Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/15/2019 in all areas

  1. Fali jos jedna cigla kad se letos pravio onaj zid, cigla Nebojsi u glavu da razmisli malo.
    15 points
  2. lorenzo guzonjin sin dobar poraz dugorocno gledano, ako hocemo da zaigramo neku kosarku ove godine mora trener, bilo kakav, barem da nas ne bruka po evropi najgorom frizurom jos od mini vala mitra mirica
    14 points
  3. Ne znam o kakvom stavu Lorenza se prica. Uzivo je izgledao motivisano u odbrani, stalno je jurio, zasluzan za dosta izgubljenih lopti Asvela. Bas sam komentarisao sa drugarima kako nije lelemudio. U napadu je imao dosta izgubljenih lopti, sve stoji, ali to nema veze sa stavom. Imao je dosta asistiranih trojki, gde nasi igraci stoje potpuno sami, ali promasuju. Opet nam je napad jalov, da li zbog njega, da li zbog Berona, da li zbog trenera... Naravno, zbog trenera. Bukvalno 3 akcije igramo. Iznova i iznova. I kad odbrana zna sta cemo, ostaje samo 1 na 1 akcije. Sto bi Luka Pavicevic rekao "ima jos samo 9 sekundi do kraja, ne vremena za akciju, igramo 1 na 1". Jeste Zo zasrao i poslednji napad i situacije pre toga, ali ova tekma je morala da se resi u 40 min. I covek igra skoro 40 min dve tekme. Treba nam bekap plej jebeni.
    12 points
  4. Tačno ću da budem na putu u ponedeljak kad Nebojša bude gostovao kod Satrape i Dee posle poraza od Asvela i Grobara. I propuštam kako su za sve krivi Laki, pederi sa ex b92 foruma, pičkice iz beogradskih kafića i Miško taksista. E da, dok sam u fazonu psovanja (dok me Stondiša ne obriše)...Milane Tomiću, ispao si teška pička.
    12 points
  5. e upravo ovo. doziveli smo da igramo mesec dana EL bez trenera, treba I to znati 😂 inace 11000 u Areni je ogroman uspeh u odnosu sta se sve desava na jednoj od najbitnijih pozicija u timu. da ti na 16 sekundi do kraja, na neresenom rezultatu izaberes da izvodis loptu u polju napada, mislim da je do sada nevidjeno u ozbiljnoj kosarci.
    12 points
  6. Nije nauka, ovom timu treba plej za pozicionu igru i trener, dovoljno je da bude samo solidan. Nebojsa je u nebranom grozdju, sad nam ni ne trebaju jer je kasno za EL. Valjda im je bar veselo na porodicnim vecerama, svesni su oba Covica svega sta su napravila. Za coveka koji se izborio sa Vujosevicevim Partizanom, nacionalnim projektima iz Cro i Mne ispao je mnogo glup sto ce dozvoliti da mu se sopstveni sistem urusi iznutra zbog sujete.
    12 points
  7. Nothing to see here, just Kristaps Porzingis and Tim Hardaway Jr losing at MSG as is tradition
    12 points
  8. Navijajte za Zvezdu, ništa više od toga nije potrebno ... meni Zvezdu niko ne može da ogadi, posebno taj mali plejmejker ... nači, nema šanse. Mani te se budalaština, mržnja je ogroman teret a život brzo proleti ... verujte 1 matorcu na reč.
    12 points
  9. Ne mora sad ni plej ni trener, sujetno govedo Nebojsa. Ispunice ti se zelja da ti sinak igra rekreativno EL pred polupraznim tribinama, bez pritiska.
    11 points
  10. Valjda nam je cilj svih ciljeva da komsije ne igraju EL. Kada ispunimo taj cilj, tog trenutka nam nista vise nije vazno. Zato juris na ABA i tako sve u jebeni krug. Pa onda kukaj zasto Djordi daje jebenim Englezima licencu, a ne Gavri i tvom sinu. Koji li je kurac spiskao tolike pare za tim koji tri godisnja doba ima da igra rekreativno EL.
    10 points
  11. Poslednji napad je prica za sebe, ali ono sto je Knipex napisao na live temi. Ljudi nas masakriraju pod kosem, drze se u igri cisto zahvaljujuci fizickoj snazi i skoku i sta uradi tip - stavi Davidovca na 4 i smanji petorku. Sta ovaj ceduljas nama radi ni najgori neprijatelj nam ne bi radio. Oduzeti mu trenersku licencu.
    10 points
  12. Samo je jedan krivac i zove se Nebojša Čović
    9 points
  13. Žoc sa prevodom....ovo je za hall of fame
    9 points
  14. 9 points
  15. zaboravila sam sifru za logovanje. pa sam je promenila i opet zaboravila 😄 e sad sam je zapamtila, nadam se 😄 dobijamo veceras, jedva cekam utakmicu!
    8 points
  16. Nekad i sad Odesláno z mého BBF100-1 pomocí Tapatalk
    8 points
  17. Necu da gresim dusu, moozda gresim u proceni, ali mi se cini da je Gavrilo ozbiljno retardiran covek.
    7 points
  18. Podrska za Lorenca.Covek je dao koliko je mogao.Ipak ne moze se bez trenera i back up pleja.Jbg.
    7 points
  19. kakva dva dana za uinia. prvo onaj afirmativni tekst o jalalsima iz njujorka a danas i ova prelepa vest da je prihvatiliste u portlandu pocelo sa radom. cestitke
    7 points
  20. @Sector @pavijan2 Aj nemojte citirati ovog trolera i provokatora molim vas. Stavite ga na ignore listu pa neka piše sam za sebe. Ako ga niko ne bude čitao i odgovarao na njegove gluposti to što on radi će izgubiti svaki smisao. Mislim nema smisla ni ovako ali ne hranite trola. Neka živi u svom svetu.
    7 points
  21. U ovom saopštenju ima baš dosta posla za Dravota.
    7 points
  22. Možemo samo da se kolektivno batrgamo u samrtnom ropcu, masakrirao nas Šone neoborivim činjenicama.
    7 points
  23. I tako je Nebojsa Covic bacio sezonu niz reku sredinom novembra...sa ovakvim igracima😳Svaka cast, treba i to znati...
    6 points
  24. Nerealno je kolko smo mi losi bili veceras. Bukvalno igramo losije nego prosle godine i uopsteno igramo losije iz kola u kolo, jer ovaj lik s klupe nema pojma. Meni je neverovatno da je sprcano ovolko para, da je napravljen ovakav tim i da ce zbog Filipa i toga sto Nebojsa odbija da dovede trenera- cela sezona da ode u kurac. Vec sad je otprilike jasno da je Laza mogao da se oproba u Banvitu, a da je Aleksa trebao da uzme te minute, kao i da je FC3 mogao da se oproba u nekom grckom nizeligasu, a da je moglo da se proba sa Uskokovicem, te da DB nije morao da dolazi jer smo korektni na PF. Sad treba izvuci sta se moze izvuci i trener se prosto mora potpisati. Filipovski je talentovan lik, cini mi se da gaji disciplinu i ne sumnjam da bi vrlo rado dosao kod nas. Treba ga doslovno sutra potpisati i da ima vatreno krstenje u derbiju.
    6 points
  25. Alempije, Rocesti i Feldin bi ovu ekipu razbili u 9/10 utakmica.
    6 points
  26. 6 points
  27. Bravo Nebojsha moze se i bez trenera i dalje , pisi poraz i u nedelju i u Berlinu i u Kaunasu
    6 points
  28. Ne pamtim kad sam gledao tim u kom trener ima manji uticaj nego sto je to slucaj kod nas. Bukvalno jedno veliko nista. Dajte Zdovca, Filipovskog, bilo koga ko je trener, nemojte nas jebati vise sa ovim cirkuzantom.
    6 points
  29. 6 points
  30. brown se sprda sa ovima ali neophodno je da se jos neko zagreje u napadu odbrana sasvim dobra, posebno na perimetru gde nema bastenskog patuljka, ali to potire los def skok, istina francuzi imaju sve neke pogo stickove u frontcourt
    6 points
  31. mnogo nediscipline u igri, lose gradjenje, centar koji vodi loptu u tranziciji i pravi 100-ti turnover u sezoni, napad iskljucivo divljina 1 na 5 ocajnicki nam treba trener ma sta uradimo veceras
    6 points
  32. Ovde su napravljene 3 greske (poredjano rastuci po njihovoj ozbiljnosti): 1. Ti drzis GDP SAD konstantnim, tj uzimas da da je rast GDP-a u SAD 0% (mislim da ne moram da objasnjavam zasto je ovo pogresno); 2. Ti drzis rast kineskog GDP-a kontantnim, sto je pogresno zato sto se rast Kine usporava, iz najmanje 2 krupna razloga: prvi je sama priroda ekonomskog (i svakog drugog) rasta, koji je mnogo brzi i laksi dok se bere 'low-hanging fruit' - ako proizvodite jedno jaje, a naredne godine proizvedete 2 jajeta vi ste podigli GDP za 100% - nego kada ekonomija dostigne vec odredjeni stepen; ovaj trend je moguce preokrenuti samo uz veliku tehnolosku i poslovnu inventivnost (mnogo originalnih i velikih koraka "od 0 do 1"), sto ekonomija kao sto je kineska, bazirana na kopiranju (na proizvodnji "od 1 do n") za sada nije u stanju da podrzi, i ovo je razlog No 2 zbog kojeg ce rast kineskog GDP-a nastaviti da se usporava (ovo je lep primer upotrebe drugog izvoda u realnom zivotu). -istorijski podaci + MMF-ova projekcija 3. Treca i najveca i greska je koriscenje ukupnog GDP-a umesto GDP-a po glavi stanovnika, gde je Kina 8 puta manja od SAD, pa sad ti izracunaj kad ce je dostici... E ovaj argument me je mnogo nasmejao. Ti nesrecnici koji su poginuli OCIGLEDNO nisu neki koji su sedeli u selu i cekali da 'veliki progres dodje do njih', nego su bili skupili (kako su novine prenele) po 30 000 funti i odlucili da krenu put progresa i boljeg zivota za sebe i svoje porodice, samo izgleda da nisu bili dobro obavesteni da im je PRAVI progres tu pred nosom, nego su zapucali u Englesku? Kina je pretprosle godina (poslednja godina za koju postoje podaci) zabelezila neto migraciju od -1,741,996 (dok SAD, sa kojom se ovde Kina poredi, u istom periodu belezi neto migraciju od +4,774,029) i sto se mene tice ne mora niko nista dalje da mi objasnjava o situaciji u Kini, neka ubede ove ljude u progres i svetlu buducnost i da ne moraju da se zatvaraju u kontejnere i rizikuju glave da bi doplutali do britanija, amerika ili kanada, to ce biti sasvim dovoljno https://data.worldbank.org/indicator/sm.pop.netm?most_recent_value_desc=false ----------------------------------------------------------------------------------- Ludi se ovde, citam, podsmevaju zapadnim vrednostima kao sto su ljudska prava i slobode, ali (na zalost mnogih) te vrednosti su centralni preduslov i za sam ekonomski razvoj i 'bogatstvo naroda' (o cemu je veliki Adam Smit napisao istoimenu knjigu), tako da ce Kina, da bi postala razvijena zemlja prvog sveta najpre morati da postane deo Zapada, kao sto su to postale i sve ostale uspesne zemlje u regionu jugoistocne Azije.
    6 points
  33. Ne znam kako neko ko se zalaze za promene u ovoj zemlji, moze na bilo koji nacin da opravda postojanje tatinog malog na mestu na kome je trenutno, jer je to upravo ono za sta se bori. Najocigledniji primer bahatosti. Filip u Zvezdi je isto kao i bilo koji drugi lik koji preko stranke upadne u elektrodistribuciju/dom zdravlja/skolu bez kvalifikacija. Isto za sve njih postoje neka "opravdanja". Isto kako se on bavi kosarkom, tako i u nekom selu zaposle za nastavnika matematike nekoga sa prosekom 6.3 koji nije ni zavrsio matematiku, vec istoriju, a preskoce "Djilasovog malog" sa prosekom 8.7 na Matematickom. Pre godinu i nesto u jednom selu, po tuzbi jedne od bivsih nastavnica, uradjena je inspekcija, pa je doslo do toga da od 25 nastavnika, 19 nema potrebno obrazovanje/kvalifikacije. Naredjeno je da se zataska i ne dodje u medije, malo se stisalo, pa su "razni Filipi" se opet vratili na svoje radno mesto. Nikoga ne zanima, jer, prosveta je to, isti kurac, matematika/istorija/srpski, nek se okrece turbina. Pa tako i u kod nas. Isti kurac da li je EL/ABA/KLS. Svaki igrac moze da igra. Kao da nastavnik koji predaje prvom razredu osnovne skole (tata ga ubacio) ode da predaje na master studijama. E to je Filip. I da dodam, posle su deca kriva sto nisu naucila, jer...imaju udzbenike, iste kao deca u drugim skolama, samo se nisu dovoljno trudila da nadoknade loseg nastavnika.
    6 points
  34. Šonetovi argumenti su jednostavno duplo jači od običnih argumenata, i jako je teško boriti se s nekim ko ima takvu premoć. Čestitke Šonetu.
    6 points
  35. Upravo, ovo sam zaboravio da napišem. Izneverovao sam kad sam video šta je odabrao Gavrilović. Što se tiče odabira akcije za zadnji napad to sam već napisao. Nije bilo teorije da dobijemo utakmicu večeras jer ne da naš trener nije postojao na utakmici nego nas je sabotirao! A reakcija igrača Asvela kad se pozdravljaju na kraju utakmice smeju se i vrte glavom u neverici da su dobili istu sve govori.
    5 points
  36. Da je igrao Filip ne bi bilo produzetka.
    5 points
  37. 5 points
  38. Kasno, NC je sjebao sezonu veceras. Moze da se potpise ende.
    5 points
  39. Asvel do prve gostujuće pobede dolazi upravo na našem terenu...Činjenica koja je poražavajuća više od samog poraza. Beograd više nije neosvojiva tvrdjava.
    5 points
  40. Razbijena vojska. Bez pleja i trenera nije ni čudo. Sad kad nas grobari nakantaju nek Čović napiše neko saopštenje i leči sujetu. Jedino to i zna...
    5 points
  41. Bice Zeleznik prevelik ako nas ovi mesari dobiju.
    5 points
  42. ono nije bio faul Lazica, kamoli glupost
    5 points
  43. To bi bilo potpuno iracionalno. Zasto da izbacuje iz igre nesto sto mu donosi korist, sve dok je tretman doticne pojave takav da to prolazi?
    5 points
  44. To je za Jordia kao i lanjski sneg .... za njega je London prioritet i za to se upinje iz sve snage. Balkan (ABA) mu je zadnja rupa na svirali nema lovudže - nema EL
    5 points
  45. Ko je dao trenersku diplomu, ako je uopšte ima, ovom Jasar Ahmedovski poltronu može da se obesi. Najgore vodjena utakmica od kad pratim košarku i Zvezdu. Utakmicu u kojoj si bolji 20 razlike izgubiš... Bravo i za gosn preCednika
    4 points
  46. Izgubili smo od ekipe koja je imala 22 izgubljene i nije uopste blistala u sutu, umetnost naprosto. Centri Asvela vidjeni kako skacu kao kenguri natrag do hotela
    4 points
  47. Awww...vintage Mcl. Fed poklanja pa gubi od Novaka, ovaj se malo šta tu pita
    4 points
×
×
  • Create New...