srlepajce Posted July 22 Posted July 22 Jbt koliko smo omatorili Teja bleja i Reba beba, kao juce da je bilo 1 1
nunilo Posted July 22 Posted July 22 Niste vi nista omatorili ... Moja prva kosarkaska utakmica kad me je cale odveo u pionir kasnih 70-tih. Igrali su Zvezda - Cibona i tada sam gledao i dan danas svog omiljenog igraca Slobodana Nikolica 🤩. 3
Djirona Posted Wednesday at 11:03 AM Posted Wednesday at 11:03 AM Lazarevic potpisao za Bilbao... 2 2 1 1
Smrtokapa Posted Wednesday at 11:22 AM Posted Wednesday at 11:22 AM Što bi rekao Clubber Lang I don't hate Bilbao, but I pity the fool! 4
Урош19 Posted Wednesday at 02:17 PM Posted Wednesday at 02:17 PM 2 hours ago, Smrtokapa said: Što bi rekao Clubber Lang I don't hate Bilbao, but I pity the fool! Znam šta ću gledati včrs, hvala
nunilo Posted Wednesday at 04:55 PM Posted Wednesday at 04:55 PM Zanimljivo da je Kampaco jako pohvalno govorio o Lazarevicu, da je zahvalan igrac i da dosta donosi ekipi.
Molina23 Posted Wednesday at 05:25 PM Posted Wednesday at 05:25 PM (edited) 30 minutes ago, nunilo said: Zanimljivo da je Kampaco jako pohvalno govorio o Lazarevicu, da je zahvalan igrac i da dosta donosi ekipi. Rasna argentinska kerina savršeno prepoznaje i ceni druge kerine. Kao što je naš svaki hustle Amer zavoleo Branka (& Šegija) na keca, to je tako. Edited Wednesday at 05:26 PM by Molina23 1
MrTripleDouble Posted Wednesday at 06:47 PM Posted Wednesday at 06:47 PM Svaka cast mendzeru koji je ovakvom izrazitom napadackom antitalentu zabo' Spaniju, i to ACB ligu. Liga u kojoj se najvise cene ofanzivni talenti dozivece da vidi coveka koji zicere ubacuje u polovicnim procentima. Kontam da ce nakon jedne sezone brze bolje nazad u ABA ili neku poljsku lig, ali i ti ga zabole. Uzece kintu i CV-u ce mu pisati ACB liga. 1
Chaos Is Me Posted Wednesday at 08:12 PM Posted Wednesday at 08:12 PM Jedan Dino Radončić je igrao u Realu, prema tome...
MV91 Posted Thursday at 10:25 AM Posted Thursday at 10:25 AM Лендри Ноко у Бурси. Очекивао сам његову бољу каријеру.
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 7/31/2025 at 12:25 PM, MV91 said: Лендри Ноко у Бурси. Очекивао сам његову бољу каријеру. Bas me zanima kako ce se tamo snaci,ja sam ga kod nas bas gotivio
Christofer Moltisanti Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 7/22/2025 at 11:43 AM, srlepajce said: Jbt koliko smo omatorili Teja bleja i Reba beba, kao juce da je bilo Vrlo moguće da je subjektivni mišljenje ali eto da podelim razmišljanje sa vama pa da vidimo. Pratim baš aktivno bez prekida od one sezone Skuni Pen + Ekezie (npr. 2001). Pre toga kroz maglu neko sećanje, i naravno tkz. enciklopedijsko znanje 🙂 Meni deluje da nikad nije bila takva energija oko tima i takva povezanost izmedju igrača i navijača kao u te 2/3 sezone - Reba, Teja, MWill, Jović, Blažić, Kalina… Da li je to samo meni tako ili je realna priča? 1
Recommended Posts