Losmi17 Posted Sunday at 07:47 PM Posted Sunday at 07:47 PM Toliko toga mozes da pitas, a Edin ovo pretvorio maltene u HR intervju za posao. Udavi sa nekim situacionim pitanjima. 7
Dzo23 Posted Sunday at 08:45 PM Posted Sunday at 08:45 PM Dejo kralj. Lijepo je viditi ga posle nešto dužeg vremena.
Kosjan Willavić Posted Sunday at 10:08 PM Posted Sunday at 10:08 PM (edited) 2 hours ago, Losmi17 said: Toliko toga mozes da pitas, a Edin ovo pretvorio maltene u HR intervju za posao. Udavi sa nekim situacionim pitanjima. Jeste, ovo sam i ja veceras primetio. Nekako nije ni blizu izvadio maksimum iz ovog gostovanja. Imao je znatno boljih priprema i emisija pre ove. I to nije do samog Radonje, vec vise do domacina Edited Sunday at 10:08 PM by Kosjan Willavić 1
Phobia Posted Monday at 02:18 PM Posted Monday at 02:18 PM Sta je ovo ljudi, postade Shabaz "trener", izgleda da je pogresan ugovor kod nas potpisao, trebao nam je on biti prvi trener
Don Dusko Posted Monday at 03:00 PM Posted Monday at 03:00 PM Shabazz otisao u trenere.Steta da nije povreda bila bi to fina karijera u Evropi.
Урош19 Posted Monday at 03:46 PM Posted Monday at 03:46 PM (edited) 20 hours ago, Estrella Roja said: Dejo gost kod Edina: Lepo je slušati Deju ali baš slaba epizoda u poređenju sa nekim drugim plus je i kraća. Gledao sam pred spavanja pa moguće i da sam nešto zaboravio ali baš malo su pričali o periodu kod nas a ostali klubovi (sem Budućnosti) su samo spomenuti u poslednje 4 minute. Edited Monday at 03:47 PM by Урош19 2
Knipex Posted Monday at 07:59 PM Posted Monday at 07:59 PM Gledam Galatasar - Fener i za Galatu igra Fredi Gilespi. Lik tri puta pravi identičan faul u napadu i nijednom mu nije bilo jasno zašto 2
NMX Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Petrušev za sada ima baš finu sezonu u Dubaiju. 14.8p, 7.3sk, 1.2as, 20 prosečan index. Šut iz igre 50-60-90. 1
berti Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Gudura nešto mrljavi u Milanu. Jbg, mogao je da bude deo svega ovoga, ali je izabrao tako. 7
Cavani Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Just now, berti said: Gudura nešto mrljavi u Milanu. Jbg, mogao je da bude deo svega ovoga, ali je izabrao tako. I ti bi/ja izabrali tako za 3 miliona eura vise. Dobio je ponudu koja se ne odbija. 8
m0k1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Meni tu najvise bode oci procenat suta - kod nas je bio ocajan (za igraca tog kalibra) i sa linije slobodnih bacanja a i za 3 poena.
berti Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 32 minutes ago, Cavani said: I ti bi/ja izabrali tako za 3 miliona eura vise. Dobio je ponudu koja se ne odbija. Jbg, obicnom smrtniku je uglavnom isto imao 2 ili 3 i više miliona jer resava i sa milionom sve probleme. Ovima nije isto 50 i 51,2 miliona. Tako da, neka ga, neka uziva tamo.
Mile1 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 46 minutes ago, berti said: Gudura nešto mrljavi u Milanu. Jbg, mogao je da bude deo svega ovoga, ali je izabrao tako. Bogu hvala pa nije dosao kod nas 1 1
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 30 minutes ago, berti said: Jbg, obicnom smrtniku je uglavnom isto imao 2 ili 3 i više miliona jer resava i sa milionom sve probleme. Ovima nije isto 50 i 51,2 miliona. Tako da, neka ga, neka uziva tamo. Gudura je isto obican smrtnik, koji ima porodicu i koji sutra moze da se povredi i da ode sve u vodu. Kakvih crnih 50 miliona, igrao je 7 sezona u Feneru za oko milion u proseku, pre toga za sitnis u Zvezdi. Ugovor u Armaniju mu je ugovor karijere i to ubedljivo, tamo ce uzeti koliko do 30e godine zivota. Najjace da ce to da rizikuje zbog napred Zvezda le. 13 1
Borky Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Aj sad da se ne lazemo. Gudura bi fino legao na ovu ekipu i bilo bi ga fino vidjeti opet u nasem dresu. Meni je Armani onako bezveze ekipa i bas steta sto smo od njih izgubili prvu,sad bih pocistili laske nego Baskoniju.
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kako je lako tudjim kurcem gloginje mlatiti svi bi vi igrali/radili iz ljubavi prema firmi/klubu ne bi se uopste premisljali da odete kad vam neko ponudi 3/4x vise novca nego sto trenutno zaradjujete. Zli Gudura kako je mogao. 4
berti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 6 minutes ago, Cavani said: Gudura je isto obican smrtnik, koji ima porodicu i koji sutra moze da se povredi i da ode sve u vodu. Kakvih crnih 50 miliona, igrao je 7 sezona u Feneru za oko milion u proseku, pre toga za sitnis u Zvezdi. Ugovor u Armaniju mu je ugovor karijere i to ubedljivo, tamo ce uzeti koliko do 30e godine zivota. Najjace da ce to da rizikuje zbog napred Zvezda le. Uh, pa nisam mislio bukvalno na 50 miliona. Poenta je da je obicnim ljudima maltene isto da li po sezoni zarađuje 1,5 ili 2,5 miliona. Nekom CR bi mesecima pregovarao da li ce imati 150 ili 151 milion godišnje
berti Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Kako je lako tudjim kurcem gloginje mlatiti svi bi vi igrali/radili iz ljubavi prema firmi/klubu ne bi se uopste premisljali da odete kad vam neko ponudi 3/4x vise novca nego sto trenutno zaradjujete. Zli Gudura kako je mogao. Jbg, sad.
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ta priča o novcu je potpuno bespredmetna i veoma dosadna. Tačno je da suštinski nema razlike u životnoj komociji ako imaš 30 ili 35 miliona evra. Isto tako je tačno da se skoro nikad ne dešava da neko izabere 2 miliona po sezoni umesto 3.5 miliona po sezoni. Uvek i svako gleda da "uzme" što je više moguće. Ne znam dokle ćete više da potežete tu jebeno dosadnu priču o tome nekom uzvišenom moralu i emocijama. TO SU PROFESIONALCI. Oni od toga žive, a ta profesija, ako si dovoljne sreće traje oko 15 do 20 godina ukupno. Od toga, veću kintu uzmeš u dva tri ugovora, koji traju maksimalno do 10 godina (dakle to je za one srećnike kojima se poklopio rad, talenat i nedostatak povreda plus klub koji hoće da ih plati). Na prste jedne ruke mogu da se nabroje igrači koji bi zarad neke navijačke strasti iz detinjstva izabrali manje novca. I dokle ćemo više o tome? 4
Cavani Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, berti said: Uh, pa nisam mislio bukvalno na 50 miliona. Poenta je da je obicnim ljudima maltene isto da li po sezoni zarađuje 1,5 ili 2,5 miliona. Nekom CR bi mesecima pregovarao da li ce imati 150 ili 151 milion godišnje Obicni ljudi ne zaradjuju toliko pa im je apstraktno da uopste misle o tim brojkama, gledaju bogatase i misle eh da mi je jedan njihov milion. Ne znaju njihove probleme, ne prolaze kroz muke zbog teskih povreda koje ugrozavaju karijere a koje su skoro svakodnevne na ovom nivou. U praksi ne postoji igrac pogotovo nakon 30e godine koji bi odbio takav ugovor zivota. Ovde da je dosao jebali bi mu majku posle prve finte i preskocenog suta, kao juce Jagu kad je zvizdalo pola hale. 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Razlike nema između 30 i 35 miliona samo filozofski, životno itekako ima. Profesionalni sportisti nemaju lajfstajl običnog smrtnika, treba sve to finansirati (pri čemu te i sredina tera na žešći trošak, što je posebno izraženo u različitim bogataškim kolektivima poput sportskih), a treba da misliš i na nastavak života posle karijere ako ne želiš da budeš ćaci. I meni kad dignu platu za 10-15% možda je sve suštinski isto, ali u svakodnevnom životu mi znači. 7
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Da ne ulazimo u to kako životni stil jednog bogataša uopšte nije ni sličan životnom stilu nokog ko je zaposlen od 9 do 17h. I nije ni štos u tome što su oni neke raspikuće, jednostavno, kad imaš onda te to vuče da trošiš na lepše stvari, bolja letovanja, bolje automobile, luksuznije nekretnine. A to sve košta mnogo i za kupovinu i za održavanje. Pare se lako troše, a kada se završi karijera mnogi su vrlo brzo bankrotirali, o tome se ne piše previše. Nije džabe ona narodna kletva "Da bog da imao pa nemao!" Teško se čovek navikava na nemaštinu nakon što je bilo izobilja.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nije samo da trošiš na lepše stvari nego te često sredina tera na to. U skoro svim sportskim porfesionalnim kolektivima su stalno neke proslave, čašćavanja, rođendanski pokloni suprugama i devojkama igrača, maltene niko u porodici osim tebe ne privređuje itd. Ozbiljno smaranje, ma koliko para imao. 3
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 56 minutes ago, Chaos Is Me said: Nije samo da trošiš na lepše stvari nego te često sredina tera na to. Na to sam i mislio pod "stil života". To je to.
SuperTraktorko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo sto kaze Haos. Sportisti, pevaci, glumci i svi ostali zabavljaci™ zive odredjen lifestyle maltene hteli to oni ili ne, jer su takvi krugovi u kojima se oni krecu i takve su im sredine. Obaska sto oni imaju i svoje svite, prijateljsko-rodbinske, i treba to citavo pleme podmiriti kao glavni bread-winner/paterfamilias. I pre nego sto neko mnogo pametan se ubaci sa "pa ne moraju oni to da rade", nije to bas tako. Ogromna je socijalna i emocionalna cena toga da se ne pristane na bas nista od paketa iznad. Ono sto mozes, je da postavis odredjene granice da ne bi zavrsio kao Ajverson, ali to je pretty much it. 3
Recommended Posts