Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Bugl Khan said:

Hr policija? Ne možeš nekome zabraniti da putuje jer je tebi tako došlo. Ono što se može je ne pustit u državu određene ljude. 

E kad ne moze kako kazes, sad ces da vidis grcki pravosudni sistem/sustav na delu. Od 20 godina kazne zatvora do dozivnotne za desitene BB boysa.  

Posted
8 hours ago, John Terry said:

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=08&nav_id=2377205

Pročitah i da su nekoj devojčici od 12 godina slomili lobanju. Nezapamćeno divljaštvo. Kakvi su ovo bre kromanjonci, užas.

Horor ako je istina. 

BOLD: Huligani kao i svaki drugi. Dobro, malo jače rangirani na tim ljestvicama jer razne grupe potežu tisuće km da bi se tukli s njima negdje di Dinamo igra.  

3 minutes ago, suptil said:

E kad ne moze kako kazes, sad ces da vidis grcki pravosudni sistem/sustav na delu. Od 20 godina kazne zatvora do dozivnotne za desitene BB boysa.  

Ja ti govorim kakav je zakon. 

O grčkom pravosudnom sustavu nemam pojma i stvarno ne znam koliko će ko dobiti. 

8 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Oduvijek sam tvrdio da su ultrasi i “zaljubljenici u navijanje” najnizi moguci oblik zivota. Klasicni beskorisni idioti prema kojima ne treba biti nikakve milosti. 

Proveo sam 15 godina života prateći svoj klub okolo i ne smatram se beskorisnim idiotom što sam volio nogomet i Dinamo pogledati uživo.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Bugl Khan said:

Horor ako je istina. 

BOLD: Huligani kao i svaki drugi. Dobro, malo jače rangirani na tim ljestvicama jer razne grupe potežu tisuće km da bi se tukli s njima negdje di Dinamo igra.  

Ja ti govorim kakav je zakon. 

O grčkom pravosudnom sustavu nemam pojma i stvarno ne znam koliko će ko dobiti. 

A ja ti kazem kad se hoce tad se i moze. Nije tacno da nisu mogli da budu zaustavljeni. Videces kad krenu drakonske kazne kako ce se doktrina policije promeniti i kako ce moci da se zabrani navijacima organizovani odlazak navijaca na tekme na kojima nema gostujucih navijaca. Nazalost, mora da se prodje kroz pakao i toplog zeca da bi nekom doslo iz dupeta u glavu. Da bi svako radio svoj posao. Nekada su neformalne grupe jace od formalnih donosioca odluka te se za nekog zmuri a neko se kaznjava.

Posted
7 hours ago, Nele said:

Naravno da treba da klub bude kaznjen kako bi huligani pokusali da shvate da njihovi postupci imaju posledice. U ovom slucaju po meni je primerena da se izbace za ovu godinu, da je bilo u Hrvatskoj ili na njihovom stadionu onda bi bila i visegodisnja.

Na kolko je Partizan izbačen radi Tatina?

Posted
6 minutes ago, Bugl Khan said:

Proveo sam 15 godina života prateći svoj klub okolo i ne smatram se beskorisnim idiotom što sam volio nogomet i Dinamo pogledati uživo.

Ljudi koji idu na utakmice zbog fudbala i ovi huligani koji idu da prave ovakva sranja su dva totalno razlicita pojma. 

Posted
1 minute ago, suptil said:

A ja ti kazem kad se hoce tad se i moze. Nije tacno da nisu mogli da budu zaustavljeni. Videces kad krenu drakonske kazne kako ce se doktrina policije promeniti i kako ce moci da se zabrani navijacima organizovani odlazak navijaca na tekme na kojima nema gostujucih navijaca. Nazalost, mora da se prodje kroz pakao i toplog zeca da bi nekom doslo iz dupeta u glavu. Da bi svako radio svoj posao. Nekada su neformalne grupe jace od formalnih donosioca odluka te se za nekog zmuri a neko se kaznjava.

Šta ako zaustave studente koji idu na ljetovanje u CG?

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Bugl Khan said:

Šta ako zaustave studente koji idu na ljetovanje u CG?

Jel se ti pravis blesav ili stvarno ovo pises? Jeste ici ce u Crnu Goru a nece u Opatiju :lol_2:

Posted

Ne ide tako jednostavno da im zabrane izlazak iz zemlje tek tako, bez povoda, ako nisu ranije dobili tu meru (a tad bi ih u svakom slučaju zaustavili na granici). Teorijski, nije ni CG morala da ih pusti u zemlju ali nije njihova stvar, samo su postupili po uputstvima i javili dalje.

Osnovna krivica je zna se na kome - huliganima, a odgovornost je na grčkoj policiji.

• Like 2
Posted
Just now, Barkley#34 said:

Osnovna krivica je zna se na kome - huliganima, a odgovornost je na grčkoj policiji.

Sad cete da vidite odgovornost grckog drustva i drakonske kazne zatvora bez presedana. Pa kad se vidi rezultat svega toga onda ce na Indexu, jutarnjem Slobodnoj Dalmaciji da okrenu plocu i pisace da li je policija morala da zaustavi bojse i tako dalje. 

Posted (edited)
12 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Oduvijek sam tvrdio da su ultrasi i “zaljubljenici u navijanje” najnizi moguci oblik zivota. Klasicni beskorisni idioti prema kojima ne treba biti nikakve milosti. 

12 hours ago, alpaka Bereta Sida said:

Pa da, vecina ih i ne prati sport u koji se kunu nego tu "ljubav prema klubu" koriste da bi mogli koga izbosti, prebiti il koja im vec metoda padne na pamet. Policija treba imati svako moguce dopustenje u obracunavanju sa takvim olosem. 

U prvom postu ne spominješ huligane nego trpaš sve u isti koš. 

Vjerovao ili ne, velika većina ljudi na gostujućim utakmicama nisu huligani. 

Navijaš za Real. Da imaš mogućnost putovati negdje gdje igraju i Ultras Sur nekog prebije, koliko si kriv? 

4 hours ago, suptil said:

Jel se ti pravis blesav ili stvarno ovo pises? Jeste ici ce u Crnu Goru a nece u Opatiju :lol_2:

Iznenadio bi se koliko Hrvata ljetuje u CG. 

Tako da, ako nisu na listama, kako ćeš znati ko su i kud idu?

Edited by Bugl Khan
Posted

Navijaš za Real. Da imaš mogućnost putovati negdje gdje igraju i Biris Norte nekog prebije, koliko si kriv? 

Za ultrase i "zaljubljenike u navijanje" (namjerno napisano pod navodnicima) smatram upravo ovakve idiote koji se loze na taj zivot tuca sa drugim huliganskim grupama, kradje zastava i ostalog. 

Posted
7 hours ago, Bad said:

Dinamovi navijači su u tom navijačkom svetu poniženi prošli put u Atini, verovatno je to razlog zašto su sada došli pripremljeni. 

Prvo, pišeš gluposti. Drugo, kakve taj događaj ima veze s ovim?

Posted
5 minutes ago, Bugl Khan said:

Navijaš za Real. Da imaš mogućnost putovati negdje gdje igraju i Biris Norte nekog prebije, koliko si kriv? 

Iznenadio bi se koliko Hrvata ljetuje u CG. 

Tako da, ako nisu na listama, kako ćeš znati ko su i kud idu?

Kontam da ulaze u kolonama od 20 automobila u 3 ujutru ti Hrvati. Brate jel se praviš lud? 😄

Posted
6 minutes ago, suptil said:

Sad cete da vidite odgovornost grckog drustva i drakonske kazne zatvora bez presedana. Pa kad se vidi rezultat svega toga onda ce na Indexu, jutarnjem Slobodnoj Dalmaciji da okrenu plocu i pisace da li je policija morala da zaustavi bojse i tako dalje. 

Neka ih kazne, samo bi bilo lepo da to bude početak sređivanja stvari i među grčkim huliganima. A znamo da neće.

Posted
2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Za ultrase i "zaljubljenike u navijanje" (namjerno napisano pod navodnicima) smatram upravo ovakve idiote koji se loze na taj zivot tuca sa drugim huliganskim grupama, kradje zastava i ostalog. 

Ultras i huligan su dva potpuno različita pojma.

1 minute ago, Problem sa licnim greskama said:

Kontam da ulaze u kolonama od 20 automobila u 3 ujutru ti Hrvati. Brate jel se praviš lud? 😄

Gdje ulaze u kolonama?

Posted
2 minutes ago, Nele said:

Da se ja pitam, ugasio bi Partizan

😁😁😁

Džabe Lige šampiona, ovo-ono, kad se i dalje razmišlja o komšiji. :classic_tongue:

Gdje ulaze u kolonama?

Javila je CG policija da su ušli u koloni tokom noći.

• Like 1
Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Džabe Lige šampiona, ovo-ono, kad se i dalje razmišlja o komšiji. :classic_tongue:

Javila je CG policija da su ušli u koloni tokom noći.

Kome, Albancima, Grcima? 

Jel ih CG policija trebala ne pustit u državu? Osobe bez dosjea i bez mjera. 

Samo jedna država ih je mogla ne pustit. 

Posted (edited)
2 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

U Crnu Goru 😄

Znači CG policija je zajebala? Nisu ih vratili s granice. 

Ugl, da se ne vrtimo u krug.

Naći krivce i kazniti ih po zakonu, i s jedne i s druge strane. Dinamo bez kazne jer s ovim nije imao veze, nit je prodavao karte, nit su dozvoljeni gostujući navijači.

Grci navodno već smjenjivali policiju.

Edited by Bugl Khan
  • Ha-ha 1
Posted

Ma ne bre, nego je bila vest da je HR policija upozorila 4.8. da se ovi spremaju na put i to javila svima uz put, kojim god da su krenuli. U skladu sa tim je CG policija javila Grcima da su ovi na putu. Išli noću u konvoju, po CG policiji.

Btw, nevezano, mogla je i CG da ih ne pusti u zemlju, kao i bilo koga drugog. Nije njihova odgovornost, ali imaju tu mogućnost, kao i za bilo koga drugog.

Inače, video sam da će se u ZG igrati 15. a revanš će biti u Atini 18. ili 19.

Posted
5 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Da. Najveći krivac. 😄👍

Znamo tko je najveći krivac. Jel možeš reći koja je policija trebala ne pustit te ljude u državu?