni ne šutira a kamoli da pogađa. 

 

Dakle, on jedino ima smisla u ekipi gde će imati loptu u rukama i biti glavni kreator, a sigurno ne postoji contender kome fali primarni PG. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...