srlepajce Posted July 22 Posted July 22 Jbt koliko smo omatorili Teja bleja i Reba beba, kao juce da je bilo 1 1
nunilo Posted July 22 Posted July 22 Niste vi nista omatorili ... Moja prva kosarkaska utakmica kad me je cale odveo u pionir kasnih 70-tih. Igrali su Zvezda - Cibona i tada sam gledao i dan danas svog omiljenog igraca Slobodana Nikolica 🤩. 3
NMX Posted Friday at 07:13 AM Posted Friday at 07:13 AM Kuku, Reba ima 30 godina To je to, idem na groblje. 1 6
Smrtokapa Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Što bi rekao Clubber Lang I don't hate Bilbao, but I pity the fool! 4
Урош19 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 2 hours ago, Smrtokapa said: Što bi rekao Clubber Lang I don't hate Bilbao, but I pity the fool! Znam šta ću gledati včrs, hvala
nunilo Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Zanimljivo da je Kampaco jako pohvalno govorio o Lazarevicu, da je zahvalan igrac i da dosta donosi ekipi.
Molina23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 30 minutes ago, nunilo said: Zanimljivo da je Kampaco jako pohvalno govorio o Lazarevicu, da je zahvalan igrac i da dosta donosi ekipi. Rasna argentinska kerina savršeno prepoznaje i ceni druge kerine. Kao što je naš svaki hustle Amer zavoleo Branka (& Šegija) na keca, to je tako. Edited 13 hours ago by Molina23
MrTripleDouble Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Svaka cast mendzeru koji je ovakvom izrazitom napadackom antitalentu zabo' Spaniju, i to ACB ligu. Liga u kojoj se najvise cene ofanzivni talenti dozivece da vidi coveka koji zicere ubacuje u polovicnim procentima. Kontam da ce nakon jedne sezone brze bolje nazad u ABA ili neku poljsku lig, ali i ti ga zabole. Uzece kintu i CV-u ce mu pisati ACB liga.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jedan Dino Radončić je igrao u Realu, prema tome...
Recommended Posts