Čočo Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Srećan rođendan najvećem bratu. I umetniku. ❤️ 6 3
Carl Johnson Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Cika Dusko na debiju u gostima zveknuo Armani, koji je vezao 5 pobeda u EL #samokazem 3
MrTripleDouble Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 ni danas nije vodio ekipu prijatelju 7
Dropkick Murphys Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 Briljantna priprema meča. Vođenje tekme nije bilo ni potrebno. 2 9
Урош19 Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 45 minutes ago, Dropkick Murphys said: Briljantna priprema meča. Vođenje tekme nije bilo ni potrebno. A nama nije valjo 2
Carl Johnson Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 1 hour ago, MrTripleDouble said: ni danas nije vodio ekipu prijatelju Bilo je sigurno 2x po 5 sati treninga 😂
DameTime Posted December 8, 2024 Posted December 8, 2024 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Briljantna priprema meča. Vođenje tekme nije bilo ni potrebno. Kakve igrače Virtus ima, trener im nije ni potreban 😄 1 2
Miki28 Teoljub Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 9 minutes ago, Howie Roseman said: GOSPODIN u svakom smislu te rijeci. Nevjerovatno mi je drago sro je bio trener mog omiljenog kluba. Odlican trener ali ono sto je mnogo bitnije sjajan coek. Ostaje zal sto on u svojim mandatima nije imao ovakve budzete. Bez sumnje bi usli u plejof a tamo bi bili zajeban rival svima. 10 2
Dzo23 Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Radonjić Dejan, jedan je Radonjić Dejan! Veličina u svakom smislu! ❤️ 1 2
Nenadd Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: GOSPODIN u svakom smislu te rijeci. Nevjerovatno mi je drago sro je bio trener mog omiljenog kluba. Odlican trener ali ono sto je mnogo bitnije sjajan coek. Ostaje zal sto on u svojim mandatima nije imao ovakve budzete. Bez sumnje bi usli u plejof a tamo bi bili zajeban rival svima. Mislim da je Dejo, nakon svega sto je prosao, trenutno u svom trenerskom prajmu. Nakon ovog projekta koji mu ide dobro, nema razloga da nam se putevi opet ne ukrste, tek mu je 54, a kroz par godina ce i Covicev uticaj u klubu dodatno pasti ili prestati uopste. Kakve smo mi srece, novi Dejov povratak poklopice se sa prestankom ove megalomanije i konacnim zavrtanjem slavine, pa cemo opet rezultat praviti uz pomoc njegove selekcije, velikog truda i borbe neke nove domace osnove i nekih novih gotivnih stranaca. Ja mu pre toga zelim da uvede Bahce u El, ili da makar osvoji EK pa dalje kako znaju, nama da se posibamo neki put u plejofu Evrolige i docekamo ga rastereceni da uspostavi novu dominaciju. Veliki Radonja! 14 1
Molina23 Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 (edited) Kako ga puca emocija i silni fleševi iz Pionira nakon svake reči. Klavir u pozadini je samo dodao na celoj priči. Bićemo svi zajedno Bože zdravlja, u niskom stavu ponovo krvariti ta kolena. Niko kao naš veliki Dejo ❤️ Edited December 23, 2024 by Molina23 1 1
Čvarkov Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Koliko je puta izvukao Nebojšu iz govana, ovaj treba da drži Dejinu sliku u kancelariji. 4
Chaos Is Me Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Najvažnija figura naše novije istorije and it's not even close. ❤️ 5 1
Čočo Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 (edited) A evo malo i naše igračine, momčine, ciganšture naše!!! Ušlo u krv i doviđenja! ❤️ Edited December 24, 2024 by Čočo 6 2
božija noga Posted January 6 Posted January 6 Big Sofo, ali onaj doček u autobusu je neprevaziđen 🤣🤣🤣🏀🏀🏀
srlepajce Posted January 12 Posted January 12 Njega, Markusa i Kvinsija kad bi klub pozvao da gostuju (platili im put) nastao bi haos u Areni ❤️ 7 2
Kosjan Willavić Posted January 12 Posted January 12 31 minutes ago, srlepajce said: Njega, Markusa i Kvinsija kad bi klub pozvao da gostuju (platili im put) nastao bi haos u Areni ❤️ Bacali smo pare na razne gluposti kao klub, a ovo bi bio strasan marketinski potez u smislu da klub ne zaboravlja svoje strane bivse igrace kao ni oni njega. 🙂 Plus Djenka, koji je mozda ponekad u BG. 4
Knipex Posted January 12 Posted January 12 Više puta sam pisao da mi je Tarens Kinzi omiljeni strani igrač. Volim ja u Markusa, Dženkinsa, Voltersa, Cirbesa, Skuni Pena, Obinu Ekezija, Odža , i dosta drugih da ne nabrajam sad sve, ali Kinzi mi je na prvom mestu. 2
Recommended Posts