Wook Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 1 minute ago, Miki28 said: Trebali su otkazati utakmice vcrs😥😥😥 Nisu mogli. U Denveru je već bila publika u hali i igrači su se zagrevali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 (edited) Bilo je tragedija...bezbijeve bebe, Šumijeva nesreća, Senina smrt...ali apsolutno...najveća sportska nesreća u istoriji. Edited January 26, 2020 by NMX 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Kobe mi je u startu bio jedan od mrskijih igraca. Nije mi se svidjala njegova arogancija, delovalo mi je da kopira MJ i igrao je za LAL. Vremenom me prisilio na neko neverovatno postovanje i postao mi je omiljeni igrac. Veliku tugu osecam. Saucesce porodici za koju je on otac, suprug, sin... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Ja ne znam. Kad, kako i zasto - sve je tako pogresno i nepojmivo mom maleckom umu. Nocas sam ga gledao u trenutku kad ga je Lebron preticao po broju postignutih poena protiv mog omiljenog tima. Jednostavno sam uzeo taj momenat za dato, cestitanje rivalu kad te prestize u necemu gde si nastojao da budes medju najboljima. Dok je igrao, trpao je sve jako. Ja ga nisam voleo tada. Ali kasnije covek uvidi velicinu kad mu nedostaje. Nekad nesvesno imitira pokrete, zabaci se unazad na basketu i vikne glasno "KOBI". Bum! Prelep kos. Simbol kosarkaske estetike, volje i gladi za pobedom. Simbol drugacijeg, ratnickog fer pleja, takmicarskog duha i ljubavi prema sportu. Mislim da necu znati jos neki period sta se desilo. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 “I hated them. They stopped me from getting a championship twice,” Bryant said. “The relationship was a love-hate relationship. I hated the fact that they were that good and kept us winning. But at the same time, I loved how good they were and I knew we had to be better.” Goodbye & thank you for all. Rest in peace. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Kyrie propusta vcrs utakmicu, isto i Tatum. Derozan sav skenjan, Wbrk pokusava ali ne ide. Sve neki igraci za koje se zna da im je Kobi idol. Koji uzas igrati utakmicu kad cujes ovakve vijesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Pre neki dan mi iskoči ovaj video, gledam, naježim se i pomislim: koliko te nisam voleo, ali car si bio nema šta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 2 minutes ago, Miki28 said: Kyrie propusta vcrs utakmicu, isto i Tatum. Derozan sav skenjan, Wbrk pokusava ali ne ide. Sve neki igraci za koje se zna da im je Kobi idol. Koji uzas igrati utakmicu kad cujes ovakve vijesti Gledam Jokića kako rastura,a osećaj skroz prazan.Kao da gledam random ljude kako bacaju neku loptu... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 1 minute ago, Miki28 said: Kyrie propusta vcrs utakmicu, isto i Tatum. Derozan sav skenjan, Wbrk pokusava ali ne ide. Sve neki igraci za koje se zna da im je Kobi idol. Koji uzas igrati utakmicu kad cujes ovakve vijesti da, ovo su sve igraci koji su radili sa njim preko leta i imaju prijateljski odnos sa njim pa je razumljivo da su jos teze podneli ovu vest. cini mi se da su jos pominjani da su trenirali sa njim i pol dzordz, kavaj, janis i jos mnogi drugi sto je jos jedna potvrda da je on bio daleko od nekog arogantnog tipa kakvim su ga mediji predstavljali u toku karijere jer je i u kosarkaskoj penziji bio spreman da podeli svoje ogromno kosarkasko znanje sa novim generacijama mladih igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 O majko mila, zasto... Probudim se malopre i vidim Kobi poginuo. Ne mogu da dodjem sebi zaista. Ovo boli jako. Zbog Kobija sam poceo da pratim i treniram kosarku, provodio noci gledajuci njegovo umece. Bio sam sjeban jako kada se povredio, posle jos vise kada je prestao da igra, a sta reci na ovo. 😞 😞 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Majstore, cepaj gore u petorci sa Fernandom Martinom, Žućkom, Drazenom i Hanikatom... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Malopre vidim ovu vest i odmah pomislim da je neka sala u pitanju. Ne mogu jos uvek da dodjem sebi. RIP legendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 RIP 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Ne znam.... ne mogu da pobegnem od onoga "Sta se djavola vozikas helikopterom".... bas mi tesko palo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Trebali su da otkazu sve utakmice danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Kakva tragedija....bas me potreslo, iako ga nikad nisam preterano voleo dok je igrao, bio je istinska legenda ove igre. Tako mlad covek, koji je tek trebao da uziva u zivotu. A ono sto tragediju nemerljivom, je izgubljen zivot deteta, za to ne postoje reci...zasto dete???!!!!😔 Pocivajte u miru...😣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 4 minutes ago, Skyglider said: Trebali su da otkazu sve utakmice danas Navijaci i igraci su vec bili u hali... Sve je zatekla vest, verujem da ce utakmice koje se igraju sutra biti otkazane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 jbt ovaj doc-ov intervju...uh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 18 minutes ago, ras kass said: Ne znam.... ne mogu da pobegnem od onoga "Sta se djavola vozikas helikopterom".... bas mi tesko palo Mozda se malo kosi sa pravilima foruma, ali ima previse jebenih sociopata na netu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Moja soba u rodnom gradu. Bendovi što sam voleo kao klinac i Kobe 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Pre neki dan gledam ovaj interview i bas razmisljam kako se nije promenio, izgleda gotovo isto ko i sad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Unija igraca zatrazila da se povuku brojevi 8 i 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts