Igor_ Posted January 4 Posted January 4 1 hour ago, Don Dusko said: Je li debitovao Tomovic tamo? Nije, mislim da ce ovih dana put Rusije.
Miki28 Lakers in 5 Posted January 7 Posted January 7 Brat Djenka💪 ehh da nam je on sada u ekipi umesto nekih 1
Урош19 Posted January 7 Posted January 7 4 hours ago, Miki28 Lakers in 5 said: Brat Djenka💪 ehh da nam je on sada u ekipi umesto nekih Mator je Đenka
Milko Miller Posted January 13 Posted January 13 Bjelica nije vise sportski direktor Bahcesehira, objavio je da zeli da bude blize deci.
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 06:43 PM Posted Sunday at 06:43 PM On 1/13/2026 at 8:51 PM, Milko Miller said: Bjelica nije vise sportski direktor Bahcesehira, objavio je da zeli da bude blize deci. Daj ga umesto Dozeta 😎
NMX Posted Monday at 10:31 AM Posted Monday at 10:31 AM On 1/12/2026 at 6:07 PM, srlepajce said: 😁 Igraci Virtusa kad ovo vide znaju da moraju da daju sve od sebe inače sutra uz stepenice trče ka svetilištu 2
SuperTraktorko Posted Monday at 12:50 PM Posted Monday at 12:50 PM 2 hours ago, NMX said: Igraci Virtusa kad ovo vide znaju da moraju da daju sve od sebe inače sutra uz stepenice trče ka svetilištu Cak i kada bi zanemarili taj sasvim moguc scenario, realno je da inspirise i stvara odredjeno strahopostovanje da tvoj trener, u proseku 40 godina stariji od igraca, je u takvoj kondiciji da moze to da izdrzi i da mu je dovoljno stalo da mu je potrebno na takav nacin da se izduva. Ja kada vidim ovo (a debelguz sam na maks) budem u fazonu daj da opalim jedan lagani trcohod do Banjice i natrag. 4
Čočo Posted Monday at 02:46 PM Posted Monday at 02:46 PM Ipak je JB naš bivši igrač. Razmišljao sam gde je pravo mesto za ovo. Izvuče bata patku i izmeri je očas posla. 😂 13
NMX Posted Monday at 02:50 PM Posted Monday at 02:50 PM Brat JB isuče patku i zavali ovog majmuna po sred čela 2 2 1
Geronimo Posted Monday at 06:37 PM Posted Monday at 06:37 PM Sa majmunima jedino to i pali... Svet je bio mnogo bolje mesto kada internet nije bio dostupan svakoj budali. 1
Recommended Posts