Jump to content

Titula  

57 members have voted

1. 1. Titula

Recommended Posts

Posted

Nije narocito kvalitetna serija ova Miami-Indi, ali meni najznimljivija za pracenje uz Dalas. Miami igra sigurno najlepsi/najraznovrsniji/najinteresantniji napad u ligi, u Indijanu diktira Brogdon i dobiju se utakmice bez mnogo glupih suteva i ishitrenih napada karakteristicnih za danasnji NBA. Voleo bih da Pacersi uzmu par utakmica zbog toga, iako navijam za Heat na istoku generalno.

• Like 2
Posted (edited)

Dobra utakmica.Mislio sam da ce Majami posle +18 sa poluvremena da kontrolise utakmicu ali ipak se Indijana uspela vratiti i zakuvati...

Edited by 12Laki
Posted (edited)
10 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Oladipo nije ono sto bi zeleo da bude i to ce da zajebe Pacerse ne kraju.

Da je tu Sabonis bila bi ovo zajebana serija, on i Brogdon su imali fantasticnu saradnju u pnr.

Jbg, Oladipa sjebase povrede.

Iako mi je ovaj Majami gotivan, zao mi je sto nece Indijana pobediti, stvarno uzivam u ovoj seriji, bilo bi lepo da traje jos makar 2-3 tekme.

Edited by Horium
Posted (edited)

Ogranicena je bolno Indiana, tesko da bi uzeli neku pobjedu i da se igra do 10. Prosle godine im je i Boston dao metlu. Warren se vratio na neki normalan ucinak, a Dipo realno nije ni blizu isti igrac posle povrede. Klupa isto skromna.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted

BamBam riješio skokovima, generalno moglo je ovo i lakše.

Nedostaci Pejsersa se najbolje vide u ovim ključnim posjedima, kada treba i kvaliteta i raznovrsnosti. Baš su smušeno djelovali.

Brogdon je precool. (ne forumaš, naravno :P)

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

Posted
Just now, Ječmendo said:

SGA djeluje baš razočaravajuće. Ja sam mislio da je on bolji igrač. 

I ja sam mislio, prevarant jedan, zbog njega sam pogresio na prognozi 

Posted

Ma kada vidi sa kojim olupinama mora da igra, sto bi se dzaba trudio... 

Trudio se malo u prvom mecu, kada je video u kom pravcu ide serija, otaljava posao. 

Posted

Tesko je da se iskreira bilo sta kad Hjuston sve preuzima, nista im tu ne donosi pnr jer ce ovi samo da preuzmu, a s obzirom da imaju ista tijela na svakoj poziciji, tim preuzimanjem nisi dobio nista, narocito sad kad Kapela vise nije u prici.

Mnogo je bolja Oklahoma od ovog sto moze da pokaze u ovoj seriji, kao sto je i Juta bila bolje prethodnih godina, jednostavno uzasan matchup je u pitanju.

Posted

Tu valjda treba da dodje do izrazaja pravovremen pas za centra kad ostvari poziciju, izvalio sam da 90% bekova u ligi nema osecaj za te bazicne stvari.

Daj Marjanovicu Jovica i mislim da bi ovoj odbrani Hjustona strpao 40 poena... 

Posted
1 minute ago, LordOfTerror said:

Tu valjda treba da dodje do izrazaja pravovremen pas za centra kad ostvari poziciju, izvalio sam da 90% bekova u ligi nema osecaj za te bazicne stvari.

Daj Marjanovicu Jovica i mislim da bi ovoj odbrani Hjustona strpao 40 poena... 

To bi u teoriji trebalo da radi, medjutim sve Rakete su izuzetno jake fizicki, pa je dosta tesko ostvariti prednost na postu. Takodje pravovremeno udvajaju i odlicno rotiraju, tako da bi recimo Bobija solidno kaznili jer nije majstor za resavanje udvajanja.

Mislim postoji razlog sto nijedna non-GSW ekipa nije uspela da im napravi nikakvu stetu u PO vec godinama, a i GSW je imao ogromne probleme protiv njih i bio prinudjen da igra potpuno drugaciju kosarku, prosli su dalje samo na osnovu toga sto su imali ogroman talenat u ekipi.

• Like 1
Posted
31 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Oladipo nije ono sto bi zeleo da bude i to ce da zajebe Pacerse ne kraju.

Da je tu Sabonis bila bi ovo zajebana serija, on i Brogdon su imali fantasticnu saradnju u pnr.

Imam osjecaj da se Oladipu vise igra za ekipu preko puta no za tu svoju.

Dragic je isto odlican bio pred kraj utakmice, 2 kljucna defanzivna posjeda i plus ona 2 ofanzivna skoka Bama su prakticno rjesili utakmicu. Ono gubljenje Indijane nakon ATO ne bi komentarisao

• Like 1