NMX Posted March 15 Posted March 15 Hvala nasem bivsem igracu hehe ali neka ga po strani. Jos pamtim prosle demokratske promene, njegovu podrsku a onda i njegove poslovne poduhvate i saradnje sa delovima vlasti 3
Kosjan Willavić Posted Sunday at 07:59 PM Posted Sunday at 07:59 PM 6 minutes ago, Čvarkov said: Srećan rođendan, Facu majstore! Daj da ga odvedu negde u cetvrtak uvece i stave mu neki laksativ u pice. Red je i Facu da nas pusti 😄 1
Dropkick Murphys Posted Monday at 12:43 AM Posted Monday at 12:43 AM On 2/11/2025 at 12:59 PM, Chaos Is Me said: Vidim Stevana Pekovića kod Jao Mileta, ostario je neverovatno. U toku igrački dana mislio sam da tako izgledaju svi kontroverzni biznismeni. Komšija mog baš dobrog drugara u Stokholmu. Videh ga kad sam išao. Trenira neke klince, zeza se malo. A imao je i dodira sa kontroverznom stranom biznisa ( : Ako ne grešim, dobio je dva deteta posle 50. godine. Alal vera xD
Chaos Is Me Posted yesterday at 01:49 PM Posted yesterday at 01:49 PM Pronađen je mrtav Vladimir Mašulović, to je onaj lik što je svojevremeno sa svojim ćaletom nosio koševe sa Kališa zbog duga. Kasnije mu je otac ubijen ako se ne varam i to baš neko mafijaško ubistvo tipa odsečena glava u kesi ako se dobro sećam.
Recommended Posts