Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/09/2020 in all areas

  1. Večeras se odlučuje da li idemo na F4 ili smo tim bez glave i repa koji će biti ubedljivo poslednji. Jedva čekam.
    27 points
  2. 24 points
  3. Crvena zvezda Republika Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka
    16 points
  4. rondo je kao oni last action hero likovi koje glumi brus vilis - poslednjih 7 godina se alkoholiše i spava u pontiacu, usput ga prebiju neki likovi a onda ga tako usranog pozovu da odigra plej of i on odvali sve od batina i digne pola grada u vazduh još se sećam one serije prvog kola kada su sklepani bullsi bez šuta tukli celticse 2-0 jer ih je rondo odvaljivao od života pa se povredio i pukli 2-4
    14 points
  5. Saša zaključao. Nekako sam spokojan kad imamo trenera. Tačno nedostaju ta tri igrača za taj neki EL kompetišn što kaže Deki. Vidi se da se selekcija vrši studiozno i ozbiljno koliko god se nama tako ne činilo. Ali idemo korak po korak, do Kališa u junu.. Najvažnije je da opet igramo basket. Neverovatno koliko mi CZ nedostaje u životu.
    8 points
  6. Ako nastavimo ovako upasce im Marinika Tepic da proverava investocije Turk telekoma...
    6 points
  7. Meni u ovoj fino poslozenoj ekipi vrednih i upotrebljivih igraca, Lazic izgleda kao totalni kukolj...toliko bode oci, kao da nam ga je ubacio partizanski diverzant. Mozak me boli od njega😝
    6 points
  8. Da, zaista je negledljiv NBA zbog tih odvratnih poruka kao sto su sloboda, jednakost i ostala americka proseravanja. Ako su ti pored onako odlicnog plejofa poruke na dresovima trn u oku onda si u problemu
    6 points
  9. Vidim sad da se ne radi o kuvanju.
    6 points
  10. On a side note, ja i dalje ne verujem da je MĐ bio u USA, a prilično sam siguran da ni Čadež nije siguran gde je on sam bio. Kapiram da je jedino Mali bio paranoik u ekipi, svestan svakog trenutka, sa stisnutim pesnicama u sakou kako vrti u sebi najebaćemo najebaćemo najebaćemo this is not goood.
    6 points
  11. U startu odmah pet jezika imam, onda engleski, italijanski, spanski(gledale su se serije). Francuski(izborni predmet bio u osnovnoj). Ruski( pravoslavna braca, nas i Rusa 300 miliona). Poliglota i svjetski cojek, bajo moj.
    5 points
  12. Najvažnije- imamo trenera. Odmah se vidi. Sve ostalo će doći na svoje.
    5 points
  13. Koliko je Dritan mega car, toliko je Krivokapić mega gospodin.
    5 points
  14. Ocigledno se za*ebava, ali u (skoro) svakoj sali po malo istine.
    5 points
  15. Da se razumemo..PCB nije dunster. U pitanju je vrlo skolovan teniser cija igra pomalo podseca na Novakovu. Ono zbog cega ga ja smatram bezveznjakovicem je sto mu je teniska harizma jednaka harizmi Ivane Jordan i sto nema muda/herca kad je stani-pani situacija.
    5 points
  16. I kad je sa NO rasljokao Portland sa Lilardom 4-0.
    5 points
  17. Mali je tu verovatno jedini svestan posledica svega što mora da se guta zbog Vučićeve želje za apsolutnom vlašću. Zna on vrlo dobro u šta se upustio (ne samo vezano za ovaj "sporazum"), i siguran sam da ima back up plan kad sve ovo pukne, a pući će. Dok Đurić nije svestan ničega, ne vidi dalje od svog nosa. Čovek je opčinjen Vučićem i zaljubljen u njega do ušiju... jbg teleći pogledi sve govore. Podseća me na onog Šuvakovića koji je gajio ista osećanja prema zlobi. Čadeža ne bih ni komentarisao, kao što si rekao, taj nije ni bio svestan gde se nalazi...
    5 points
  18. Dobrić je na kraju sezone, kod Radonjića, počeo fino da igra i na kraju bio MVP finalne serije domaće lige. Jeste mali uzorak, ali opet, to je bila prva sezona. Branko nema više 27-28 godina i biće sve lošiji u odbrani. Naučiti da dribla neće, pa se ja nadam da će mu Obradović smanjiti ulogu koliko god da može. Dobrić je u najboljim godinama, pa iako je limitiran, sve više će biti razlika na njegovoj strani u odnosu na kapitena.
    5 points
  19. Jel vas ljubila baba u vrat ispod potiljka da budete "babin kurvar"?
    4 points
  20. Jos se nisam navikao na Ronda u najomrazenijem dresu. Sve mi bude drago kad ga vidim kako dominira, a onda razbistrim da nosi mis kaki boje. Ne znam kako da opisem mucninu, kao neki tezak film sa previse promijena u emocijama 😄
    4 points
  21. Trebalo bi bravo za svakog iz ove trojke a ne samo za Dritana, njemu posebno bravo što odoleva strahovitom pritisku koji na njega vrše poraženi.
    4 points
  22. http://freethrow.pythonanywhere.com/help => dobio si 18 poena, kao što reče kolega. Sistem bodovanja je veličanstven.
    4 points
  23. Svađati se sa pevaljkom. Ona peva šta publika želi da čuje. Niđe veze.
    4 points
  24. Биће и пораза и побједа и успона и падова, али нема сумње да је Сале озбиљан тренер и да већ тако изгледа и игра тима. Дисциплина је основ сваког напретка.
    3 points
  25. alcesta je Mcl kad nema Mcl
    3 points
  26. Ne brinite, baciće se Branko par puta u reklame.
    3 points
  27. Ako i dobije nagradu njegov doprinos miru će biti bar nešto veći od prethodnog predsednika u trenutku kada je on postao laureat.
    3 points
  28. Sticajem okolnosti znam da Steva ne konzumira alkohol, ali pokušavam da nađem gif koji bi bio adekvatna reakcija na prvi deo prve rečenice, do zareza, u hipotetičkom slučaju da mi to nije poznato.....Bezuspešno, već deset minuta
    3 points
  29. Brat zna kosarke, bukvalno je ima u malom prstu. Sad sam vidio highlights i sjetio sam ga se iz NZ Breakers-a.. steta sto je lud.
    3 points
  30. https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=09&dd=09&nav_category=167&nav_id=1730721 Bravo Dritane!
    3 points
  31. a jbt kad moram da objasnim foru 😃 pogledaj levo
    3 points
  32. Kazu da nema 2 bez 3....ocigledno, bar u mom delu svemira: Dan je divan, suncano i sveze jutro, nebo kristalno plavo i bez oblacka....jedino sto mogu da uradim u ovom trenutku a da bude pametna odluka je da obujem starke i odem na Breg, ako budem imala srece, suncacu se na velikoj steni u podnozju tvrdjave, u drustvu malog, radoznalog gustera.....uvek se pojavi bar jedan....ne dam ovaj dan nevolji!
    3 points
  33. Ovo me podsetilo na jedan drugi meč, doduše ne na ovom nego jednom drugom slemu i ne u četvrtfinalu nego baš u finalu.
    3 points
  34. Smiljan Banjac, sav smoren za vreme meca Busta - Sapovalov, skoro 3 sata igre, 3-3- u TB treceg seta: "Ne vidi se kraj ovog seta. Da je bar poslednji".
    3 points
  35. Kakva su Lejkersi skupina neharizmaticnih, nelojalnih, nezanimljivih njuski. Tamo su bre Kuzma i Caruso igraci sa najduzim stazom u ekipi(3 god). Instant ekipa. Nikad ne bih mogao da navijam za takve timove.
    3 points
  36. Ben Simons je sve ono što Denveru ne treba
    3 points
×
×
  • Create New...