Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/04/2019 in all areas

  1. Cigani su ti, prijatelju moj, kao moja Daca. Hoce Daca cerku, i to je hoce². Prvo dete, musko. Ajde, kaze bice cerka sledeci put. Sledeci put, ultrazvuk opet kaze musko, Daca kaze "jok, nemaju pojma, ne vidi se lepo". Ok, cekamo organ screening, kad i on kaze "musko", i ne samo to, nego joj jos doktor pokaze bebu na ekranu, i pokaze sta je, i to u boji, pa cak i u 3D, a Daca ce na to "ma nema sanse, ne zna on sta prica, nista se ne vidi". Porodjaj (!!), carski rez, doktor predaju bebu babici, koja me zove i zajedno gledamo dok je ona sredjuje, kad ce Daca sa stola (!) "jel zensko?"! Nadam se da me razumes, a ti nisi cak ni doktor. 😄
    25 points
  2. Ove godine Daca i ja slavimo po cetrdes banke, pa ajde da napravimo nesto specijalno. Ona je predlozila da odletimo po koji vikend negde po Evropi na po 2 dana, bez dece itd. Ja, stari romanticar, sam naravno odmah pristao, samo cekam da napokon izadje raspored EL gostovanja, pa da joj kazem kada su Madrid, Milano, Tel Aviv itd najbolji za posetiti.
    24 points
  3. Odmah Tile da se odbanuje, hocu da vidim grafikuuu
    20 points
  4. ono kad Djenka ne moze da izdrzi I saceka ponoc da prvo klub najavi na tviteru novo pojacanje 😄
    20 points
  5. Пустио сам сузу овако матор и није ме срамота. Краљ написао "Home for good, you gotta kick me out this time". Стигао на мираз 😊
    18 points
  6. Ako je moj brat mogao da se vrati kuci po treci put mogu i ja na temu posle skoro 2 godine. ❤️
    17 points
  7. Postoji poseban krug pakla za ljude koji Djenku nazivaju strancem.
    16 points
  8. ali Djenka odbio Bajern da bi dosao u Zvezdu! ❤️
    15 points
  9. 14 points
  10. Covic nasao naftu u Zelezniku? Sta se ovo desava 😁
    14 points
  11. eo sretoh Tea na aerodromu, on izlazi ja ulazim. nisam stigao da mu kažem ni kamturedstarbro al kontam ionako ne bi ni razmotrio.
    13 points
  12. Ђенка објавио колаж са Перцетових мајица уз поруку Let the dog roam and he'll find his way home. Idemoooo! Тако да је то то. Добродошао, краљу!
    12 points
  13. Dion je ozbiljan brat i odigrao je dobro taman svaki put kad je bilo gusto 😄 Sve najbolje mu zelim u zivotu i daljoj karijeri
    12 points
  14. Jedan od gadnijih proizvoda domaćeg mentaliteta. Kao da si niže, nedostojno biće ako nemaš decu. Naročito su na udaru single žene 35+. Ozbiljnu torturu trpe svakodnevno. Tortura se inače najvećim delom sastoji iz dobronamernih saveta.
    10 points
  15. Nek je seta Filip, dok je Teo na tekmi.
    10 points
  16. Meni je Djenka no1 od svih igraca iz ovog veka, nebitno dal domaci ili strani, bas nema konkurenciju.
    9 points
  17. Meni je to insistiranje na Raduljica rekreativac toliko smesno. Igraci takvog valiteta i znanja i da ne igraju godinu dana kosarku sigurno nista nece da je zaborave, istina je da njihova fizicka sprema moze da bude losa i upitna ali dovoljno je da odrade letnje pripreme i uvek ih mozes iskoristiti. Sad je konkretno to primer Raduljice jer poslednjih godina on figurira sa slicnim situacijama u nasoj kosarci, ali svakako takav igrac kad dodje na okupljanje reprezentacije nece da uci kosarku, tehniku i post igru, principe odbrane... Tako da ne vidim nista sporno da se uvek na siri spisak zovu kosarkasi takvog kvaliteta, bez obzira koliko su igrali i kakvu sezonu imali, posebno kad su voljni i kad svakog leta imaju zelju da se odazovu. Pa na pripremama vidis koliko mogu da doprinesu za to prvenstvo i da li treba da idu
    9 points
  18. 9 points
  19. Када спавам, она дежура.. Сада она спава, ја дежурам. И тако на смену док не комплетирамо ростер
    8 points
  20. Zadržavam još, čekam objavu na zidiću.
    8 points
  21. Para ne znači ništa kada je porodični koncept u pitanju.
    8 points
  22. Spremi dobru pricu, ja sam tako one sezone kada smo igrali sa Armanijem u Milanu uspeo da pomerim putovanje u Italiju ( 8 mart ili vec neko tako sranje bilo) da uklopim kroz pricu zar ne bi bilo lepo da obidjemo i Milano uz Firencu , Rim ? Tek kada sam to sve uspeo da pomerim shok je nastao kada smo u sklopu obilaska Italije svratili "slucajno" i na utakmicu bas na dan obilaska MIlana u povratku 😀😀 kuci.
    8 points
  23. Gospodja i ja prolazuimo kroz to evo već godina šesta (kako smo u braku) i kako se od nas očekuje da obradujemo ostatak familije... jer smo bili jedni od retkih u obe familije koji nismo stupili u brak jer je neko ostao trudan... nego smo potpisali knjigu venčanih jer smo tako hteli jbte... pa sad lagano svako svoji članovima porodice govori da je sterilan, ja mojima, ona njenima... ne pitaju nas ništa evo već godina četvrta 😄 A kad me neki dobronamerni Arsenije postavi to pitanje sa neizbežnim šta se čeka... umem da budem baš onako jako jako neprijatan pa u zavisnosti ko je Arsenije preko puta i moj odgovor varira od: 1. mislim da to nije na mestu i da su to privatne stvari koje Vas ne bi trebale da zanimaju niti bi Vi trebali mene tako nešto da pitate Do 99. Na vojnoj vežbi Pasuljanske Livade 2005 ona trenažna protivpešadijska mina se ispostavila da je bojeva (sa sve prigodnim izrazom lica), a na neizbežno podpitanje kakve to veze ima sa decom? Ide odgovor: u toj ekspoziji sam ostao bez testisa, jedva su mi noge spasili i sad se osećam manje muškarac... zašto ste morali ovu temu da potežete, sad mi je jako teško baš. ps od vojske imam Rambo 1,2 i tri, sve filmove Bate Živojinovića i slično... svim silama sam se trudio da to izbegnem u širokom luku i uspeh na kraju
    8 points
  24. Браун, Фаје, Симанић Кузмић, Гист, Оџо Нестварно.. Кинески зид у рекету
    7 points
  25. Zbog ovakvih naslova bih volela da Zec ostane u timu do kraja karijere
    7 points
  26. Ovde se jednostavno ne radi o tome ko kog igraca voli ili ne. I ja bih voleo da Rafa ispadne pa da Novak odmakne na listi. I ja bih voleo da se Novaku rascisti zreb, i ja bih voleo finale na travi Fed-Novak. Ovo ipak nije to. Ne moze se navijati za ovako nesto. Antipropaganda sporta i sramota za svako pristojno ljudsko bice. Blam me da gledam ovog bilmeza. Ajmo Rafa, deri ovog debila.
    6 points
  27. 6 points
  28. Nikada necemo saznati ... ovo tebi na dusu ide.
    6 points
  29. Klasicna alibi prica, ako pobedi bice zato sto je relaksiran i nije pod pritiskom, ako izgubi nije bio dovoljno ozbiljan.
    6 points
  30. Zaradiš više od 50 miliona, potrošiš 51(od toga dobar deo na raznorazne kombinacije koje teren neće videti), botovima puštaš priču kako mora da se prodaju deca inače nećemo preživeti, ovima sa RSB-a daš intervju kako rastemo na svim poljima, dug je i dalje 40 miliona. Zoveš se Zvezdan Terzić i život ti je bajka.
    6 points
  31. Ali kakav je ovo brat, čovek je samo polusezonu bio ovde
    6 points
  32. Braco, upravo sam stigao sa job intervjua u Nehruovoj na NBG i dobio sam posao! Sutra u 9h krecem sa obukom... 9d obuka neplacena i onda krecem da radim za pocetnu od 39k + baksis. Bice tu i bonusa kad krenem da sljakam dosta, ako navadim ljude na online kladjenje bice jos kesa. Samo je potrebno da svi uskoro otvorite nalog na bbetu i ja cu vam biti preporuka, to je besplatno i par minuta cimanja. Sad pijem domacu rakiju i pusim organski domaci skank da se nagradim, ozbiljnost na nivou. @Miki28 Vidis ti to kakav sam, izbace me iz kuce -> ja se snadjem. Pravo sam dete ulice, kao Kandza. Ako sam za Obrvin dolazak samo obrve trebao da obrijem da se to ispuni, za Kavaja sam pobegao od kuce i sad kad sam se skucio i dobio posao Kandza ce konacno vcrs javiti svoj decision.
    5 points
  33. 9:30 10:30 13:30 14:30 Imaš ovde sve sa našim vremenom http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019 Mi na poslu našli jednu praznu zabačenu kancelariju, spreman računar i projektor.
    5 points
  34. Па, да се подсетимо те незаборавне вечери и велике победе у режији наша два нова-стара играча.. Добродошли кући.
    5 points
  35. Ah, da pozdrav svima ...i 2 povratnicima...Stondishi i Kronosu. 😃
    5 points
×
×
  • Create New...