Zvezdinho Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 minute ago, Magia said: Sad bas razmisljam, mislim da cu prvi put u zivotu navijati za Lejkerse, u tom potencijalnom duelu, koliko su ovi Klipersi odvratni. A sto ne bi ispali i jedni i drugi. Ocemo Bobana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Bitno je da su oni dali Kristapsu tehnicku kada trebalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Trez je opasno nalozen da povrijedi nekog veceras. Dallas ga treba il isprovocirat dovoljno da ga sudije iskljuce il poslat nekog nebitnog na 10ak sekundi da ga iskljuci iz utakmice nekim zescim faulom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 (edited) Kristaps ima haircut malfunction. Viri mu neki cuperak iz razdeljka. + A Seth zvace onu gumu za usta... Edited August 22, 2020 by Kido from Junkovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Paul George polako postaje najbezvezniji od svih superstarova. Uvek se opredeljuje za neke alibi šuteve a dribling mu je dosta klimav zapravo iako to izgleda flashy. Kad ga krene to baš lepo izgleda ali nekada stvarno forsira neke glupe šuteve i donosi loše odluke. Clippersi trebaju još više da igraju kroz Kawhia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Ubedjen sam da bi Hardavej na onom testu odaberi krug, gde su ponudjeni krug, trougao i kvadrat, odabrao kvadrat. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Vala ja PGa nikad nisam dozivljavao kao superstara. To su mi danas Kawhi, James, AD, Giannis, Harden plus Steph i KD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Kawhi je prejeben, šteta što ostali to ne mogu da isprate, tu je još Zubac najpošteniji lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 zubac je mnogo potcenjen igrac. steta sto ne igra vise 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 minute ago, gggggggg said: zubac je mnogo potcenjen igrac. steta sto ne igra vise Sjajna odluka lakersa da ga daju za Muskalu Kad bi LBJ stvarno bio GM u nekom timu, ne bi bas pravio ovakve poteze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Promenili su odbranu Klipersi, mnogo bolja pomaganja i skupljanja veceras, plus agresivnost. Ne pomaze ni to sto Luka sutira bacanja 1-5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 2 minutes ago, delgado said: Sjajna odluka lakersa da ga daju za Muskalu Kad bi LBJ stvarno bio GM u nekom timu, ne bi bas pravio ovakve poteze Ne bi,samo je doveo,tj ostavio leseve Grina i KCP(Rich Paul) u ekipi. Just now, Manu said: Promenili su odbranu Klipersi, mnogo bolja pomaganja i skupljanja veceras, plus agresivnost. Ne pomaze ni to sto Luka sutira bacanja 1-5 Nivo iznad svih im je odbrana kad se uozbilje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 minute ago, Gaga said: Nivo iznad svih im je odbrana kad se uozbilje Raptorsi su sigurno najmocnija odbrana lige. Ne znam odakle ovoliko forsiranje Klebera na sutu za 3, narocito kad nisu sutevi iz kornera u pitanju. Covek ne prestaje da baca kamenja. Bas glupa odluka Luke malopre da se kocka i proba da ukrade loptu slatkom Luu, zbog toga su primili otvorenu tricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Ne sećam se da je Luka nekad promašio ovoliko bacanja. Slatki Lu je u kući. Moraće Mavsi nešto i da odbrane ako žele pobedu danas, sreća njihova pa PG ponovo promašuje sve što šutne inače bi bilo gadno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 3 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Raptorsi su sigurno najmocnija odbrana lige. Ne znam odakle ovoliko forsiranje Klebera na sutu za 3, narocito kad nisu sutevi iz kornera u pitanju. Covek ne prestaje da baca kamenja. Bas glupa odluka Luke malopre da se kocka i proba da ukrade loptu slatkom Luu, zbog toga su primili otvorenu tricu. Moguce,ipak mislim da LAC moze da ponudi vise varijacija odbrane,plus na perimetru kad se Beverli vrati to je verovatno najjaca odbrana u zadnjih 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Luka ispod svakog nivoa u drugoj cetvrtini. Dopustio je da ga iznerviraju Moris, Herel i sudije... Sad izgleda bezivotno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 U ovakvoj tekmu gde Lac igra vrhunsku odbranu Luka ne sme dozvoliti luksuz da ciglari sa penala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Lakersi imaju najbolju odbranu u ligi kad su na max obrtaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 1 minute ago, Gaga said: Moguce,ipak mislim da LAC moze da ponudi vise varijacija odbrane,plus na perimetru kad se Beverli vrati to je verovatno najjaca odbrana u zadnjih 10 godina. Nije sigurna jaca od Toronta prosle godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Toronto je near-elite na svakoj poziciji defanzivno, plus ima majstore timske defanzive. Fredi, Lowry, OG, Siakam i Gasol. Ne postoji tim koji bolje rotira od njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 2 minutes ago, Drakaris said: Nije sigurna jaca od Toronta prosle godine. Na perimetru,mislim da jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Kakva tjelesina je ovaj Kleber, nista dobro za ekipu nije uradio danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 (edited) Ne znam zasto ne forsiraju Seta i njegov sut. To je sada neophodno ako misle da ih stignu, jer su Kleber i DFS nestali sto se suta tice. Edited August 22, 2020 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Lose je ovo izgledalo, moguce da je Luka out za celu seriju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Mavsi su uzasno glupi defanzivno. Konstantno promasuju rotacije, gube se bez lopte, Luka tu prvi igra dosta lenju odbranu, ali ni drugi ne zaostaju previse. Malopre fckin DFS ima Seta samog u korneru ali odlucuje da on digne sa 45, kao da nije vec dovoljno polomio obruc danas. Nadam se da Luka nije teze povredjen, inace izgubismo ovu jednu zanimljivu seriju sto prva runda ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts