BJÖRKman011 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 18 minutes ago, gggggggg said: doris burke spektakularni smarac Izgleda da je Lillard sreo Doris u nekom hodniku dvorane posto ovlazi uvek kada o njemu prica. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJÖRKman011 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Sada mogu mirne duse da kazem da su mi najveci favorit zapada Klipersi. Definitivan i armiranim betonom sagradjen stav. Da ne sirim pricu ali to je tim cije se mane najmanje vide a njihova sirina i potentnost ima jos dve brzine na menjacu koje nismo jos ni videli. Mogu LAL nesto pokusati u event. finalu da malo duel bace na fizikalije ali NE,NE ne vidim kako neka ekipa moze sa Kliperima na 4. dobijene,nema sanse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Jesam li dobro razumeo da su otpali i Simons i Embid? Steta, serija sa Bostanom je imala dosta potencijala. Ovako je prva runda Istoka bas njesra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 6 minutes ago, Marvin said: Jesam li dobro razumeo da su otpali i Simons i Embid? Steta, serija sa Bostanom je imala dosta potencijala. Ovako je prva runda Istoka bas njesra. Samo Simmons. Embiid ce igrati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Favorit je tu veliki Boston, spoljna linija im je jaca za klasu, ali mogli bi da imaju dosta problema sa Embidom, ne vjerujem da Tajs moze da mu parira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 5 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Favorit je tu veliki Boston, spoljna linija im je jaca za klasu, ali mogli bi da imaju dosta problema sa Embidom, ne vjerujem da Tajs moze da mu parira. Slazem se. Neki epski raspad Bostona pa da Fila prodje. 1 runda na Istoku mi djeluje nezanimljivo, Bucksi, Raptorsi i Celticsi ce proci relativno lako a mozda se Majami-Indijana zakomplikuje mada i tu ocekujem prolaz Majamina u najvise 6 utakmica Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) 10 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Favorit je tu veliki Boston, spoljna linija im je jaca za klasu, ali mogli bi da imaju dosta problema sa Embidom, ne vjerujem da Tajs moze da mu parira. Ako odigra pametno i dalje tu moze biti kakvih takvih problema. Ako krene ono njegovo, da pripaljuje hrpu trojki, onda nema nista. Svakako, s obzirom na njihove ,,sutere,,, bice tu skupljanja i udvajanja dosta. Nadao sam se da ce serija Majamija i Indiane biti gledljiva, ali od toga nema nista. Na zapadu, valja pogledati Denver i Houston. Mada mislim da ce se Denver posprdati s pola gasa. Edited August 13, 2020 by greenenvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Znači protiv Utaha, prolazimo sigurica. Ne mogu nas iznenaditi bez Bogdanovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Interesantno ce onda biti posto je Fila najjaca pod kosem a Boston tu najtanji. Ipak, Bostan ima i boljeg trenera i stabilniju ekipu tako da ne ocekujem vece probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 shake milton i jrich bi mogli nekim ludilo partijama da učine seriju zanimljivom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Nemaju 6ersi nikake sanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Udvajace Kelti Embida, a ovaj ce se lose snalaziti u takvoj situaciji i cesto gubiti lopte. Phili ce izuzetno nedostajati plejmejkin. Pun dzep za njih ako iscupaju 2 pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 16 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nemaju 6ersi nikake sanse nemate šansu, lili je u transu 3 minutes ago, mr clutch said: Udvajace Kelti Embida, a ovaj ce se lose snalaziti u takvoj situaciji i cesto gubiti lopte. Phili ce izuzetno nedostajati plejmejkin. Pun dzep za njih ako iscupaju 2 pobede. embiid bi mogao da prestane da se zajebava i da se dovede u red 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 5 minutes ago, uini said: embiid bi mogao da prestane da se zajebava i da se dovede u red Cekajuci Godoa Bida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Sa ovakvim Ma Kolumom i defanzivom napolju ne moze 12 Lillarda da ih ucini konkurentnim. Naravno, ne postoji nista ni sto bi Sunse ili Memphis ucinilo takvima. Bitka je za tu metlu, ali ove godine je ocigledno bas kvalitetna, gusta, a drska od jasena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 @SteveFrancis#3 ja i dalje mislim da blazersi ako stignu tamo mogu da roknu lakerse. treba im magije na tom putu ali nije nemoguće imaju tela i ličnih da bace na davisa koji je za mene jos uvek gratis velikan problem je Bron ali lakersima su problem tipa svi ostali prekoputa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 (edited) Spremice Lakersi ozbiljniju odbranu za Lilarda. Gledao sam protiv Dalasa, ono je bila komedija stvarno, jeste covjek majstor, ali kako je Porzingis branio pick, ne znam sta da kazem. Davis moze da izadje visoko, barem da mu oteza put do kosa. Portland nema posteno krilo da baci na LeBrona, unistice ih ulazima siguran sam. Tuku to Jezerasi 4:1. Edited August 13, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 ne slažem se. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Opet sumnjate u Melove mogucnosti, ja mislim i da sa ovakvim CJ-om ide u sedam tekmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Treba definitivno igrati onu predikciju za PO. Da se pokaze koliko ste neznalice:). Kakvi Brazzersi, neozbiljno je to za LeBrona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 2 minutes ago, Drakaris said: Opet sumnjate u Melove mogucnosti, ja mislim i da sa ovakvim CJ-om ide u sedam tekmi. daj bar smisli solidnu foru pa je baci. blazersi imaju veći fond igrača iako su kratki za jednog superstara u matchupu davis tek treba da dokaže da se neće ukakiti kada se računa. u teoriji je top 3 igrača lige u praksi još uvek ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Davis je sa Pelikanima pocistio Lilarda u PO. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 9 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Spremice Lakersi ozbiljniju odbranu za Lilarda. Gledao sam protiv Dalasa, ono je bila komedija stvarno, jeste covjek majstor, ali kako je Porzingis branio pick, ne znam sta da kazem. Davis moze da izadje visoko, barem da mu oteza put do kosa. Portland nema posteno krilo da baci na LeBrona, unistice ih ulazima siguran sam. Tuku to Jezerasi 4:1. Sasuo je Lilika 40tak Lejkersima poslije Kobijeve smrti ali nema trika u seriji da to konstantno radi, ne posle ovog iscrpljujuceg ritma u bubble-u. Tu Lebron odnosi prevagu ali drago mi je sto dosta njih smatra da ce to biti neka zanimljiva serija. Taman da razljute Lebrona i AD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Just now, Shunsuke Nakamura said: Davis je sa Pelikanima pocistio Lilarda u PO. pa šta? nisu igrali 1na1 do 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Jos je rek'o da su imali Kazinsa na raspolaganju, osvojili bi ti titulu. Imali su i sjajnu ekipu, PO Rondo i Dzru. Mirotic kvalitetan trpac za 3 poena... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts