Jump to content

Kafana u padoku

Hertzog

Recommended Posts

On 5/27/2024 at 5:53 PM, Dzoni_m said:

Uh ja sam najgori. Sve zivo sam menjao.

Vectra B - Bezbedna, slupao je

BMW e36 325i - Ludilo, kako sam jos ziv, ne znam. Taj auto je mogao da me kosta glave. Ali nije. Odatle i krece "preferencija" prema BMW.

MG ZR - posle prodaje BMW za ovoliko sam mogao da se skupim, jer sam se odvojio da zivim sam sa tadasnjom devojkom, sada suprugom. Auto me kostao boga oca. Cuveni problemi sa dihtungom glave motora Roverove K serije

Fiat Punto Classic- Prvi NOV auto. Kupljen u salonu. Prevezeo sam celu Evropu sa njim. PReselio se u Belorusiju sa njim

KIA CArens - Doslo dete, Putnic tesan. Kupuj Minivan.

Skoda RAPID - Drugi NOVI auto. Lepo sluzio, imao mali peh (sustigao nekog gastabajstera, far, branik nadrljali). Sa njom sam se preselio za Nemacku. Posle 6-meseci nisam mogao vise da je vozin na BG table i.....prodao

Ford Focus Mk2 - Zenomobil, u isto vreme kada i Skoda

E61 BMW 523i - Gastabajterski. Obozavam ovaj auto. Mnogo mi je zao sto sam ga prodao. Nisam mogao zenu da ubedim da bude 3-ci auto u kuci

E91 BMW 320d - Zenomobil, isto vreme kada i 523i. M-sport, kadice, 19-tice top auto. Zena nije mogla da se navikne. Bio joj nizak.

F11 BMW 520d - 3-ka prodata, e61 dao zeni, uzeo sebi F11. Sabio za god dana aman 50K. Jedina mana sto za 5-icu mora 6-tak. Ovaj to nije bio.

2021 Mazda CX-5 - Prodao f11, uzeo sebi Mazdu. 3-ci nov auto. Jos uvek vozim, jos nekih 3 meseca.

E88 BMW 118i cabrio - Ne treba vise veliki gepek, pa mozemo i u kabrio. Tako i bi. Ugavnom zena do posla a ja vikendom. Mali, ne previse jak ali super zabavan za voznju. 

Sledece, da ga hebem........BMW? 

Nvalali vi na jednu firmu i ne puštate. Ja sam kao onaj iz partera Šaraj malo 😃:

Zastava 128

Renault 4

Lancia Y10

Visa II Club

Peugeot 405

Renault Clio

Fiat Punto 

VW Golf 

Renault Clio

Hyundai Lantra

Renault Megane

Alfa 145 1,6 boxer😎

Reanult Clio

Fiat Stilo

Peugeot 308

Fiat 500X

Nissan Qashqai

a mislim, da je bili još ali godine 🤷‍♂️

Ja vozim tu mazdu 6 2017gp 2.2 170ks. U ful paketu opreme. Sada na satu oko 150k i mene odlicno sluzi. Jedini problem sto imam i ponavlja se preklopni retroviori koji ne rade, menjano dok je bila u garanciji inopet isto. 

ne znam, taj kult benzinskih japanaca razumem, ali ja stvarno nemam problema sa svojom mazdom. Potrosnja je veca od ocekivanog, oko 7.7 kombinovano, mada je ja na autoputu ne mogu spustiti ispod 7.5 sa max brzinom 150. 

opet, komsija uzeo polovnu isto 2.2 al slabiji motor i dosta manji paket opreme. On nezadovoljan, a i ja kada sam seo u nju kao da je drugi auto. Siromasan, jedino sto je udobnija od moje, valjda kozni sicevi grubi i tvrdji a i u vozji malo udobnija, kod mene 19ke pa se svaka rupa oseti