delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 34 minutes ago, đubrivo. said: neće biti tuča ali ako se neko ne-daj-bože povredi, za 3 miliona dolara i ugovorom do kraja sezone, nemaš nikakav problem da ga uzmeš za 10og igrača u rotaciji a treba da pošalješ neki pik druge runde zauzvrat. a knicksima leba ne jede ni da ostane cele sezone Je l' nas bar malo manje mrzis sad kad smo potpisali Weselina ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 hahah weselin, dobra ti je ta. nisam neki njegov fan, samo mi se nekako uvek umuva u fantazi postavu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 A sta kazes na Jordana Bella u Lakersima ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Rivers je prava stvar za Nikse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Djesi Kosta, kako ide zivot ? Sta kazes na prelazni rock Lakersa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Ipak nisu uzeli 20m vec 9.5m nema spasa Nugetsima propasti nece. Tesko ce kvalitetno krilo da nadju za te pare, da je C to bi bila 2 prica. To je to od Denvera, sad jedino da nešto trejduju 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Just now, delgado said: Djesi Kosta, kako ide zivot ? Sta kazes na prelazni rock Lakersa ? Da smo uzeli Bogija, evo vec sad u novembru bih poDpisao da osvajamo titulu. Kad ono... Mali je shampion kojeg je odgajao Dule, ali izgleda da su mu bitnije pare od prestiza i trofeja. Daleko mu lepa kuca. Shruder mi je, nakon Vestbruka, bio prva zelja. Mali je mashina. Montrezla treba napaliti da se sveti donedavnim saigracima, a Gasol je ok kao osigurac u reketu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 6 minutes ago, Kosta said: Da smo uzeli Bogija, evo vec sad u novembru bih poDpisao da osvajamo titulu. Kad ono... Mali je shampion kojeg je odgajao Dule, ali izgleda da su mu bitnije pare od prestiza i trofeja. Daleko mu lepa kuca. Shruder mi je, nakon Vestbruka, bio prva zelja. Mali je mashina. Montrezla treba napaliti da se sveti donedavnim saigracima, a Gasol je ok kao osigurac u reketu. Briši ovo dok ne postane viralno i ne vidi gosn Jakovljević. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 24 minutes ago, delgado said: A sta kazes na Jordana Bella u Lakersima ? onaj lik iz dubsa? šta će vam pored montrezla davis - montrezl - gasol = opasan frontcourt. ima šuta, ima asistencija, ima 2na2 dinamike, ima zidanja pod košem. ako budu zdravi niko ne može da vam parira dole nem smallballa protiv vas a nema ni nikakvog balla osim bola. po meni ste sa tim frontcourtom i lebronom ako može da ponovi nivo tekmi iz ovogodišnjeg plej ofa, ubedljivo prvi favoriti za titulu 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 9 minutes ago, Kosta said: Da smo uzeli Bogija, evo vec sad u novembru bih poDpisao da osvajamo titulu. Kad ono... Mali je shampion kojeg je odgajao Dule, ali izgleda da su mu bitnije pare od prestiza i trofeja. Daleko mu lepa kuca. Pa za takav tranfer se valjda samo SAC pitao, ako su mogli da uzmu od LALa nesto ozbiljno za uzvrat, ovako moraju da mecuju ozbiljnu ponudu Atlante, pa da imaju i Bogdana i Badija sa jakim ugovorima na istoj poziciji. I bez Bogdana je LAL 90% osvajac, predobar rok su odradili, dok su ostali samo stagnirali i presipali iz supljeg u prazno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 nije se samo sakramento pitao pošto bogdan mora da pristane na određeni sign and trade. sakramento se pita isključivo u smislu ako im se dopada neka ponuda za trejd i pita se u smislu da može da matchuje ponudu drugih klubova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 45 minutes ago, Green23 said: To je to od Denvera, sad jedino da nešto trejduju Bice neki paket sigurno, iskoristice ovih 9.5 plus neke igrace da dovuku krilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 36 minutes ago, đubrivo. said: onaj lik iz dubsa? šta će vam pored montrezla davis - montrezl - gasol = opasan frontcourt. ima šuta, ima asistencija, ima 2na2 dinamike, ima zidanja pod košem. ako budu zdravi niko ne može da vam parira dole nem smallballa protiv vas a nema ni nikakvog balla osim bola. po meni ste sa tim frontcourtom i lebronom ako može da ponovi nivo tekmi iz ovogodišnjeg plej ofa, ubedljivo prvi favoriti za titulu Omaz Maxi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 52 minutes ago, Green23 said: To je to od Denvera, sad jedino da nešto trejduju Prelaze u Evroligu ili šta? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 daklem, hawksi imaju, ako sam dobro ispratio, sledeću posadu: trae / rondo / kris dunn bogdan(?) / huerter hunter / reddish galinari / collins capela / okongwu dubok roster, sve ugovori na 3-4 sezone a opet, nisam baš siguran da mogu da se umešaju u borbu za npr 5u poziciju, tj, realnije je da budu 7. u svakom slučaju, trae je dobio ekipu. možda trejduju collinsa negde ako je tačan rumor, pa da vidimo šta umeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Gde ti je Bruno, nesrecnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Gde ti je Bruno, nesrecnice ma tu je valjda i toni puž, nego računao sam samo one sa najviše minuta tj toni šnel ne puž čuj mene puž 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 2 hours ago, Green23 said: To je to od Denvera, sad jedino da nešto trejduju ali na gotovo svim vestima Kampaco SG... komedija, oduševljavaju svake godine sa poznavanjem ne-američkih igrača... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 7 minutes ago, realno *w said: ali na gotovo svim vestima Kampaco SG... komedija, oduševljavaju svake godine sa poznavanjem ne-američkih igrača... Mislim da bi bilo glupo da stave 4 PG i 2 SG, pa zbog toga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 20 minutes ago, Green23 said: Mislim da bi bilo glupo da stave 4 PG i 2 SG, pa zbog toga Pa da, inače karakterističan SG sa 7ppg i 10apg 😃 Odlično je Denver odradio prelazni rok 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) Jedino je Portland shvatio ozbiljno poraz od Lejkersa pa se pojacao dok Hjuston i Denver nista nisu unaprijedili ekipu. Ovaj put ce uz Klipane istok biti najveci rival Lejkersima, Bruklin i Milvoki. Kakva je praksa za otvaranje nove teme, predstavnik sampiona ili kako? Edited November 23, 2020 by Miki28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Kad sam video Galinarija pozlilo mi je, Bogdanovic je bukvalno so na ranu. Koncept ekipe je od svega po malo a sustinski nista. Ne vidim kako ova ekipa moze da pegla takmicarsku kosarku u kontinuitetu, nema sile. Bice ovo jos jedna lalala sezona, nazalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ni ja nisam oduševljen Hawksima, tu odbranu pegla samo Capela, eventualno Dunn, a on će igrati 5-10 min. Videćemo i kako će leprikon reagovati sad kad je u ekipi dosta više potrošača. Ali kako je MJ onim suludim ugovorom za Haywarda uvalio kurac Keltima, tuga bukvalno, pa nek se Ainge opet štekari. Ovako su Kantera zamenili za Tristaća, irelevantan potez mada očekujem jedan lagani resurrection Tristaća kao kompetentnog defanzivca na preuzimanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 ne bih bas rekao irelevantan potez jer thompson moze igratu u playoffu za razliku od kantera. od njega poeni se nece ocekivati tu je pre svega zbog skokova i odbrane. jos je poceo i trojke da sutira pa i tu ima prednost ispred turcina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 (edited) 19 minutes ago, Chaos Is Me said: Ni ja nisam oduševljen Hawksima, tu odbranu pegla samo Capela, eventualno Dunn, a on će igrati 5-10 min. Videćemo i kako će leprikon reagovati sad kad je u ekipi dosta više potrošača. nije to loša posada u smislu da mogu da istrpe i neke povrede a da ih to ne poremeti. ipak, u ovakvoj konstalaciji snaga, ne znam šta treba da se desi osim povreda konkurencije pa da se plasiraju bolje od 7. mesta a za to sedmo će se praktično kantati sa pacersima, pretpostavljam da su magic - hornets - bulls-wizards ipak slabiji, mada ne toliko puno. poenta je da u najboljem scenariju lete u prvoj rundi u 5-6 tekmi, osim ako trae zaista pokaže da je veći i lepši igrač nego što ja mislim i to su sve ugovori na 3-4 godine, dakle, to im je što im je edit da me ne shvatite pogrešno, imam utisak da su samo malko požurili jer imaju puno omladinaca kojima bi se trebalo baviti ali ko zna, možda je ovako idealno Edited November 23, 2020 by đubrivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts