Jump to content

US Open 2020.


Boxy

Sampioni  

5 members have voted

  1. 1. Osvaja titulu?

    • Naomi Osaka
    • Viktorija Azarenka
  2. 2. Osvaja titulu?

    • Aleksandar Zverev
    • Dominik Tim


Recommended Posts

Ma naravno. Da je bilo šta drugačije reako to bi bila objava rata iz koje bi samo još gore moglo da se izrodi.

 

Evo već su krenule spekulacije i analize trajektorije  da je loptica imala brzinu od 130 km/h. Do sutra mogu biti i milje.

 

Inače verovatno je gospodja bila u šoku , inače bi se boreci  se za dah , instinktivno strgnula masku sa lica, tu nikakva pravila ne bi važila.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ali pogledajte šta je sve trebalo da se desi da konačno imamo novog osvajača slema: korona, karantin, novo bodovanje, diskvalifikacija glavnog favorita, izostanak druge dvojice, znači slem bez Big3, maltene meteor da udari i da se sve zvezde poređaju za tog srećnika koji će na kraju da digne pehar :classic_tongue:

Kako li je tek sad Cicipasu...

Edited by alcesta
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Vezano za politički angažman  u tenisu je doneo odavno , na AO 2018 je govorio planovima za formiranje unije igrača gde će oni imati više uticaja na donošenje odluka establišmenta, i kao što rekoh mišljenja sam da neće odustati.

Msm niko od navijača ni anti-navijača nema uticaj za ono što je sam rekao da oseća da treba da radi.

 

 

Meni je ova izjava na mestu.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Crni Bombarder said:

Ispadoh ja kriv :classic_unsure:

Pa,u tome je moja neka poenta..Shapo ju je lansirao iz sve snage,bilo je jasne agresije..naravno da sam i ja subjektivan,ali zaista mislim da je ovo kontraverzna odluka o kojoj ce se pricati za sva vremenatm

Nadam se da je @ciaoprezivela ovo :classic_unsure:

Cool sto si se setio mene:smiley2: 

najiskrenije od pocetka ovog turnira cekam da se desi nesto i da novak bude izbacen sa turnira naravno ocekivala sam nesto tipa Uli je izmenio par recenica sa trenerom Pera a to je bliski kontakt...

nista, sada ako ga ne suspenduju na par meseci morace da osvoji RG 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

kako je novak krenuo u ovu godinu ( inace je govnjiva u svakom pogledu) pa do sada, sve neke gluposti. tako ce se sa ovom diskvalifikacijom valjda i zavrsiti sve negativino po njega ( nadam se).mucno je bilo pratiti ga za vreme karantina pa se nadam da je ispunio kvotu i da sad krene da samo igra tenis i ostvari ono sto je zamislio.

u eri tehnoloskog napretka i mogucnosti neka izbace konacno ove linijske sudije i nikome nece faliti dlaka s glave.jedan tj. glavni sudija -dosta.

Edited by vanjabarsa
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Vidim legende raspalile po Novaku, nema ni neke podrske od aktuelnih kolega...Novace, pamet u glavu. Neka se neko drugi bori za njihova prava, neka se neko drugi bori da imaju za leba oni slabije plasirani. Moze Nik, on je samo nestašni dečko, dok je Novak hladnokrvni ubica.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mislim da nema sporta sa toliko bivših šampiona/igrača koji bi da ostanu relevantni ne samo neposredno po završetku karijere već tokom celog života.Sada naravno BJK and co odmah daju svoj sud-tako treba ili nije fer kao u slučaju Serene i incidenta na USO2018

Sampras me tu oduševljava. Čovek mirno završio legendarnu karijeru, živi normalan život kao obični građanin .Muka mu kada ga nahvataju da nešto komentariše vezano za današnji tenis.

 

Berti, ne mogu situacije da se porede, Federer je nežno , dobacio lopticu dečaku sakupljaču loptica koji je bio presrećan.

Ova žena je kažu bila povredjena. 

 

 

Vezano za sadašnje kolege za sada je R. Harison komentarisao da nije fer pored kazne od 10k i kazna oduzimanja novca zaradjenog u prva tri kola štp je valjda 260k.

 

Link to comment
Share on other sites

Ma ova zena ima srece sto je ziva, iscupao joj grkljan lopticom... mos misliti...

 

Briga me sta bi bilo da je Federer. I da su njega izbacili za ovo bila bi glupost. Ovo je nista a ljudi u tenisu bi mogli da prestanu biti tolike picketine. Onaj deckic (azijat) je primio servis Dimitrova direktno u stomak, obrisao suzu i nastavio. Ova se poradjala pola sata. Jebem ti ja takve ljude. 

 

Tenis se pretvara u sport za picke.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Malo sam parafrazirala komentare.. sa tvita . 

Nije to tako ni važno , jer je hipotetički 

a Novak je morao biti svestan mogućnost primene duplih standarda  kada god se ukaže prilika. pa je time morao biti dodatno oprezan.

 

Moj utisak je da je diskvalifikacija motivisana  kumulativno. 

Link to comment
Share on other sites

"Naravno da ne možete to da uradite. Pravila su pravila. Sudija i supervizor su uradili pravu stvar, ali nije lako da donesete takvu odluku."

 

ovo je ladno izjavio ovaj bata koji je igrao protiv Novaka. 😄

Nek se spremi momak na krompire kad bude igrao sledeci put protiv njega.

Link to comment
Share on other sites

Trebalo je da ga diskvalifikuju vec za onu kriminalnu igru do tada. Ne mozes da zatvoris set protiv  jebenog Carena Buste!?  Automatska diskvalifikacija.

A i oni dropshotovi... :classic_blink: Mlitavo, stegnuto, nervozno. Protiv Buste, od svih ljudi...

Mozemo da pricamo da je bolji od Nadala I Federera kolko ocemo, ali oni ovakve likove resavaju za sat, sat i po max. Koji frust, jbt.. 

 

Link to comment
Share on other sites

Da je to bilo u kontekstu igre mozda ga ne bi diskvalifikovali ili bar ne sa retroaktivnim oduzimanjem novca i poena. Ali nakon ispoljavanja frustracije, ocekivano. Potpuno je nebitno da li je sudja mogla da umre ili ne. Kazne imaju smisao i kao upozorenje i primer buduce slucajeve.

 

U vaspitanju ne dobijamo dovoljno poduke kako da drzimo frustaciju pod kontrolom, zbog ovakvih stvari nadrljaju i nasi obicni ljudi, a kod sportista je vidljivo. I svaki put umesto da se na tome radi, svede se na onu infantilnu mogu da nas mrze oni sto nas ne vole.

 

Prevelikom pritisku je izlozen, ali je delimicno i sam kriv uvlaceci se u sve i svasta. Postoje momenti kad ne moze roditeljda ti vodi karijeru u smislu PR, vec to mora da bude profesionalac po mogucstvu iz kulturoloskog koda u kome najvise poslom obitavas.

 

Edited by Plavi Golub
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...