NMX Posted March 15 Posted March 15 Hvala nasem bivsem igracu hehe ali neka ga po strani. Jos pamtim prosle demokratske promene, njegovu podrsku a onda i njegove poslovne poduhvate i saradnje sa delovima vlasti 3
Kosjan Willavić Posted March 23 Posted March 23 6 minutes ago, Čvarkov said: Srećan rođendan, Facu majstore! Daj da ga odvedu negde u cetvrtak uvece i stave mu neki laksativ u pice. Red je i Facu da nas pusti 😄 1
Dropkick Murphys Posted March 24 Posted March 24 On 2/11/2025 at 12:59 PM, Chaos Is Me said: Vidim Stevana Pekovića kod Jao Mileta, ostario je neverovatno. U toku igrački dana mislio sam da tako izgledaju svi kontroverzni biznismeni. Komšija mog baš dobrog drugara u Stokholmu. Videh ga kad sam išao. Trenira neke klince, zeza se malo. A imao je i dodira sa kontroverznom stranom biznisa ( : Ako ne grešim, dobio je dva deteta posle 50. godine. Alal vera xD
Chaos Is Me Posted March 27 Posted March 27 Pronađen je mrtav Vladimir Mašulović, to je onaj lik što je svojevremeno sa svojim ćaletom nosio koševe sa Kališa zbog duga. Kasnije mu je otac ubijen ako se ne varam i to baš neko mafijaško ubistvo tipa odsečena glava u kesi ako se dobro sećam.
Урош19 Posted April 9 Posted April 9 (edited) Grammar nazi, kvariš mi užitak. A i kriv je Kole a ne ovi što su pravili poster. Edited April 9 by Урош19
DameTime Posted April 9 Posted April 9 7 minutes ago, Урош19 said: Ja samo da se pohvalim šta mi je stiglo Znači stiglo na vreme? 😁 1
Урош19 Posted April 9 Posted April 9 11 minutes ago, DameTime said: Znači stiglo na vreme? 😁 Da da, ispoštovali su. Juče stiglo za Bg i jutros mi dostavili 1
Kosjan Willavić Posted April 19 Posted April 19 2 hours ago, NMX said: 10 godina Kao sto imamo Pavkovdan, danas je Willovdan 1 1 2
Don Dusko Posted April 19 Posted April 19 2 hours ago, NMX said: 10 godina Kad pre 10 godina, ja mislio da je ovo bilo pre godinu dve jbt. 1 1
NMX Posted April 19 Posted April 19 2 hours ago, Don Dusko said: Kad pre 10 godina, ja mislio da je ovo bilo pre godinu dve jbt. 10 godina, jbg. Sad kad bih ti rekao da smo pre skoro dve godine potpisali Nejpira, da smo pre 5 godina doveli Lojda i Saleta Obradovica, da su FČ3 i Boriša pokidali plej of sa Futurom i Grobarima pre 6 godina, da je Kvinsi Miler dosao pre skoro 10 godina... Jbg, leti vreme u picku materinu 2 1 1
Recommended Posts