Barkley#34 Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 13 hours ago, MilošVB said: Ima li neki info,kakav je izgladneli Džoker na treninzima? On bi u Dizneilendu trebalo da bude svoj na svome. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 7 hours ago, gggggggg said: pogledao sam sva tri, kvalitetan content. matisse je car. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 Podseca me na stare dobre rasprave na b92. 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 bez gledanja videa lajkujem. markus smart je najbolji defanzivac u nba vec par godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 najbolji defanzivac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 https://streamable.com/xbwbmf dobra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 (edited) Bacite ga lavovima. Pa Jerotije druze pa gde nadje na ovu temu ovo da postavljas. Edited July 18, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 19, 2020 Share Posted July 19, 2020 Sloboda solidan 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Na sta lici Jokic, sunce ti... Katastrofa, voleo sam njegovo zidanje i uguravanje pod kos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Nije dobro kad jede burek smesom, nije dobro kad jede zecetinu i rukolu. Odlucite se 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Stvarno neverovatna transformacija. Da se prijavim da prvi nisam verovao da je toliko posvecen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Fizicki me boli da ga gledam tako mrsavog. Dodje mi da mu ja kupim burek i posaljem za Ameriku. Sad bez sprdnje, dobro je za njegovo zdravlje sto je smrsao, ali tek treba da vidimo kako ce se ovo odraziti na njegovu snagu i generalno igru pod kosem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 izgubiće jasno nešto aduta na temu zidanja i guzenja (opet, treba imati na umu da tako vanredno vest i pametan igrač ima načina da i tu umanji damage) ali će dobiti na pokretljivosti, pogotovo u odbrani i što je najvažnije, čuva i telo u profi smislu a i zdravlje, naravno, ukoliko ostane na sličnoj kilazi zapravo procentu masti (: ja se baš radujem da vidim kako će igrati sada, ne u smislu modifikovanja igre, ne očekujem neke lude promene, već u smislu svežine i možda pokretljivosti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 dodace on vremenom misicnu masu. nece nista da izgubi u zidanju i guzenju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 izgubiće jasno nešto aduta na temu zidanja i guzenja (opet, treba imati na umu da tako vanredno vest i pametan igrač ima načina da i tu umanji damage) ali će dobiti na pokretljivosti, pogotovo u odbrani i što je najvažnije, čuva i telo u profi smislu a i zdravlje, naravno, ukoliko ostane na sličnoj kilazi zapravo procentu masti (: ja se baš radujem da vidim kako će igrati sada, ne u smislu modifikovanja igre, ne očekujem neke lude promene, već u smislu svežine i možda pokretljivosti Ja hoću da vidim bumšakalaka video sa prektisa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Sprema se da igra 47 minuta po meču 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Manje napadanja zguzenjem, vise licem. Znaci ono sve u lice, nista iza ledja. Fer pleja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Jelena Djokovic likes this. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 20, 2020 Share Posted July 20, 2020 2 hours ago, Luchifer89 said: 3 hours ago, uini said: izgubiće jasno nešto aduta na temu zidanja i guzenja (opet, treba imati na umu da tako vanredno vest i pametan igrač ima načina da i tu umanji damage) ali će dobiti na pokretljivosti, pogotovo u odbrani i što je najvažnije, čuva i telo u profi smislu a i zdravlje, naravno, ukoliko ostane na sličnoj kilazi zapravo procentu masti 🙂 ja se baš radujem da vidim kako će igrati sada, ne u smislu modifikovanja igre, ne očekujem neke lude promene, već u smislu svežine i možda pokretljivosti Ja hoću da vidim bumšakalaka video sa prektisa kada se pojavila ona fotka jokare sa miloje korona partija, neka ekipa koja radi knicks podcast koji pratim je bila u fazonu, sve je to super, živ bio ali uništi nam uživanje u liku koji je otvoreno debeo i radi na majmune ostatak zategnute lige sa definisanim bicepsima 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts