Jump to content

KKCZ- bivsi igraci i treneri

kalistenika u rutini

Recommended Posts

• 2 weeks later...
9 minutes ago, Howie Roseman said:

GOSPODIN u svakom smislu te rijeci. Nevjerovatno mi je drago sro je bio trener mog omiljenog kluba. Odlican trener ali ono sto je mnogo bitnije sjajan coek.

Ostaje zal sto on u svojim mandatima nije imao ovakve budzete. Bez sumnje bi usli u plejof a tamo bi bili zajeban rival svima.

• Like 6
  • Love 2

15 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

GOSPODIN u svakom smislu te rijeci. Nevjerovatno mi je drago sro je bio trener mog omiljenog kluba. Odlican trener ali ono sto je mnogo bitnije sjajan coek.

Ostaje zal sto on u svojim mandatima nije imao ovakve budzete. Bez sumnje bi usli u plejof a tamo bi bili zajeban rival svima.

Mislim da je Dejo, nakon svega sto je prosao, trenutno u svom trenerskom prajmu.

Nakon ovog projekta koji mu ide dobro, nema razloga da nam se putevi opet ne ukrste, tek mu je 54, a kroz par godina ce i Covicev uticaj u klubu dodatno pasti ili prestati uopste.

Kakve smo mi srece, novi Dejov povratak poklopice se sa prestankom ove megalomanije i konacnim zavrtanjem slavine, pa cemo opet rezultat praviti uz pomoc njegove selekcije, velikog truda i borbe neke nove domace osnove i nekih novih gotivnih stranaca.

Ja mu pre toga zelim da uvede Bahce u El, ili da makar osvoji EK pa dalje kako znaju, nama da se posibamo neki put u plejofu Evrolige i docekamo ga rastereceni da uspostavi novu dominaciju.

Veliki Radonja!

• Like 7
  • Love 1

Kako ga puca emocija i silni fleševi iz Pionira nakon svake reči. Klavir u pozadini je samo dodao na celoj priči. Bićemo svi zajedno Bože zdravlja, u niskom stavu ponovo krvariti ta kolena.

Niko kao naš veliki Dejo ❤️ 

Edited by Molina23
  • Like 1
  • Love 1