Jump to content

KK Crvena Zvezda - prelazni rok 2020/2021


Gudura

Recommended Posts

Just now, 12Laki said:

Nekonstantan je Loyd.Mozda jedan od razloga sto ce kod nas.Mada ne treba suditi ni po najgoroj partiji kao ni po najboljoj.Jbg.

 

 

 

Protiv nas je obe bio loš. Sećam da sam ga pratio da vidim sta je Valensija pazarila na 2 jer kubure sa tom pozicijom posle odlaska Green i nije me odusevio. Sad opet upalio reko aj da vidim sta sam to propustio, on opet los. 

 

Poenta, ako dodje u Zvezdu bolje da ne gledam kako bi on trpao po 20+ 🙂

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne valja Loyd 😂😂😂

 

Ma super je baja. Opusteno. Vodio je pravi rat sa Dragicem. Ali cim mu daju loptu na kraju, to ipak nesto znaci. Na kraju se odlicno oslobodio za komotan sut, promasio jbg. Bilo bi mnogo da je i ovu resio. A i nastala bi panika medju ciganima da nam ga neko ne gepekuje.

 

Van Rosom upropastio Valensiju totalno.

 

Edited by Firga
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

6 hours ago, RC4 said:

 

Danilović i moral ne idu u istu rečenicu. Znam iz ličnog iskustva. 

 

O poštenju i divnim manirima PSDa mogli smo svojevremeno da slušamo i na RTSu uživo. Napisah ovo skoro na drugoj temi, neće da škodi ni ovde.

 

Quote

Ne govorim o Radmanoviću (a mogao bih i o tome), već o otimanju Matovića i Nađfejia Radničkom s Krsta. Prvo je registraciona komisija na redovnom zasedanju odlučila da NEMA osnova za raskid ugovora jer su SVE UGOVORENE OBAVEZE ISPOŠTOVANE. Zatim se ista ta komisija sastala par dana kasnije (BTW inače sastaje se dva puta godišnje) i odučila - gle kurca - da nije u redu sputavati mlade momke u njihovoj sreći i daljem razvoju te ih mimo zakona, odredbi, pravilnika i statuta registrovala za crno bele, uz već poznati PSDov RTS šlagvort koji je glasio otprilike (ne  mogu posle toliko godina da se setim tačnog redosleda reči, ali sutšina je tu); Ja sam Saša Danilović, nisam se ja valjda vratio iz Amerike da bi me preglasavala neka registraciona komisija.

 

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Čitajući komentare pripadnika tzv. navijačke grupe u vezi s Kalinićem i eventualnim posledicama njegovog povratka, mogu da zaključim da je ukupan IQ cele grupacije izvesno niži od broja njenih članova. Kako njihov jurišnik na omraženom nam "bratskom" forumu kaže:

 

Quote

A drugih navijaca Zvezde je bilo u Areni ubilo se. Srazmerno broju onih okolo tako je bilo i Grupe, stim sto grupa nije ni jednom nikome zvizdala i bila do poslednje utakmice uz klub...bilo to 300-400 ili 3000-4000 ljudi. I ko ti kaze da Delije nece dolaziti ako dodje Kalinic? Sad ovako nagadjam, ali sve ima svoje granice po meni, pa ako covek hoce da upropasti sve, eto mu neka ga dovede. Pa cemo onda videti dal ce Delije da sede kuci, ili ce da pune ceo gornji deo, pa da vidimo onda sta i kako.

 

Kalina je jedini koji može da vrati u halu najvernije među nama. Inače ima da ostanu kamen oko vrata samo jednom klubu u našem SD. Ne znam šta da mislim. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

SNS delije i njihovi principijelni stavovi. Imaju oni svog don Terzinja kome na svako malo dele zute kartone pa se povuku kao misevi kada im se oglasi njihov sns vrh.

 

Voleo bih da Kalinic dodje prvenstveno zbog kvaliteta, a onda i zbog ovih principa sa severa

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Kalinicu, cuj me: Sto dalje od Zvezde!

 

Ne zasluzujemo te majstore.

Za vikend sam ugrabio malo vremena i prelistao ostale forume, i zgadjen sam sta se pise. Zgrozen sam primitivizmom, plitkim razmisljanjem, stavovima nekih ljudi koji ne znaju da napisu tu recenicu kojom porucuju Kalinicu da ne dodje ili ga vredjaju.

Zivim za dan kada ce se stati na put navijackim grupama, za dan kada bude donet zakon da mogu da se istrebe kao najvece stetocine.

Cepaj dalje Kalina, ti bar mozes da biras gde ces.

Edited by Rajon Rondo
  • Like 10
  • Thanks 5
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...