Kooineeperk Posted February 1 Share Posted February 1 9 hours ago, Del Piero said: Ne mogu da verujem da niko nije pomenuo Nelsona, cak ni u honorable mentions. Moj najdrazi stranac ikada i generalno jedan od najdrazih igraca. Steta sto je osvojio samo dva kupa, ali ostavio je veliki trag. Prvi stranac koji je produzio ugovor i ostao dve sezone, prvi stranac kapiten. Fenomenalan karakter, vodja, nisu ga dzabe zvali Admiral. Takodje nikad necu zaboraviti njegovu simultanku u praznom Jezeru u nastavku finala kupa kada smo osvojili prvi trofej posle 7 godina, a on bio MVP. On 1/30/2024 at 3:26 PM, Kooineeperk said: @Čvarkov sve si lepo napisao, ja bih u Worthy Mentions dodao jos i Nelsona i Fajea (brat je odigrao za sve pare). 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 2 Share Posted February 2 Niko da primeti, Petrušev odličan sinoć protiv Bajerna. Fina statistika, poeni u poslednjem minutu za plus 4 Olija. Index 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 2 Share Posted February 2 To mu je ujedno prva suvisla partija ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 2 Share Posted February 2 Btw, šteta za Alimpija što je ljomber, mislio sam da je to ostavio iza sebe, delovao mi je ok u nekim intervjuima i podcastima, ovo vatanje za muda je baš ono potez koji ne priliči trenerima šta god da ga je isprovociralo. Igrače i mogu da razumem donekle ali trenere ne, oni treba da su ipak iznad situacije. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 2 Share Posted February 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 2 Share Posted February 2 Juce je bio Dejov rodjendan. I pored svih titula i lepih uspomena, prva pomisao na njegove ere mi je onih mesec i po kada smo bili ekipa sa najboljom formom u Evropi i dobijali redom EL ajkule. To je bio i bice Dejov trenerski vrhunac, a uostalom, i vrhunac naseg KK u covicevskoj eri. Godinu pre se otislo medju osam ( igrala se npr i prosle godine na mahove sexy kosarka u EL za vreme Dusko effecta ), sto jeste bolji plasman, ali onakva ratnicka kosarka sa prilicno skromnim i najjeftinijim rosterom u EL mi je gradacijski ipak ispred. 8 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 3 Share Posted February 3 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spajk32 Posted February 4 Share Posted February 4 A danas su u ACB ligi jedan protiv drugog igrala naša dva bivša igrača, legendarni Kino Kolom protiv Fakua.Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted February 4 Share Posted February 4 2 hours ago, spajk32 said: A danas su u ACB ligi jedan protiv drugog igrala naša dva bivša igrača, legendarni Kino Kolom protiv Fakua. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Kino je ozbiljna glava i u ovim godinama, izumiruca vrsta majstora. Steta za onaj period kod nas, nijedna strana nije bila na svom nivou tada, bas smo se mimoisli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 5 Share Posted February 5 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1885713/Nemanja-Bjelica-napadnut-u-decjoj-igraonici-u-Beogradu.html Srpskog košarkaša Nemanju Bjelicu napao je N.P. u jednoj dečjoj igraonici u Beogradu, prenosi "Srpski telegraf". Prema njihovim informacijama, muškarac se prvo Bjelici obratio "gnusnim i pretećim rečima" i pritom mu napao porodicu: "Gde si Indijanac, jeb*ću ti porodicu, decu, ženu i tebe. Uzeću ti pare i iseliti u Prigrevicu!", navodno je rekao N.P. Dalje se navodi da se Bjelica nakon ove neprijatne scene odvojio za šank, nakon čega mu je muškarac prišao i pretio njegovoj deci uz odvratan rečnik, međutim nije se na tome završilo. Navodno, muškarac N.P. je posle toga uzeo makaze i zapretio: "Sad ću da te izbodem, p**ko jedna! Čekam te na parkingu!", prenosi ovaj list informacije iz dečje igraonice i dodaje da je napadač potom priveden, dok su svedoci potvrdili šta se desilo. Podsetimo, proslavljeni srpski košarkaš Nemanja Bjelica vratio se ovog leta u Crvenu zvezdu, igrao je za nju na pripremama, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč i njegov status je nepoznat pošto se spekulisalo o povratku u Fenerbahče, o navodnoj penziji, kao i o tome da će ipak obući dres crveno-belih. U međuvremenu, nije potvrđen nijedan od ova tri scenarija, a Bjelica je poslednji put u javnosti viđen u "Areni" kada je početkom decembra gledao meč Evrolige protiv Efesa. Nemanja Bjelica (35) je karijeru počeo u Austriji, da bi potom u Crvenoj zvezdi od 2008. do 2010. godine stekao ime. Igrao je za Baskoniju, Fenerbahče, bio i MVP Evrolige 2015. godine pre odlaska u NBA ligu. Tamo je igrao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden Stejt, a upravo sa Voriorsima je osvojio šampionski prsten 2022. godine pre povratka u Fenerbahče, pa potom i Crvenu zvezdu. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted February 5 Share Posted February 5 N.P. je inače Nikola Petković bivši igrač FKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 5 Share Posted February 5 Sudeći po snimku, Bjelica se potresao kao da ga je ujeo komarac. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 5 Share Posted February 5 Nije želeo čovek da pravi problem i zbog dece koja su bila u blizini. Imaš i drugi snimak gde kad je fudbaler video da mu prilazi Bjelica brže bolje uzima makaze, valjda je mislio da ovaj dolazi da ga nabode. Sreća njegova što su bili u igraonici inače bi se upoznao sa kragnom Nemanje Bjelice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 2 hours ago, Dzistrou said: N.P. je inače Nikola Petković bivši igrač FKCZ. Quote Zvezda ima i taj problem sa brojem stranaca, stranci ne mogu da osete Zvezdu kao što je osećaju domaći igrači. Ajd što nema takozvanih gardista, nego više i nema igrača koji mogu da razumeju Delije, navijanje, koji osećaju grb na srcu". "Stranac koji dolazi u Srbiju ne može da bude kvalitetan. Kvalitetan stranac je skup, naši klubovi ga neće i ne mogu platiti. Ok, Kanga je napravio lepe stvari, ali Kanga nije za Ligu šampiona. I kad već ne možemo da angažujemo ozbiljne inostrane igrače, bolje se onda posvetiti našim igračima. Oni osećaju Zvezdu, oni igraju srce, to često donosi i pobede. Zato sam i pomenuo takozvane gardiste, koji po kvalitetu možda i nisu bolji od sadašnjih igrača, ali su donosili mnogo bolje rezultate i širili pozitivnu atmosferu koja sada nedostaje Zvezdi". Gde ovakav čovek da napadne nekog, baš sam iznenađen. Edited February 5 by TB Told 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 5 Share Posted February 5 23 hours ago, spajk32 said: A danas su u ACB ligi jedan protiv drugog igrala naša dva bivša igrača, legendarni Kino Kolom protiv Fakua. Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka Legenda svetske košarke i neki momak u belom dresu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) "Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti. Hvala Puno Nikola Petković", Vidi se da odise inteligencijom😀 Edited February 6 by Miki28 Teoljub typo 1 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 6 Share Posted February 6 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: "Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti. Hvala Puno Nikola Petković", Vidi se da odise inteligencijom😀 Ovo vec jeste njegov nacin razmisljanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 6 Share Posted February 6 14 minutes ago, MarkoKep said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=06&nav_id=2477248 Kakva je ovo promaja u glavi... Quote Oglasio se Petković: Bjelica je lažna žrtva i navija za Partizan a pa ništa onda, ako navija za Partizan onda je ok da bodeš makazama, sve ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 6 Share Posted February 6 38 minutes ago, Miki28 Teoljub said: "Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici kao ni on ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko. Sve sto je rekao je laž, a da ja budem zadržan u pritivoru je zvao preko veze, a ljude koji su za to urgirali ću ako budem morao javno imenovati u svim medijima. Kao i izjavu advokatice N.B. da će me uništiti. Hvala Puno Nikola Petković", Vidi se da odise inteligencijom😀 Čovek je glup i onda posle ovakvih sopštenja lako je ljudima da zaključe da je i kriv. Vidim u saopštenju da se dotako i žene Bjelice i kako je prevario sa ženom svog najboljeg druga Save Lešića. Nije baš ni u vinklu, mada ko će ga znati, možda ni Bjelica nije nevin u ovoj priči. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 6 Share Posted February 6 Nekada je bolje cutati i ne reci nista nego potvrditi da si glupan na kub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 6 Share Posted February 6 Na kraju sukob je nastao zbog žena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted February 6 Share Posted February 6 9 minutes ago, NMX said: a pa ništa onda, ako navija za Partizan onda je ok da bodeš makazama, sve ok. Ali tačno vidiš 1/1 da on razmišlja kako će to da okrene javnost na njegovu stranu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Od svakog slučaja u ovoj državi mora da se pravi neki cirkus. Naravno,mora neka navijačka konotacija da se uliže u zadnjicu. Očekujem od dotičnog Petkovića da krene da gostuje po jutarnjim programima da priča svoju priču. Edited February 6 by Polivalentni Stevica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted February 6 Share Posted February 6 I ti izvoli, vrati se u Srbiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 6 Share Posted February 6 21 hours ago, TB Told said: Gde ovakav čovek da napadne nekog, baš sam iznenađen. Šteta što na forumu nema reakcije povraćanja, to bi bila prava stvar za ovu mudroliju i gardiste 2 hours ago, Volter said: Na kraju sukob je nastao zbog žena. Tose nisam nado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts