Golijat Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 12 minutes ago, Lmx said: Ne zna se sta je gore dal' igra Bruklina i Cikaga ili komentatori na O2. Def ova dva idiota na O2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 5 hours ago, uini said: leonardu je inače ovo prva titula u tvom svetu? durant je najbolji samo kada bi bio zdrav a inače je uzeo titule sa stephom, klayom i draymondom. lebron je za to vreme herojski uzeo titule sa užasnim igračima kao što su prajm wade i bosh ili prime irving i love, naspram matorih marc gasola, ibake i siakama i FVV! izvini, glup sam. odlican argument jos jednom. briljiras. ponavljas opet tu glupost. a sa kime je leonard uzeo prvu titulu. sa trenerom pocetnikom i sa tri nemaca pojma parkerom, ginobillijem i duncanom. 5 hours ago, uini said: .... inače, ovo ti je već treća tema u par sati : "statistički parametri (advanced ili oni drugi) =definišu najboljeg igrača na svetu" jebes statistiku, ne znam zasto se uopste vode. treba se gledati ko je bio najbolji igrac u sampionskom timu, taj je najbolji u svemu, bar do sledece godine. prethodni uspesi i trenutna forma kurcu vrede. tako su pre par godina nowitzki, iguodala i sada durant do juna bili najbolji na svetu. okej, od sada pre nego sto pricam sa tobom, pitacu te sta smem i sta ne smem da napisem u postu. i opet nisi nista argumentovano rekoao, niti odgovorio na moja pitanja, nego lupetas gluposti koje nemaju veze sa temom o kojom smo pricali. nek ti bude, proslogodisnji lakersi su bili jaci od toronta i samo zbog jamesa koji je propo propustili su playoff, dok je leonard herojskim snagama sam protiv svih dobio sve utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Da li je moguće da još uvek postoje likovi koji osporavaju Kawhia? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 10 hours ago, Noćna mora B92 fantazera said: Ne znam samo kako to misli, kad je potpuno očigledno da je Davis prvi i najbolji igrač ove ekipe. Jedino ako pokuša opet stare fore iz Majamija i Klivlenda, da mu drugi osvajaju titule za njega, a on da kupi priznanja. Najveća prevara u istoriji sporta - lažni, samoproklamovani "Kralj". 😂😂😂 Dobrodosao, Boro!!! 10 hours ago, gggggggg said: ako ne racunamo duranta, james je i dalje najbolji. bar dok neko ne dokaze suprotno ove sezone. 10 hours ago, gggggggg said: dokazao je protiv osakacenog golden state protiv koga bi dokazao i bilo koji superstar iz top6-7 igraca u ligi. previse se prica o leaonardu kao da je sam megu leks doveo do titule a ne zajedno sa fvv, siakamom, lowryjem, gasolom, ibakom... 10 hours ago, gggggggg said: durant i lebron traju vec 10+ godina bez pada u kvalitetu. leonard propusta po sezoni 20+ utakmica ili cak citavu jednu sezonu. 10 hours ago, Drakaris said: Kakvu je konkurenciju imao Kavaj? I tu Filadelfiju su prosli jedva. Steta je za Dzejmsa sto nije iskoristio povrede GS-a. Sve cetiri sezone je imao veoma jak GS ispred sebe i onda ode u ekipu koja nije konkurentna za titulu i bas te sezone se igraci GS-a ispovredjivali. Da je ostao jos jednu sezonu u Klivlendu, ko zna kakav bismo finis gledali. Bravo momci. Nije bilo potrebe da se ukljucujem u ovu diskusiju, NBK mi je krao misli i prekucao u svoju tastaturu , Drakaris je nesto dopunio.... Da dam i ja kratki rezime bez zalazenja u sbbkbb situacije -> Lenardova je prosla sezona svakako, prvenstveno zbog Durantovih i Lebronoih povreda, ali nema sta, na kraju sezone je on bio zasluzeno MVP finala i vukao je Toronto do titule, to sto su se slozile okolnosti, nije do njega. Trenutno je naravno LeBron (pa i prosle dok je bio zdrav) bolji igrac od Lenarda. Lenard nema ni blizu takav playmaking kao Bron, dok je u izolaciji i pull-up dugim dvojkama svakako najbolji na svetu, a kad jos Bron krene da igra motivisano i u odbrani, ni razlika u defanzivi nije toliko velika. Prosto, pored Kinga svi ovi prasinari i poluigraci dobijaju novi zivot -> Quin Cook, KCP, Average Bradley, Gee, Troy Daniels.... A posle svih Bubija Gibsona, Moova Williamsa, Ria Chalmersa i ostalih besmislenih plejmejkera ovog sveta, konacno se neko setio da izbaci 2 beka na perimetar i da LeBron bude zvanicno i jedini plej u petorci. Ave Vogele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Kada te bagavi Portland nabije stoka razlike u 1/4. neka sutiraju derozan i lma mid range jebes odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 CJ na triple-double watchu 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Harden 23 šuta i 30 poena već na poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 CJ isprzio prvo poluvreme. Spursi se vratili potpuno u drugoj cetvrtini... Lilard mi uopste dobro ne deluje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Rutiniraju se Pelikani, koji ili imaju najgoru srecu ili prljavo tenkuju pa im igraju Ek igraci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 charlotte izveo istu akciju kao protiv memphisa i graham pogadja za pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Kakav sut Grahama na kraju i kakva partija, unistio je potpuno Nikse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Dobise Blazersi criple fight na kraju. Cestitke Derozanu, sjeboa je ceo momentum a LmA je muski punio Hasana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Dzordz 37 poena za 20 minuta. Veoma laka pobeda. Jang nije imao svoje vece. Neverovatno koliko je Redis limitiran u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Quote You are the hawks gm I call you from memphis and offer ja morant for trae young. What do you say? Quote Yes because I assume Ja Morant doesn't look like an erect rat penis 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 5 hours ago, Chaos Is Me said: Da li je moguće da još uvek postoje likovi koji osporavaju Kawhia? Ocigledno da ima. Onaj nivo rutiniranja u PO odavno nije vidjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Neverovatno koliko je Redis limitiran u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 poslao frenkija po burek. kul moša Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Quote Video Url:Video Review Decision:IC James (LAL) extends his elbow into Barnes's (SAC) chin before any contact is initiated by Barnes on the perimeter. https://official.nba.com/l2m/L2MReport.html?gameId=0021900174 sve ostale sudijske odluke u poslednja 2 minuta su bile ciste sem ove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Osim te koja im je donela pobedu. Kakvo prženje Džordža 👍 Edited November 17, 2019 by Green23 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Klipersi ce pregaziti Lejkerse u PO. Inace, ono sto se ne zna je to da su Kingsi u finansijskog krizi i da im kasne plate. Bjelicu reketira neka ekipa iz bloka jos od pocetka karijere, a posto sad nije imao da im plati za ovaj mesec, dogovorio se sa laznim kraljem da ovaj zakuca preko njega za 50k da nabije ego. Zato nije digao ruke. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Aaaa ovi Hornetsi kao na drogama opet clutch,opet ludilo a NY Eastwich sve imao u svojim rukama. 😶 Toronto me razočarao,razumna je opcija da Luki "puštaš" poene a zatvaraš mu skok i ostalo a oni ništa od toga.Jbg. 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Sinoc pri rezultatu 103-91 za San Antonio na 9 minuta pre kraja se vraca Derozan u igru, utakmica je maltene resena. Gay ih izresetao i dobili su bas dobru energiju od Lonnia. Od tog trenutka sve staje u njihovoj igri, do kraja utakmice nisu imali normalan spejsing u napadu. Derozan je ustvari kao neki tromb u krvotoku. Poprilicno sam siguran da je u pitanju ubedljivo najgori igrac u ligi za ulogu koju mu je namenjena shodno ugovoru koji kao mora da opravda. Bice bolje i za njega kad/ako se prebaci u ulogu sestog igraca za 10-ak miliona godisnje, mislim da bi mu i produkcija bila dosta bolja. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 3 hours ago, Miki28 said: Ocigledno da ima. Onaj nivo rutiniranja u PO odavno nije vidjen. Jeste, tih 12 minuta finala koje je odigrao rovit Durant je bilo surovo rutiranje. Prikaz kako bi prosao Kawhi i Toronto da su igrali protiv pravih Wariorsa mozda bi izvukli pobedu, ovako ih jedva dobise u 6, doduse da Klej nije pao bila i 7. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Pa Bron je bukvalno godinu dana pre toga u prvoj tekmi finala postavio 51-8-8 igrajuci sa svakakvim krsevima. Verovatno bi i dobili utakmicu da ostali nisu zasrali sve sto moze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts