SunZero Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 12 minutes ago, delgado said: Opasno sam suicidalan danas. primio si se na vaskrsenje? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Takodje sam nervozan citav dan, koci mi net opasno, ne mogu da gledam game of thrones... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Bolje nemoj...svi su izginuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 29, 2019 Author Share Posted April 29, 2019 3 minutes ago, Yi Sun Shin said: Bolje nemoj...svi su izginuli. Ti ces i novu sezonu The Expanse da propustis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 7 hours ago, SunZero said: primio si se na vaskrsenje? KOntam najbolji dan za suicid ionako cu vaskrsnem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 11 minutes ago, delgado said: KOntam najbolji dan za suicid ionako cu vaskrsnem nemoj brate, sigurno postoji neko ko te voli cak i da vaskrsnes, kako ces znati da si to zaista ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 6 minutes ago, SunZero said: cak i da vaskrsnes, kako ces znati da si to zaista ti Sto bi rekao Vlado Georgijev "Mi nismo mi i to nije to". 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 8 hours ago, delgado said: Opasno sam suicidalan danas. Nemoj buraz. Potreban si @Miki28 da cackas zivce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Samo ako prihvati Lebrona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted April 29, 2019 Share Posted April 29, 2019 Slazem se. Los Angeles je dovoljno velik za obojicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 6 hours ago, ZoltanWantsToDie said: @stefan81888 Gledao sam ono sto si postavio. Mislim, govori mi nesto sto vec znam. Ja i sad zaista volim bivsu devojku, ali ne mogu sebi pomoci previse. Imam sa kim i da se vidjam trenutno, ali ne mogu. Izadjem, odem u stan sa jednom doista dobrom devojkom, provedem lepo vreme, pricamo, lezimo, bude sve super, ali pukne me nesto u glavu posle sve one srece i odjednom ne mogu ocima videti ni sebe ni bilo koga drugog. Sedimo, zagrlim je i onda poznat miris. I posle toga beda narednih dana. Odem doma, setim se gde smo vreme provodili i opet ista prica. Ista beda iznova.🙄 Ti si stvarno isti ja. Minus ovo da volim neku bivsu. Moras da naucis da igras sa onim kartama koje imas a ne da uvek cekas da izvuces bolje. (: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 10 hours ago, stefan81888 said: Moras da naucis da igras sa onim kartama koje imas Zvucis kao neki motivacioni govornik za sirotinju. 1 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 1 minute ago, Malkolm Brogdon said: Zvucis kao neki motivacioni govornik za sirotinju. Bolje motivacioni govornik za sirotinju nego samo sirotinja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 17 hours ago, ZoltanWantsToDie said: @stefan81888 Gledao sam ono sto si postavio. Mislim, govori mi nesto sto vec znam. Ja i sad zaista volim bivsu devojku, ali ne mogu sebi pomoci previse. Imam sa kim i da se vidjam trenutno, ali ne mogu. Izadjem, odem u stan sa jednom doista dobrom devojkom, provedem lepo vreme, pricamo, lezimo, bude sve super, ali pukne me nesto u glavu posle sve one srece i odjednom ne mogu ocima videti ni sebe ni bilo koga drugog. Sedimo, zagrlim je i onda poznat miris. I posle toga beda narednih dana. Odem doma, setim se gde smo vreme provodili i opet ista prica. Ista beda iznova.🙄 Nije valjda prdnula... 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Zvucis kao neki motivacioni govornik za sirotinju. Da nisam verzija za sirotinju, ne bih pisao ovde, he he he. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Odrzi Tedx talk i pricaj ljudima kako imaju svoj zivot pod punom kontrolom i jedino se oni pitaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 6 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Odrzi Tedx talk i pricaj ljudima kako imaju svoj zivot pod punom kontrolom i jedino se oni pitaju. Zakacicu snimak u kafani kad bude na Tedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 23 minutes ago, Yi Sun Shin said: Nije valjda prdnula... Proklet bio! Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 2 hours ago, Yi Sun Shin said: Nije valjda prdnula... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Sta cu ja na ovoj temi ... Jbna navigacija😴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 20 hours ago, ZoltanWantsToDie said: @stefan81888 Gledao sam ono sto si postavio. Mislim, govori mi nesto sto vec znam. Ja i sad zaista volim bivsu devojku, ali ne mogu sebi pomoci previse. Imam sa kim i da se vidjam trenutno, ali ne mogu. Izadjem, odem u stan sa jednom doista dobrom devojkom, provedem lepo vreme, pricamo, lezimo, bude sve super, ali pukne me nesto u glavu posle sve one srece i odjednom ne mogu ocima videti ni sebe ni bilo koga drugog. Sedimo, zagrlim je i onda poznat miris. I posle toga beda narednih dana. Odem doma, setim se gde smo vreme provodili i opet ista prica. Ista beda iznova.🙄 Sve je to normalno i vrlo korisno iskustveno. Ja sam mislio da nikad neću moći da izađem iz te čaure koju sam samom sebi stvorio. Potrebno je vreme i da naiđe neka nova vredna pažnje, koja će biti privlačna na sasvim novi način. Meni je trebalo jedno 6, 7 godina da se sasvim očistim od prošlosti. Jebeno, ali na kraju uspešno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 49 minutes ago, BattleBorn said: Sutra cu da obrisem ovaj post. Kasno sad, imam screenshot 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 Ja cesto sanjam kako ginem u avionskoj nesreci i ponekad tacan rezultat neke utakmice. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 1, 2019 Share Posted May 1, 2019 1 hour ago, BattleBorn said: Ja sam upoznao zensku verziju sebe, jos devojka ima kratku kosu. 😄 Sutra idemo u bioskop, izasli jednom, gledali nas kao da smo brat i sestra. Precudno. Držimo fige da joj u bioskopu zazvoni telefon sa melodijom you'll never walk alone 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted May 1, 2019 Author Share Posted May 1, 2019 (edited) 23 minutes ago, NMX said: Držimo fige da joj u bioskopu zazvoni telefon sa melodijom you'll never walk alone Crveno je boja ljubavi Edited May 1, 2019 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts